• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylul lina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2021
223
72
48
24
Arkadaşlar Adana'da Önerebileceginiz isini iyi yapan güzel sonuclar aldığınız ilgili bir kadın doğum doktoru varmı acaba 1 doktora gittim aslinda memnunum ama baska bir doktora daha gözükmek istiyorum. ♥️🤷🏻‍♀️

Tüp bebek ise Gökhan ciragil derim kız kardesimde ikindefa tüp bebek yaptirdik çok memnun kaldık . Yada Başkent hastanesi Bülent beyde çok başarılı . Kadın doğumda en guvenilecdk yer.ben doğumunu orda yapmıştım o zamanlar Ebru hanım vardı Başkent hastanesi adanada testleride titizlikle en iyi cihazlarda yapılıyor biraz tuzlu ama en doğru yer

Tüp bebek ise Gökhan ciragil derim kız kardesimde ikindefa tüp bebek yaptirdik çok memnun kaldık . Yada Başkent hastanesi Bülent beyde çok başarılı . Kadın doğumda en guvenilecdk yer.ben doğumunu orda yapmıştım o zamanlar Ebru hanım vardı Başkent hastanesi adanada testleride titizlikle en iyi cihazlarda yapılıyor biraz tuzlu ama en doğru yer
Bülent dediginiz doktorun soyadı ne acaba

Arkadaşlar Adana'da Önerebileceginiz isini iyi yapan güzel sonuclar aldığınız ilgili bir kadın doğum doktoru varmı acaba 1 doktora gittim aslinda memnunum ama baska bir doktora daha gözükmek istiyorum. ♥️🤷🏻‍♀️
Başkent hastanesinde erhan şimşek. Hem bebek tedavisi için hemde kadın hastalıkları için 10 numara. Ben nezihi kurdoğluna gidiyordum güzelyalıda histereskopi olmam gerekiyordu branşı olmadığı için erhan beye gönderdi. Kendisi doçent zaten. Sigortalılar için ödeme 250-300 arasıydı sanırım arayıp öğrenebilirsiniz fiyatını. Pişman olmazsınız

Back