• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adanadaki doktor önerileriniz

beyazmelek0116

Yiğit eymenimmmm
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
866
1.110
113
33
mrb arkadaşlar. daha yeni anne adayıyım. Rabbim nasip ederse ins mayıs sonu haziran bası gibi bebişim benimle olacak. şimdi görev icabı mardindeyiz ama doğuma 1 ay kala adanaya annemin (k.valide) yanına gideceğim ve doğumu orda düşünüyoruz. tavsiye edeceginiz dr veya hastane var mı_? kiremithane ilçesine yakın yerlerde,özel hastane olarak. şimdiden teşekkürler :)

Cnm bende adanada doğum yapacam sanirim 15 gune kadar.ankarada ozel hastaneye gidiyordum ama burda marsa devlet hastanesine gidecem.ama alternatif olarak ozelden de bir dr um olsun istiyororum. Ben de tavsiyelere açigim:)

Cnm bende adanada doğum yapacam sanirim 15 gune kadar.ankarada ozel hastaneye gidiyordum ama burda marsa devlet hastanesine gidecem.ama alternatif olarak ozelden de bir dr um olsun istiyororum. Ben de tavsiyelere açigim:)

Canim ne yaptin. Devlete mi gidiyorsun, ozele mi. Ben haziran ayinda medline hastanesinde asilama olmustum, negatifle sonuclanamisti ama cok hijyen guzel bi hastaneydi. eltimde haziranda avrupa hospitalde dogum yapti.Simdilik aklimda 2 hastane var benim

Canim ne yaptin. Devlete mi gidiyorsun, ozele mi. Ben haziran ayinda medline hastanesinde asilama olmustum, negatifle sonuclanamisti ama cok hijyen guzel bi hastaneydi. eltimde haziranda avrupa hospitalde dogum yapti.Simdilik aklimda 2 hastane var benim
Canım ben Medine gidiyorum hem evime yakın hemde doktorları çok iyi Selçuk Doğan var isim vermem gerekiyorsa mükemmel doktor ben suan bayan bir doktora gidiyorum ama dogumum Allah kısmet ederse Selçuk beye emanet edecem

Ben eray memecte asilama olmustum, pek memnun kalmamistik . doğum fiyatları hakkında bilgin var mi canim

Son düzenleyen: Moderatör:
selamlar, benim bir arkadasim Medline'da Selcuk Dogan'a ikiz dogum yaptirdi, cok memnun. Ayni zamanda onerebilecegim diger bir doktor ise Prof. Dr. Aytekin Altintas. Kendisinin Universal Hastanesi'nin ust katlarinda ozel muayenehanesi var. Hangi hastanede dogum yaptiriyor onu bilmiyorum ama mukemmel bir doktordur.

Ay kizlar kusura bakmayin ben siteyi unuttum tamamiyle. Allah nasip ederse 21 ekim icin sezaryen gunu aldik. Pazartesi gunu tahliller var. Bir arkadasim adana da metro hastanesine gidiyormus.selcuk bey dedi cok memnunmus. Ben marsa da yapacam dogumumu. Saglik sorunlari nedeni ile spinal sezaryen olacam. Ama cooook korkuyorum:) korkmamak elde degil kii:) Herkes sezaryenin ne kadar kotu oldugundan bahsediyor. Iyi bisey diyeni duymadim:) allah tez zamanda bebislerimizi saglikla kucagimiza almak nasip etsin. Olmayanlara da hayirli haberler versin:) herkeseeee bol sans simdiden. Hastaneyle ilgili deneyimlerimi cekinmeden sorun, gecte olsa mutlaka donus yapmaya calisirim:)

Ay kizlar kusura bakmayin ben siteyi unuttum tamamiyle. Allah nasip ederse 21 ekim icin sezaryen gunu aldik. Pazartesi gunu tahliller var. Bir arkadasim adana da metro hastanesine gidiyormus.selcuk bey dedi cok memnunmus. Ben marsa da yapacam dogumumu. Saglik sorunlari nedeni ile spinal sezaryen olacam. Ama cooook korkuyorum:) korkmamak elde degil kii:) Herkes sezaryenin ne kadar kotu oldugundan bahsediyor. Iyi bisey diyeni duymadim:) allah tez zamanda bebislerimizi saglikla kucagimiza almak nasip etsin. Olmayanlara da hayirli haberler versin:) herkeseeee bol sans simdiden. Hastaneyle ilgili deneyimlerimi cekinmeden sorun, gecte olsa mutlaka donus yapmaya calisirim:)

Bende bulantilar yuzunden bijac gundur giremedim siteye. Demek bugun yapacaksin dogumu :KK46: ilk bebisin mi canim. Rabbim hep birlikte,uzun omur, saglik , mutluluk nasip etsin size :KK45:

Sezaryen oldum ciktim bileeee :) suan evdeyim cok sukur azar azar ağrılarim var ama hersey yolunda. Bu benim ilk bebegim sanirim cektigim skntilari unutana kadar da ilk kalacak:) opyrmmmmm

