benim doktorda aynı önem vermiyo hem bilgilendirmiyo benimde ilk bebeğim ve gerçekten hiçbişey bilmiyorum doktor çok önemli ya milletin doktoruna bakıyorum kendisi diyor yönlendiriyor biz şansızız herhalde bugun özel doktordan sıra almıştım rahatça gidip birine danışayım diye bugun başkaları yüzünden son anda iptal etmek zorunda kaldım.[/QUOTE
üzüldüm canım hangisine gidecektin benim salı günü kontrol var yine aynı şekilde ilgisiz davranırsa değiştirecem selçuk doğan yada derviş uğura gidecem özel ama ne yapalım; bebişlerin sağlığı için değer... şimdiden yeni yılınız kutlu olsun iyi yıllara.s.
mezat;4720969 üzüldüm canım hangisine gidecektin benim salı günü kontrol var yine aynı şekilde ilgisiz davranırsa değiştirecem selçuk doğan yada derviş uğura gidecem özel ama ne yapalım; bebişlerin sağlığı için değer... şimdiden yeni yılınız kutlu olsun iyi yıllara.s.[/QUOTE .!.:canım ben kimseyi bilmiyorum burda bi arkadaşın annesinin tanıdıgı doktor var adını söylediler ama unuttum bakalım birkaç gün sonra gidecem bebek için sadece eger kendim için olsaydı inadımdan kimse götüremezdi çünkü kırıldım ama bebeğimi düşünüyorum dünkü stresten gece agrım oldu bir damla uyum
adım kimse için deymez bebeğimi düşünmek zorundayım.Bende senin yeni yılını kutluyorum tüm herkesin yeni yılı kutlu olsun bu sene en güzel sene bizim için en güzel armagan içimizdeki onlar için herşeye değer allahım onları korusun..
ya dr bulmakne zor ben hamile değilim daha bazı sağlık problemlerim var enfeksiyon sürekli tekrarlıyor ben de muzaffer şengüle gdiyorum aslında memnunum ama ağzından kelime almak için kelpeten lazım cüneyt evrüke varmış prof balcalıda onu düşünüyorum bilgisi olan var mı
Kızlar ben İlgi de özgür kayaselçuk a gidiyorum.İlgili bir doktor sizi telaşlandırmıyor.Sürekli moral veriyor ama doğum konusu sıkıntı yaratıyor.Çünkü doğum için can hastanesine yönlendiriyor.Sigortamızın faydasını görebilmek için.Ama can hastanesininde iyi olmadığı söyleniyor.Ne yapacağımı şaşırdım.İlgi de sezeryan olsa 1200 ytl vericek mişim onun parası önemli bir para değil ama sizce poliklinikte doğum yapmak hastaneye göre daha riskli olmaz mı?Fikir verirseniz ve ilgide doğum yapan varsa bana bilgi verirseniz sevinirim
arkadaşlar bende ziyapaşa kadın doğuma gidiyorum
bayram bey benim doktorum olur sadece benimde değil aynı zamanda aile doktorumuzdur
bayram bey kesinlikle mükemmel bi doktor hem işinin uzmanı hemde çok pratik bi doktor.
size nasıl böyle bi şey denk gelmiş bilemiyorum ama ben adanada bayram beyin üzerine doktor tanımam.
benim ilk bebeğimin doktoruda BAYRAM BUKAN dı ve çok memnun kaldım kendisinden.
yönlendirmediğim insan kalmadı.
bence herkesin BAYRAM BEY gibi doktoru olmalı..
sağlıklı günler...
arkadaşlar bende ziyapaşa kadın doğuma gidiyorum
bayram bey benim doktorum olur sadece benimde değil aynı zamanda aile doktorumuzdur
bayram bey kesinlikle mükemmel bi doktor hem işinin uzmanı hemde çok pratik bi doktor.
size nasıl böyle bi şey denk gelmiş bilemiyorum ama ben adanada bayram beyin üzerine doktor tanımam.
benim ilk bebeğimin doktoruda BAYRAM BUKAN dı ve çok memnun kaldım kendisinden.
yönlendirmediğim insan kalmadı.
bence herkesin BAYRAM BEY gibi doktoru olmalı..
sağlıklı günler...
Kızlar ben ADANA lıyım ve asla devlet hastanelerini tavsiye etmiyorum UNIVERSAL HASTANESİ ni de araştırın derim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?