Kesinlikle katılıyorum hiç bir haklı sebebi olamaz bu yaptıklarının. İki gün yatar çıkarlar. Böyle hafife alınmamalı.çok haklısın kimse de bişey demiyor üstelik çocuğun engelli olduğu herhalinden belli, 4 kişi saldırmak nedir ya, neyin nefreti bu, küfür etti desen onu bile edemez yani, gerçi hiç bir haklı sebebi olamaz
Az önce ben de onu düşünüyordum.İyi ki bu güvenlik kameraları ve akıllı telefonlar var.Bir yerde terslik olduğunda hemen telefonla kayda alınabiliyor en azından. Bu da bu tür olayların yaşanmasını tamamen bitirmese de azaltıyor.bu minibüslerdeki kaçıncı olay, demekki güvenle ne kendimiz binicez ne çocuğumuzu bindiricez
iyi ki güvenlik kameraları çıktıda en azından biraz ifşa oluyorlar, malesef ben de yeterli ceza alacaklarını sanmıyorum
Dün izlerken nasıl üzüldüm ya insafsızlar .
Utanın !
Asıl şaşırtıcı yanı o e ara biz bukadar gaddar olduk .Ne utanacak ki,onlarda dayak yememek adına karışmamışlar..
Böyle melun melun seyretmişler..
Asıl şaşırtıcı yanı o e ara biz bukadar gaddar olduk .
Sağır olmasa bile insan ya ne yapmış olabılır ?
Daha 3 4 ay önce gördük . Bir kardeşimiz dayak yedı sokak ortasında kim geldi ? - Hç kimse.
Yazıklar olsun .
Çok haklıısn gerçekten benım karşıma gelse şöyleleri gözüm hiçbirşey görmez ki öyle .
Eşimde sağolsun aynı benım gibi hiçbir haksızlığa göz yummaz.
Ben de aynısını söyledim gücüm yetmese bile birilerinin yardımcı olması için avazim çıktığı kadar bağırırdım..Vicdan denen şey yok bu bencillerde..Minibüste oturan o erkeğim diye dolaşanlar hiç mi utanmadılar acaba..
Ben kadın başıma denk gelse adamlara direk dalardım..
Ben de aynısını söyledim gücüm yetmese bile birilerinin yardımcı olması için avazim çıktığı kadar bağırırdım..Vicdan denen şey yok bu bencillerde..
Yüregimiz kaldırmıyor. Böyle insanlar bitsin artık tükensinler..Olması gerekende bu zaten,savunmasız birisine yüklenip dövmek nedir kii.
Yüregimiz kaldırmıyor. Böyle insanlar bitsin artık tükensinler..
Evet malesef öyle..İnsanlık yok artık bitti maalesef varsadatek tük..
Evet malesef öyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?