• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adanada meme buyutme

Gecmis olsun canim.. ben cok iyiyim su anda sadece ilk iki ay sirt ustu yatmak zor ondan sonrasi kolay. Merak etme gunluk yasantine cok daha rahat bir sekilde devam edecegin gunler seni bekliyor.

Neden korkuyorsun ki.... tek korkun burnunun kötü olma ihtimali olabilir oda sanmam sende araştirmissindir basarili bir doktor sonucta.. ağrın olsada bise olmaz çünkü verdikleri ağrı kesiciler le çok birşey hissetmiyorsun.. Sana şimdiden geçmiş olsun sonunda kendini daha iyi hissedeceğini düşün sadece

Neden korkuyorsun ki.... tek korkun burnunun kötü olma ihtimali olabilir oda sanmam sende araştirmissindir basarili bir doktor sonucta.. ağrın olsada bise olmaz çünkü verdikleri ağrı kesiciler le çok birşey hissetmiyorsun.. Sana şimdiden geçmiş olsun sonunda kendini daha iyi hissedeceğini düşün sadece

Çok teşekkür ederim ben genel anestezi den korkuyorum uyanamama korkusu var sigara kullaniyorum niyazi bey ameliyat tan 1 hafta önce birak dedi sorun olmaz dedi panik atak olduğum için yinede korkuyorum ilk defa genel anestezi alacağım henüz anestezi uzmaniyla iletişim kurmadim ameliyat tan 3 gün önce tetkikler yapılacak

ya canım ne desem boş o zaman... bu korku problemi başka tabii. Ne zaman ameliyat oluyorsun ? Bende merak ediyorum burun ameliyatı iyileşme sürecini Allah yardımcın olsun canım sana bol cesaret diliyorum

Canım çok saol normalde 14 temmuz du tlf ile görüştüm 14 temmuz da hastanede olmayabilirim dedi 11 temmuz da görüşmeye gideceğim bakalım ne olacak burun ameliyatında iyileşme 10 günü buluyor anestezi uzmanının adını biliyormusun onunla henüz tanismadik:)

Anestezi uzmanıyla hiç tanışmadım... bazı tahlillerden sonra sonuçlarla beraber anestezi doktoru sırası bekliyorsun. Sonuçlara bakıyor bir iki soru byeee byeee... yani devlet hastahanesi sonuçta

Back
X