Ben lazer yaptırıyorum geçen ağustos ayından beri mesajlarıma bakarsan görürsün. Tüm adanadaki lazer merkezlerine gittim en uygunu şimdiki gittiğim yer çünkü lazeri bizzat uzman doktor kişiler yapıyor 3 tane doktor var diğer merkezlerde bir tane ve çoğu zaman lazeri estetisyenler yapıyor. Burası kaliteli lazerini yapıyor son derece profesyonel bir şekilde sanki hastanede muayene oluyorum gibi ama diğer yerlerde bırak yaptırmayı girdiğin anda sanki ağda salonuna girmişsin gibi. Bu dediğim yer hem kullanılan cihaz da iyi atatürk caddesinde canan usluer doktorun ismi kendisi de zaten uzman. O merkezin ismini istersen özelinden yazabilirim.
slm arkadaşlar..ben adanada oturuorumda lazer yaptırcam ama hemm işini iyi yapan hemde uygun olan bir yer arıyorum burda daha önce gitmiş olan arkadaşlar fiyatı yazarlarsa(bölgeyide belirterek):Saruboceq: çok memnun olurum biran önce yaptrmak istiyorum mafoldumben
Merhaba acaba canan usluer in adresini ve telefon numarasını ogrenebildiniz mi? Eğer bana da iletirseniz cok memnun olurum ben de adana da birkaç merkeze gittim daisy minelazer gibi hiç memnun kalmadim.
Merhaba acaba canan usluer in adresini ve telefon numarasını ogrenebildiniz mi? Eğer bana da iletirseniz cok memnun olurum ben de adana da birkaç merkeze gittim daisy minelazer gibi hiç memnun kalmadim.
ben mezoslime gittim heryerlerim bitti şimdi lokum gibiyim şimdi kampanya yapmışlar k.altı bitene kadar 250 genital bölge bitene kadar 500 tel 2321603 daha ayrıntılı bilgi için ben gi,derken k.altı her seans 120ile başlamıştım her gidişte ücret düşüyor kıl kökü sayısı azaldıgı için laserde daha ucuz fiyatlar verildiginde aldanmayın onlar ıpl olanlar (yani laser degil foto epilasyon vs gibi yöntemler) ben çok kısa sürede enfes sonuç aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?