- 3 Nisan 2017
- 288
- 1.334
-
- Konu Sahibi ombreistiyorum
Aleyküm selam :) Ben de büyütme istiyorum. İnşallah ikisini de deneyimlemiş kişilerden bilgi alabiliriz.Selam cnm bende Adanada yasiorum. Kucultme istiyorum. Doktor konusunda hastane konusunda hicbir fikrim yok.Bende cok merak etmekteyim.
Aleyküm selam :) Ben de büyütme istiyorum. İnşallah ikisini de deneyimlemiş kişilerden bilgi alabiliriz1
yakın bir zamanda mı ameliyatlarını oldular? Mevsim olarak da hangi aylarda yaptırmak mantıklı acabaBir arkadasim medline de oldu 2 kisi de epc de oldu. Epc de öznur hanim varmis cok iyi bir doktor diyen bir arkadss ta ona yaptirdi
Medline ve EPC de olan arkadaşlarınız ne kadar ücret ödedi öğrenebilir miyim?Bir arkadasim medline de oldu 2 kisi de epc de oldu. Epc de öznur hanim varmis cok iyi bir doktor diyen bir arkadss ta ona yaptirdi
Medline ve EPC de olan arkadaşlarınız ne kadar ücret ödedi öğrenebilir miyim
Merhaba sormadim acikcasi cok coi uzun sene gecti onlar olali. Benim carsamba gunu erol kesiktas ile gorusmem var. Insallah her sey yolunda gider insallah fiyatida tatmin edici olur da anlasirimMedline ve EPC de olan arkadaşlarınız ne kadar ücret ödedi öğrenebilir miyim?
İnşallah her şey istediğiniz gibi olur, haberlerinizi beklerim :)Merhaba sormadim acikcasi cok coi uzun sene gecti onlar olali. Benim carsamba gunu erol kesiktas ile gorusmem var. Insallah her sey yolunda gider insallah fiyatida tatmin edici olur da anlasirim
Merhaba cnm.Ben de erol kesiktas ile gorustum kendisi prof.Doktor evet kliniginde parayi elden istior.Canim aslinda olay su doktor 3 hastane ile anlasmali.medlina,acibadem ve sezar.Doktor o hastanelerin ameliyathanesini kiralio.Her hastane farkli bir ucret istior.Doktor hastaneye ilac parasi ,hastane ameliyat odasi ve hasta odasi icin senin odedigin paradan verio.Ayrica doktor kendi asistanini yaninda goturuo ona da ucret ödüyor.Ben sac ekim yaptim bir dönem ordan biliorum.Parayi elden aliorduk.Hastane ayarlayip ucretini veriorduk.Merhaba Adana'da Serkan Sayılıkan ve Niyazi Simdivar ile görüştüm.
İkisi de bilgili fakat benim anlamadığım özelde bu ameliyatlar için herkes elden para istiyor, bir kayıt yok.
Görüştüğünüz doktorlar fiyat olarak hangi civarda söyledi acaba? bir kısmı peşinat bir kısmı kredi kartı olsa?Merhaba Adana'da Serkan Sayılıkan ve Niyazi Simdivar ile görüştüm.
İkisi de bilgili fakat benim anlamadığım özelde bu ameliyatlar için herkes elden para istiyor, bir kayıt yok.
Benimbugun doktorla gorusmem var erol kesiktas ile sana bilgi veririm. Ama doktorum hastalarinin hicnirinin oncesi ve sonrasi fotosunu paylasmiyor bende goremesimGörüştüğünüz doktorlar fiyat olarak hangi civarda söyledi acaba? bir kısmı peşinat bir kısmı kredi kartı olsa?
Peşin 30 civarı bir rakam söylendi.Görüştüğünüz doktorlar fiyat olarak hangi civarda söyledi acaba? bir kısmı peşinat bir kısmı kredi kartı olsa?
Teşekkürler. Görüşmeniz hangi hastanede ve ne kadar fiyat isteniyor yazabilirseniz çoook sevinirim .Benimbugun doktorla gorusmem var erol kesiktas ile sana bilgi veririm. Ama doktorum hastalarinin hicnirinin oncesi ve sonrasi fotosunu paylasmiyor bende goremesim
siz küçültme istiyordunuz değil mi? Meme büyütme için dediğinizi sandım, 13 bin TL'yi baya baya iyi bulmuştum, onun için daha fazla fiyat olacak büyük ihtimalle.Gorusmeyi erol beyin ozel kliniginde yaptim. Dun kararlarstirdik ve foto cekimi yaoti doktor bey.Tekrar konustik ve sezar hastanesinde 13 bin tl ye anlastik.
Gunsydin cnm 11 de yatisimi yapicam 2 gb ameliyatim var. Cok heyecanliyim ama guzel ve mutlu bir heyecan bu. Rabbimin iznli ile her sey cok guzel olacak evrene pozitif mesajlarimi yolluyorum.☺ sureci paylasicam canim tabiki bilmek isteyen olursa.siz küçültme istiyordunuz değil mi? Meme büyütme için dediğinizi sandım, 13 bin TL'yi baya baya iyi bulmuştum, onun için daha fazla fiyat olacak büyük ihtimalle.
Umarım her şey istediğiniz gibi olur. Ameliyat günü ne zaman? Süreci bizimle paylaşırsanız çok sevinirimm.
Geçmiş olsun, nasıl geçti ameliyatınız, güzel heyecan ve meraklar bunlar darısı tüm isteyenlere :) ben ameliyat olana kadar başkalarıyla sevineceğim sürekli :)))Gunsydin cnm 11 de yatisimi yapicam 2 gb ameliyatim var. Cok heyecanliyim ama guzel ve mutlu bir heyecan bu. Rabbimin iznli ile her sey cok guzel olacak evrene pozitif mesajlarimi yolluyorum.☺ sureci paylasicam canim tabiki bilmek isteyen olursa.
Merhaba agrim çok az rahatsiz edecek gb degil memelerim iyi durumda. Harika hissediyorum darisi tüm isteyenlere hayirlisi ile olsun ins.Henuz 1 günlükler benimkiler tam olarak neye benzediklerini bilemiyorum cunku korse icindeler.Sabah doktorum korsemi acip bandajimi degistirirken az da olsa gozlerimi egp bakma cesaretinde bulundum silikonlu gb duruyordu ufacik kalmislarGeçmiş olsun, nasıl geçti ameliyatınız, güzel heyecan ve meraklar bunlar darısı tüm isteyenlere :) ben ameliyat olana kadar başkalarıyla sevineceğim sürekli :)))