Canim memnuniyet goreceli biseydir ama beklentilerini dusurursen ancak memnun kalirsin. Ki özelden sonra biraz zor gibi gorunuyor:) Ben en basta cok ama cok garipsemistim cunku cok iyi bi hastanede muayene oluyordum fakat pozitif olmaya calistim ve bazi seyleri akisina biraktim. Doktorum selcuk kerpic tavsiye ederim. Bebegim makat gelisliydi ve spinal anesteziyi sectim. Bi daha secermiyim sanirim secmem canimin yandigini dusunuyorum. Hemsireler sana oyle geliyordur dediler:) bilemiyorum artik. Ama tertemizdiiiiii ozellikle ameliyathane:) ozel odalar minicik ama guzel. Tabi herzaman bos olmuyor konus ve mutlaka doktoruna soyle bunu. Onun disinda baska ne sormustun hatirlamiyorum:) bebegimi radyosyona birakmamak icin telim genelde kapali o yuzden gec gorebilirim. Sen yine de sor. Kimse bana yardimci olmamisti ama ben paylasmayi severim:)
QUOTE="cicegimm_44, post: 37432525, member: 624400"]ya seni allah gonderdi bana:)bende 31 +6 haftalik hamileyim.muayenelerimi ozelde yapiyorm tahlillerimide marsada yaptiriyorum.bende yeniyim burada senin tecrubene ve fikrine ihtiyacim var tatlim ya.bende marsada dogum yapmayi dusunuyorum normal istiyorum insallah olursa tabi.hastane nasil dogumhane nasil.odalar servisler ilgi varmi.nasil davraniyor memnunmuydun

cok soru sordum sanirim ama daha kafami kurcalayan seyler varda...