- Konu Sahibi linda121212
Adanada meme buyutme yaptiran varmi arkadaslar.ben de dusunuyorum.ama cok korkuyorum.bu konuda yardimci olan vari.kime yaptirabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben yaptırdım... Niyazi Şimdivar iyi bir doktor.Adanada meme buyutme yaptiran varmi arkadaslar.ben de dusunuyorum.ama cok korkuyorum.bu konuda yardimci olan vari.kime yaptirabilirim
Cevabin icin tesekkurlerr.sonra ben de yaptirdim.2 ay oldu.erol kesiktaşa yaptirdim.Evet ben yaptırdım... Niyazi Şimdivar iyi bir doktor.
Ben kucultme yaptirdim. Fazlasiylada memnunum kaldi ki buyutme kucultmeden cok daha basit bir operasyon. Doktorumda harika bir doktordu. Gecmis olsun cnmEvet ben yaptırdım... Niyazi Şimdivar iyi bir doktor.
Cevabin icin tesekkurlerr.sonra ben de yaptirdim.2 Ben yaptırali 3 hafta oldu ama tamamen hareketlerimde özgür değilim küçük ağrılar var.. sen şu an nasılsın
Geçmiş olsun canım... bencede daha kolaydırBen kucultme yaptirdim. Fazlasiylada memnunum kaldi ki buyutme kucultmeden cok daha basit bir operasyon. Doktorumda harika bir doktordu. Gecmis olsun cnm
Canım bende niyazi beye burun estetiği olacağım ama çok korkuyorumEvet ben yaptırdım... Niyazi Şimdivar iyi bir doktor.
Bu arada çok geçmiş olsunCanım bende niyazi beye burun estetiği olacağım ama çok korkuyorum
Neden korkuyorsun ki.... tek korkun burnunun kötü olma ihtimali olabilir oda sanmam sende araştirmissindir basarili bir doktor sonucta.. ağrın olsada bise olmaz çünkü verdikleri ağrı kesiciler le çok birşey hissetmiyorsun.. Sana şimdiden geçmiş olsun sonunda kendini daha iyi hissedeceğini düşün sadece
ya canım ne desem boş o zaman... bu korku problemi başka tabii. Ne zaman ameliyat oluyorsun ? Bende merak ediyorum burun ameliyatı iyileşme sürecini Allah yardımcın olsun canım sana bol cesaret diliyorum