adanada kızlık zarı muayenesi yapan hastane ?

Ben nee kiziyorum biliyomusunuz bu kadar saf olunmasina. Konu sahibi arkadasim oyle sadce bu ilse. İlgilnenee bi hastane yok. Gidersin ozel hastaneye yada devlete. Muayne olucaktim kizlik sari ile ilgili diyceksin bitti. Bu kadat basit. Bunu yapan hastane diye bisey yok tun hastaneler yapar

biz de kendisine bunu söyledik durumu açıklarsan gitmene gerek kalmaz diye ama cevabı ben size beni muayene edin mi dedim doktor adı sordum oldu
hayır bilgisiz insanlar olabilir hiç olmadık şeylerden yırtıldı mı diye düşünenler olabilir ama buna yönelik sorunca da sadece doktor adı istiyorum diyip azarlandık

Son düzenleme:
kiz zarim bozulmus mudur mu diye soruyor? duzgun okuyun ya ne bagnazsiniz yemin ederim.

ama ona yönelik bir mesaj yazmış
doktor soruyosa jinekoloji bölümüne ya da doktor tavsiyeleri ile ilgili bölüme açması gerekmez miydi
bozuldu mu bozulmadı mı şüphem var diye konuya girerse burada dert olarak algılanan mesele bu oluyo çünkü burası bdv bölümü
biz de konu sahibinin tüm mesajlarını baştan sona okuyup ona göre cevaplamak zorunda değiliz
böyle giriş yaparsa konu da sapabilir onu öngöremiyo mu

ben kendisine doktorla ilgili tavsiye de bulundum üstüne konuyu açarsan daha çok yardımcı olabilirdik dedim diye bana sert bir mesaj yazıp çıktı
yargılamakla suçladı
hoşuna gitmeyen yorum olunca yargılıyosun diyip çıkıyo herkes yargılama olmasa bile
insanlar konusu doğru yere açarsa böyle sorunlarla karşılaşmaz

Son düzenleme:
aman sayfa ne hale gelmiş..kavgalar tartışmalar..kimsenin mesajı silinmiyor..ceza alınmıyor..ben bir kaç mesaj yazdım diye ceza aldım..düşüncelerimi yazmak yasak hemen ceza..ya buradakiler ne..herkes aklındakini yazmış serbest serbest...ama bana haksızlık yapıldı diye düşünüyorum..nerde bu yöneticiler..kız kapatmak istiyorum diyor..halen herkes bildiğini yazıyor..

Mune hanım bir kaç gün şehir dışına çıkmış. Kazen beyde rahatsız olduğundan burayla ilgilenememiş. Geldiklerinde hakaret edenlere gerekeni yapacaklardır. Panik yok .

Hemen ben ceza aldım, başkaları almıyor lafları başlamış, sitede olmayacağımı bildirmiştim, birkaç günlüğüne şehir dışına çıktım, Kazen bey'de rahatsızmış, ceza almamaları bize var onlara yok'a bağlamak yerine yöneticilerin olmadığı ihtimali aklınıza gelmez mi hiç? Site kuralları sabittir ve herkese uygulanır.
Konuyu yorumlara kapatıyorum, ağ bağlantım kötü olduğundan ceza verme sorunu yaşabilirim ama emin olun bağlantım düzgün olduğu anda site kurallarına uymayan herkes gereken cezayı alacak.

----------
Bir kısma gereken işlem yapıldı, atladığım olabilir, bağlantım düzeldiğinde konu tekrar incelenecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…