• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adanada kızlık zarı muayenesi yapan hastane ?

Nasil bir suphedir bu , ben anliyamiyorum.
Yani insan yapmadigi seyden nasil suphelenir yahu...

Kimide diktirmek istersen ,demis.... estetikciye git felan demis
Kimi kandiriyosunuz siz diktirince ???
Karsinizdaki hayat arkadasinizimi , yoksa cocugunuz babasinimi kimi kandircaksiniz ???

Yazik cok yazik.....

insanda kafa mı bırakıyosunuz ki kime ne yazdığımı hatırlayayım.sayfaya neden geldim ne ile uğraşıyorum daha dün bebeğimi kaybettim onun acısını unutturdunuz bana sizlerle uğraşıyorum.yeter lütfen ya

bebeğinize üzüldüm başınız sağolsun
ama ben nerden bileyim sizin durumuzu
bana hakaret etme hakkını vermez ki bu size
siz yazdınız bana boş konuşuyosun diye hem de kötü bi üslupla düzgünce söyleseydiniz bu tartışma olmazdı

üstelik arkadaş yorum yapmayın artık dediğinde ben diğer arkadaşı alıntıladığım için görmedim ilk etapta
iki mesaj atmıştım toplam yararlı birşey söylediğin olmadı yazmışsın ne yazdığımı okumadan bu konuda beni suçlayamazsınız yani
kapatalım artık konuyu

Son düzenleme:
Amacim kimseye satasmak degil kesinlikle. Fakat bir de su pencereden baksak diyorum; Eger karsimizdaki intiharin esigindeyse , hatta bu satırları bile aglayarak yazdiysa buraya yaptiginiz her ironik yorum ya da onun tarafında olmayan yorumonu kendini öldürme dusuncesine daha da yaklastirabilir.Farkında olmadan yaptiginiz yorumlara uzuldum açıkçası. Karsimizdakinin ruh halini bilmiyoruz suanda.
Neden hemen "yine mi zar ?" . Evet yine zar. Ille birinin ustune gidilmesi gerekiliyorsa bu, bu kadinlari bu hale getiren toplum olmali.
Cok uzuldum acikcasi. Alt tarafi bir isim sormus.
Evet bence de kendini doktora gidip dusurmemelisin. Kendine bunu yapmamalisin yani. Inan bana o iki damla kanin hicbir onemi yok.
Son olarak da maalesef bildigim bir doktor yok ALLAH yardimcin olsun..

Son düzenleme:
+1 .
İnsanimiz bu kadar dar görüşlü iste....

Amacim kimseye satasmak degil kesinlikle. Fakat bir de su pencereden baksak diyorum; Eger karsimizdaki intiharin esigindeyse , hatta bu satırları bile aglayarak yazdiysa buraya yaptiginiz her ironik yorum ya da onun tarafında olmayan yorumonu kendini öldürme dusuncesine daha da yaklastirabilir.Farkında olmadan yaptiginiz yorumlara uzuldum açıkçası. Karsimizdakinin ruh halini bilmiyoruz suanda.
Neden hemen "yine mi zar ?" . Evet yine zar. Ille birinin ustune gidilmesi gerekiliyorsa bu, bu kadinlari bu hale getiren toplum olmali.
Cok uzuldum acikcasi. Alt tarafi bir isim sormus.
Evet bence de kendini doktora gidip dusurmemelisin. Kendine bunu yapmamalisin yani. Inan bana o iki damla kanin hicbir onemi yok.
Son olarak da maalesef bildigim bir doktor yok ALLAH yardimcin olsun..

işte buuuuu sizin gibi insanlarda varmıss,,tebrık ederımm bunu anlamayanlara anlamak ıstemeyenlere yazııkk...

Mümkünse bayan dr git ve bu dr nin hymen dikimiyle ünlü olmamasına dikkat et. Kadınlar erkek dr lere göre daha anlayışlı oluyor böyle konularda.
Ama şu var, kızlık zarı zannedildiği kadar kolay bozulabilecek bir yapı değil. Tam anlamıyla bir kaç santimlik bir giriş olması gerekiyor. Ağrı sızı kanama vs olur. Başka şekillerde bozulması çok zor. Belki boşuna şüphe ediyorsun.

Özeldeki her kadın doğumcu bakar, ama dikmek için yalan söyleyen de var. Ya baksan kendin anlarsın ne var onda, eski halini hiç mi görmedin fark yoksa bakiresin, varsa değilsin. Yırtık çok minikse yine bakiresin kanaman olur, iki taraftan -genellikle saat üç ve yedi yönde olur- ve derin yırtılma varsa gitmiişşş bu kadar basit

Bir parmak girdiyse, sürtünme olduysa vs bozulmaz. Şimdi sen durumunu anlat ben sana söyleyim doktora,gerek yok

Cıks banlanmayacağım ı ıh :) Tutuyorum kendimi. Özür dileyerek bir şey sormak istiyorum. Herhangi bir kadın bakire olup olmadığını nasıl bilmez de "şüphe" ile bir uzmanın kontrolüne ihtiyaç duyar? Gerçekten mana veremiyorum. Gece biz uyurken minik cüceler gelip zarı delmiyor neticede. Ya da farklı boyutlardan görünmeyen yakışıklı oğlanlar gelip rüyalarımızda tecavüz etmiyor ki bize. Bir kadın bakire olup olmadığından şüphe duymaz. Ya bakiredir ya değildir bunu da gayet iyi bilir.