Sezaryen oldum ciktim bileeee :) suan evdeyim cok sukur azar azar ağrılarim var ama hersey yolunda. Bu benim ilk bebegim sanirim cektigim skntilari unutana kadar da ilk kalacak:) opyrmmmmm
canimmmm rabbim anali babali buyutsun.hayirli evlat olsn insallah:) cok sevindim senin adina:) darisi benim ve hamislerin basina insallah:)nasilsin nasil gidiyo:*

ya seni allah gonderdi bana:)bende 31 +6 haftalik hamileyim.muayenelerimi ozelde yapiyorm tahlillerimide marsada yaptiriyorum.bende yeniyim burada senin tecrubene ve fikrine ihtiyacim var tatlim ya.bende marsada dogum yapmayi dusunuyorum normal istiyorum insallah olursa tabi.hastane nasil dogumhane nasil.odalar servisler ilgi varmi.nasil davraniyor memnunmuydun:D cok soru sordum sanirim ama daha kafami kurcalayan seyler varda...

canimmmm rabbim anali babali buyutsun.hayirli evlat olsn insallah:) cok sevindim senin adina:) darisi benim ve hamislerin basina insallah:)nasilsin nasil gidiyo:*

Ya canim yazdiklarim gelmiyor galiBa tekrar yaziyorum:) cok tesekkur ederim allah tum hamislere saglikla bebeklerini kucaklarina almak nasip etsin. Icinde de sana:)

Canim memnuniyet goreceli biseydir ama beklentilerini dusurursen ancak memnun kalirsin. Ki özelden sonra biraz zor gibi gorunuyor:) Ben en basta cok ama cok garipsemistim cunku cok iyi bi hastanede muayene oluyordum fakat pozitif olmaya calistim ve bazi seyleri akisina biraktim. Doktorum selcuk kerpic tavsiye ederim. Bebegim makat gelisliydi ve spinal anesteziyi sectim. Bi daha secermiyim sanirim secmem canimin yandigini dusunuyorum. Hemsireler sana oyle geliyordur dediler:) bilemiyorum artik. Ama tertemizdiiiiii ozellikle ameliyathane:) ozel odalar minicik ama guzel. Tabi herzaman bos olmuyor konus ve mutlaka doktoruna soyle bunu. Onun disinda baska ne sormustun hatirlamiyorum:) bebegimi radyosyona birakmamak icin telim genelde kapali o yuzden gec gorebilirim. Sen yine de sor. Kimse bana yardimci olmamisti ama ben paylasmayi severim:)

QUOTE="cicegimm_44, post: 37432525, member: 624400"]ya seni allah gonderdi bana:)bende 31 +6 haftalik hamileyim.muayenelerimi ozelde yapiyorm tahlillerimide marsada yaptiriyorum.bende yeniyim burada senin tecrubene ve fikrine ihtiyacim var tatlim ya.bende marsada dogum yapmayi dusunuyorum normal istiyorum insallah olursa tabi.hastane nasil dogumhane nasil.odalar servisler ilgi varmi.nasil davraniyor memnunmuydun:D cok soru sordum sanirim ama daha kafami kurcalayan seyler varda...[/QUOTE]

Canim memnuniyet goreceli biseydir ama beklentilerini dusurursen ancak memnun kalirsin. Ki özelden sonra biraz zor gibi gorunuyor:) Ben en basta cok ama cok garipsemistim cunku cok iyi bi hastanede muayene oluyordum fakat pozitif olmaya calistim ve bazi seyleri akisina biraktim. Doktorum selcuk kerpic tavsiye ederim. Bebegim makat gelisliydi ve spinal anesteziyi sectim. Bi daha secermiyim sanirim secmem canimin yandigini dusunuyorum. Hemsireler sana oyle geliyordur dediler:) bilemiyorum artik. Ama tertemizdiiiiii ozellikle ameliyathane:) ozel odalar minicik ama guzel. Tabi herzaman bos olmuyor konus ve mutlaka doktoruna soyle bunu. Onun disinda baska ne sormustun hatirlamiyorum:) bebegimi radyosyona birakmamak icin telim genelde kapali o yuzden gec gorebilirim. Sen yine de sor. Kimse bana yardimci olmamisti ama ben paylasmayi severim:)

QUOTE="cicegimm_44, post: 37432525, member: 624400"]ya seni allah gonderdi bana:)bende 31 +6 haftalik hamileyim.muayenelerimi ozelde yapiyorm tahlillerimide marsada yaptiriyorum.bende yeniyim burada senin tecrubene ve fikrine ihtiyacim var tatlim ya.bende marsada dogum yapmayi dusunuyorum normal istiyorum insallah olursa tabi.hastane nasil dogumhane nasil.odalar servisler ilgi varmi.nasil davraniyor memnunmuydun:D cok soru sordum sanirim ama daha kafami kurcalayan seyler varda...
[/QUOTE]
selcuk kerpice muayene olmustum.ama nasil oldugunu hatrlayamadim.yasli bi adammiydi.orta boylarda.neyse aslinda iki gun once marsada dogum yapan arkadslrla konstum tabi normal dogum.kan kusuyolardi etmedikleri beddua kalmamisti.insan muamelesi gostrmediklerini soylemislerdi.sen sezaryan oldugun icin belki bunlarla karsilasmamissindir.odalar kac kisilikti dogumu yapinca esin yada yakinlarin varmiydi.cunku arkadslar dogum sancisi cekince kimseyi almadiklarini soylediler.odada tek basina sancisini cekmisler.kimseyi almiyolrmis.

