• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana'da Mayıs'ta düğünüm var.mekan önerisi istiyorum lütfen.

nazavci

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
6
0
6
Kızlar şık bir mekan istiyorum.Kır düğünü istemiyorum.Göl manzaralı yerlere baktım fiyatlar çok uçuk.Fiyatı uygun ve güzel bildiğiniz önerebileceğiniz yerler var mı? Adana dışında olduğum için mekan bakacak kısıtlı bir zamanım var.

Sular vip var fiyatini tam olarak bilmiyorum ama istasyon meydaninda istersen bir arastir

Benimde nisan yada mayısta olacak dün nişanlımla gittik düğün salonlarına baktık sular vip 12.000tl dedi hafta sonu için hafta içine 6.000tl dedi çok geldi bize şirin müzikol 4.500tl oskar 4.500tl polis evi 1.850tl Elit balo salonu 12.000tl baraj yoluna bakmadık daha onlarada pazartesi gideceğiz oralarda bu kadar derse polis evini düşünüyoruz büyük ihtimal.

Neredeyse bakmadığımız yer kalmadı ve en sonunda inci oteline karar verdik.İnşallah güzel olur.Gerçi inci otelinde birkaç düğüne gittim güzeldi tem sıkıntı pisti çok küçük bir de gelin damat masası tam orkestranın yanında.Ama her yerde mutlaka ufak tefek pürüzler oluyor. Bakalım inşallah pişman olmayız.

Back