Adanada ve yakınlarında sevgiliniz ile gidebileceğimiz yerler

ceyhan01gs

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
155
0
316
42
Adana
Merhaba kızlar benim ciddiye giden olgun bir ilişkim var. Sevgilim benden uzakta yaşıyor aslen oda adanalı hemşeriyiz aşkımla :2: Yakınlarda yanıma gelecek onu en iyi şekilde ağırlamak istiyorum hemde sevgilimle dolu dolu vakit geçirmek istiyorum :18: Fikirleriniz neler kızlar inanın heyecandan aklım başımda değil Acil yardımlarınızı bekliyorummm

kızlar canınız çekecek biliyorum ama ben ilk güne adananın vazgeçilmezi kebap ile başlayacağım Sonrasında menderes kıyısı , real ve vakit kalırsa optimumda güzel manzara karsısında kahve çmeyi planlıyorum. 2. Gün lahvaltı için bilemiyorum ki misiste sıkma ayran nasıl olur sevgili ile kahvaltı için Ve kahvaltıdan sonra ne yapabiliriz yakın yerlere gezide olabilir yaa kafam cok karısık en iyi şekilde ağırlamak istiyorum. Hadi kızlar yardımlarınızı esirmeyin bu aşıktannnnnnnn

çatalan köprüsünün orda çok güzel kahvaltı yapacağınız yerler var

bnm tavsiyem kaktüs kent olacak

hem göl manzaralı hemde çok uzağa gitmemiş olursunuz

çatalan köprüsünü
geç, topalak köyü var, hem sakin, hem manzarası güzeldir.. hacı sabancı kültür merkezinde oyun varsa tiyatroya gidebilirsiniz.. misiste çaliştim 1 sene, gidecekseniz eski misise gidin, orda öğrencimin restorantı var misis köprüsünün karşısında, enişte adanalı değilse mutlaka menderes girişindeki kolcuoğlunda bi adana yedir

yarım yamalak okumuşum bence misis uzak olur vaktinizi yolda öldürmeyin, çatalanı geçince çok güzel kafeler var göl manzaralı, kahvaltınızı orda yapın..

yarım yamalak okumuşum bence misis uzak olur vaktinizi yolda öldürmeyin, çatalanı geçince çok güzel kafeler var göl manzaralı, kahvaltınızı orda yapın..

merhaba canım öncelikle cevap yazdığın için tsk ediyorum
aşkım tabikide adanalı canım topalak köyüne hiç gitmedim kafelermi var orada. misiste e-5 yolunun kenarındaki yerlerde sıkma ayranda düşünüyorum açıkcası ama ilk kahvaltımızda biraz tuhaf olmazmı canım:44: ama adana allahın emri canım yaaaa

çatalan köprüsünün orda çok güzel kahvaltı yapacağınız yerler var

bnm tavsiyem kaktüs kent olacak

hem göl manzaralı hemde çok uzağa gitmemiş olursunuz

kaktüsparka internetten bakıyorum inceledim harika bir yer hafta sonu kahvaltı harika olur orada zaten hafta sonu açıkbüfe kahvaltı varmış tekrar tsk ediyorum

topalak köyünün orası gerçekten çok güzel. daha dün götürdü eşim ruhu dinlendiren bir yer :)

Canım bahsettiğim yer çok kolay yerde, çatalan köprüsünü biliyorsun sanırım.. dümdüz gidiyorsun.. miami cafe var.. orda hem manzara süper hem de sıkma da var gözleme de.. büyük ihtimalle yarın ben de orda olacağim =) misiste de bahsettiğin yerin bi manzarası yok, gidecekseniz bile ceyhan köprüsünün oraya gidin canım..

bi arkadaş daha yazmış, kaktüs park da çok güzel bi yerdir, nargile içersiniz isterseniz =)

canım ben ceyhanlıyım bahsettiğin ceyhan köprüsünde hiçbir manzara yok
miami cafeye baktım evet güzel bir yerde . kaktüsede baktım 2 yer arasında kaldım :2::2: kaktüs kafede çeşitler daha cok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…