sagol canim bilgilerin icin:) memnun kaliyorum.pekidoktorun nasildi.muayenelrde ilgisizler cunku.birde spinal le epudural i karitriyorum genelmi oldn belden uyusmami:):)ki zaten benim sancim gelince acilden girerim hangi doktor denk gelirse artik:) ebeler hemsiler nasillardi.ya diger devlet hastanelri hakkinda bilgin varmi peki.

Muayeneler cok hizli geciyor hakikaten.ven bebegimin en son ultrason daki kilosunu boyunu bile soramamistim.cok hasta var.ozellikle sureyeliler masallah paso cogalma yolunda:) adamlar ne yapsinlar:) ve maalesef bazi insanlar cook pissssss:) ben belden uyusturma aldim. Dr dan memnundum.ama dedigim gibi memnuniyet goreceli bisey.. devlet hastanesi nihayetinde. .. hic birisi mukemmel degil.ben adanada baska hastane bilmiyorum ankarada yasiyorum asil:) ameliyattan ciktiktan sonra kanamam oluyormu diye bastirdilar o cok canimi yakmisti:( yapmak zorunda olduklarini söylediler. Can korkusuyla bi dahada kendimi ellettirmedim:) zaten korkagin tekiyim. Simdi mesela dikislerim alinacak acaippp tirsiyorum. Acimaz diyorlar ama acimaz olur mu yaa:)

sagol canim bilgilerin icin:) memnun kaliyorum.pekidoktorun nasildi.muayenelrde ilgisizler cunku.birde spinal le epudural i karitriyorum genelmi oldn belden uyusmami:):)ki zaten benim sancim gelince acilden girerim hangi doktor denk gelirse artik:) ebeler hemsiler nasillardi.ya diger devlet hastanelri hakkinda bilgin varmi peki.

Muayeneler cok hizli geciyor hakikaten.ven bebegimin en son ultrason daki kilosunu boyunu bile soramamistim.cok hasta var.ozellikle sureyeliler masallah paso cogalma yolunda:) adamlar ne yapsinlar:) ve maalesef bazi insanlar cook pissssss:) ben belden uyusturma aldim. Dr dan memnundum.ama dedigim gibi memnuniyet goreceli bisey.. devlet hastanesi nihayetinde. .. hic birisi mukemmel degil.ben adanada baska hastane bilmiyorum ankarada yasiyorum asil:) ameliyattan ciktiktan sonra kanamam oluyormu diye bastirdilar o cok canimi yakmisti:( yapmak zorunda olduklarini söylediler. Can korkusuyla bi dahada kendimi ellettirmedim:) zaten korkagin tekiyim. Simdi mesela dikislerim alinacak acaippp tirsiyorum. Acimaz diyorlar ama acimaz olur mu yaa:)
anladimm canim..devletten pek umudum yok.ebelerin kotu davrandiklarini soyluyolar.doktorlar umursamaz.azarliyo ebeler.ama napim belki askin tufekci yada karsisindaki hastaneyede gidebilirim.onlarda aynidir ama napim.ya dikis aldirma deme bana.gecen elimi kestim 7dikis vardi canim acidi.ister istemez aciyo zaten.iki dikisim kalmisti onu kendim evde aldim. napacan mecburen aldiracan.ama insallah acimaz.kac dikis var

Canim acilden gideceksen normal doguma ozele git. Bakmak zorundalar. Ve mesela atıyorum dogum 2000 tl ise acilden gidince 400 e falan geliyor. Yeni dogan kuvezide ucretsiz. Ezbere konusmak istemiyorum. Bu yasayi kimse bilmiyor ama iki sene once yururluge girmis. Ben netten ogrendim dogru yada yanlis bisey diyemem:) normal dogum isteseydim saglik bakanligini arayip ogrenecektim. Cunku hastaneye sorsam yok oyle bisey dicektir:) ama iste benim durumum farkliydi..

hatta ogrenirsen bizimle de paylas. sevgileeer:)

[QUOTEicegimm_44, post: 37449868, member: 624400"]sagol canim bilgilerin icin:) memnun kaliyorum.pekidoktorun nasildi.muayenelrde ilgisizler cunku.birde spinal le epudural i karitriyorum genelmi oldn belden uyusmami:):)ki zaten benim sancim gelince acilden girerim hangi doktor denk gelirse artik:) ebeler hemsiler nasillardi.ya diger devlet hastanelri hakkinda bilgin varmi peki.[/QUOTE]

Canim acilden gireceksen ozele git.

Back
X