Adana'da meme protezi yaptıranlar

ombreistiyorum

Kalbimizi yoranlar değil, onaranlar kıymetlidir!
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2017
288
1.334
Merhaba sevgili KK üyeleri,
Adana'da ameliyat olmuş/olacak kişiler hangi hastaneleri tercih etti. Özellikle devlet hastanelerinin başarısını da merak ediyorum. Süreciniz nasıldı, memnun musunuz? Yeni ameliyat olanların fiyat aralığı ne kadar? Bilgi toplama aşamasındayım. Uzun zamandır bekliyordum bu anı Bilgi verirseniz çok memnun olacağım.

Selam cnm bende Adanada yasiorum. Kucultme istiyorum. Doktor konusunda hastane konusunda hicbir fikrim yok.Bende cok merak etmekteyim.

Bir arkadasim medline de oldu 2 kisi de epc de oldu. Epc de öznur hanim varmis cok iyi bir doktor diyen bir arkadss ta ona yaptirdi

Merhaba Adana'da Serkan Sayılıkan ve Niyazi Simdivar ile görüştüm.
İkisi de bilgili fakat benim anlamadığım özelde bu ameliyatlar için herkes elden para istiyor, bir kayıt yok.

İkisi de bilgili fakat benim anlamadığım özelde bu ameliyatlar için herkes elden para istiyor, bir kayıt yok.
Merhaba cnm.Ben de erol kesiktas ile gorustum kendisi prof.Doktor evet kliniginde parayi elden istior.Canim aslinda olay su doktor 3 hastane ile anlasmali.medlina,acibadem ve sezar.Doktor o hastanelerin ameliyathanesini kiralio.Her hastane farkli bir ucret istior.Doktor hastaneye ilac parasi ,hastane ameliyat odasi ve hasta odasi icin senin odedigin paradan verio.Ayrica doktor kendi asistanini yaninda goturuo ona da ucret ödüyor.Ben sac ekim yaptim bir dönem ordan biliorum.Parayi elden aliorduk.Hastane ayarlayip ucretini veriorduk.

Görüştüğünüz doktorlar fiyat olarak hangi civarda söyledi acaba? bir kısmı peşinat bir kısmı kredi kartı olsa?

Görüştüğünüz doktorlar fiyat olarak hangi civarda söyledi acaba? bir kısmı peşinat bir kısmı kredi kartı olsa?
Benimbugun doktorla gorusmem var erol kesiktas ile sana bilgi veririm. Ama doktorum hastalarinin hicnirinin oncesi ve sonrasi fotosunu paylasmiyor bende goremesim

Gorusmeyi erol beyin ozel kliniginde yaptim. Dun kararlarstirdik ve foto cekimi yaoti doktor bey.Tekrar konustik ve sezar hastanesinde 13 bin tl ye anlastik.

Gorusmeyi erol beyin ozel kliniginde yaptim. Dun kararlarstirdik ve foto cekimi yaoti doktor bey.Tekrar konustik ve sezar hastanesinde 13 bin tl ye anlastik.
siz küçültme istiyordunuz değil mi? Meme büyütme için dediğinizi sandım, 13 bin TL'yi baya baya iyi bulmuştum, onun için daha fazla fiyat olacak büyük ihtimalle.
Umarım her şey istediğiniz gibi olur. Ameliyat günü ne zaman? Süreci bizimle paylaşırsanız çok sevinirimm.

Gunsydin cnm 11 de yatisimi yapicam 2 gb ameliyatim var. Cok heyecanliyim ama guzel ve mutlu bir heyecan bu. Rabbimin iznli ile her sey cok guzel olacak evrene pozitif mesajlarimi yolluyorum.☺ sureci paylasicam canim tabiki bilmek isteyen olursa.

Geçmiş olsun, nasıl geçti ameliyatınız, güzel heyecan ve meraklar bunlar darısı tüm isteyenlere :) ben ameliyat olana kadar başkalarıyla sevineceğim sürekli :)))

Geçmiş olsun, nasıl geçti ameliyatınız, güzel heyecan ve meraklar bunlar darısı tüm isteyenlere :) ben ameliyat olana kadar başkalarıyla sevineceğim sürekli :)))
Merhaba agrim çok az rahatsiz edecek gb degil memelerim iyi durumda. Harika hissediyorum darisi tüm isteyenlere hayirlisi ile olsun ins.Henuz 1 günlükler benimkiler tam olarak neye benzediklerini bilemiyorum cunku korse icindeler.Sabah doktorum korsemi acip bandajimi degistirirken az da olsa gozlerimi egp bakma cesaretinde bulundum silikonlu gb duruyordu ufacik kalmislar ama cok bakmadim yine de masallah suphanallah insallah her sey gönlümce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…