Eski sevgilimin üreme organının ucu ceee deyip kaçtı. Ondan bir önceki sevgilimin serçe parmağı kukumu ziyaret etti. Henüz 17 yaşındayken bakkalın kuzeninin ketçap kutusu kukumu okşadı. Gibi senaryolar olabilir elbet ki benzerlerini okudum burada. Lakin yine de bakire olup olmadığını bilmen gerek yahu.

He soruna cevap istiyorsan, geniş kapsamlı bir cevap vereyim ki yüzlerce soru sorma akabinde. Herhangi bir jinekoloğa gidersen kontrol sonrasında istediğin cevabı verecektir. Lakin yüksek ihtimalle diyeceksin ki devlete gidemem adım şanım duyulur. Özele gidemem sicile işler. O vakit paraya azıcık kıyıp "özel muayenehane" de hizmet veren bir jinekoloğa gidebilirsin. Kızlık zarı muayenesi için hususi bir eğitim almıyor hiçbir uzman. Haliyle araştırmaya da gerek yok. Herhangi bir jinekolog yardımcı olacaktır sorununa.

belki carpmistir dusmstur belki masturbasyon yaparken eli kaymistir bu kadar ucuz ornekler vererek igrenclesiyosunuz. sordugu soruya cevap vercekseniz objektif olarak cevap verin cunku soru sahsi yorumdan cok objektif yorum istiyor! rezilsiniz.

Konu sahibi Adana'da kızlık zarı kontrolü yapan hastane var mı diye sormuş. Varsa, biliyorsanız söyleyin bilmiyorsanız susun bu kadar basit.
Yine almış başını gidiyor nasıl şüphe duyarmış da ruh bakire olsunmuş da falan da filan da. Allah kulunu böyle acımasız yargılamazken yargılamak kime düşmüş? Bu tarz başlıklardan gına gelmesi bir yana asıl KK hanımlarının kızlık zarı konusu görünce bodoslama atlayıp hebele höbölö yorum yapmasından gına geldi.

Ben Adana'da bu muayeneyi yapan özel hastane bilmiyorum arkadaşım. Umarım bilenler sana yardımcı olur.

belki carpmistir dusmstur belki masturbasyon yaparken eli kaymistir bu kadar ucuz ornekler vererek igrenclesiyosunuz. sordugu soruya cevap vercekseniz objektif olarak cevap verin cunku soru sahsi yorumdan cok objektif yorum istiyor! rezilsiniz.

Kib butonunu ikinci kez kullandım vatana millete hayırlı olsun :) Verdiğim "ucuz" örnekler burada okuduklarım idi aslında. Ki bunu da belirtmiştim bir sonraki cümlede. Bunları siz yapmış olmalısınız gibi bir cümle yok yazdığımda. Konu sahibinin şahsına yönelik bir itham da yok. Cümlelerin sonunda "Böyle senaryolar olabilir bunları burada okudum" gibi bir cümle var bilmem fark ettiniz mi... Esasında olağanca objektif bir yorumdu benim yorumum. Hakaretinize rağmen sizi dikkate alıp cevap vermemi de yüce gönüllülüğüme yahut hakareti tercih eden zatların beni sinirlendirmiyor oluşuna yorabilirsiniz. Tercihi size bırakıyorum :) He yine de kibledim sizi. Belki bir başkasına hakaret etmeden fikrinizi söyleyebilmeyi cezai yaptırım ile öğrenirsiniz diye.

bu konu niye buraya açılmış anlamadım.sanki bilinçli, insanları birbirine düşürmek için bu aralar hep bu tarz konular açılıyor.ayrıca bu konunun yeri jinekoloji bölümü.oraya açsan daha sağlıklı bilgilere ulaşırdın:34:

Biri kapatın çenenizi diye emir buyurur ki hangi hakla yapar bunu bilmem. Bir diğeri "Size ne?" diye hesap sorar ki bunu da hangi hakla yaptığını bilemiyorum. Hümanizmden ölünecek yeminle. Yalnız burada minik bir ayrım var. Peki sorulan soruya yanıt vermenin yanı sıra başka sualleri de yönelten üyelerden kime ne? Haddiniz almış başını gidiyor yahu :) Hak ve özgürlük kişisel kanaatten bir tık ötede duruyor sanki. Belirlediğiniz sınırlara göre şekillenmez yorum yapma ve sual yöneltme hakkı. He bunu yapacak cesareti gösteriyorsanız bu durumda karşı tarafın da "benim yorumumdan sana ne?" deme hakkı doğar.

Konu sahibi, sizin sorunuza ilk yorumumda cevap verdim. Yani derdinize yardımcı oldum. Bir de kişisel tercihim ile birkaç sual ve yorum ekledim ki sizden de diğer üyelerden de izin almam gerekmiyor bunun için. Kaldı ki sizinle aramızda anlaştığımızı varsayıyorum. İkimiz arasında gerçekleşen diyaloğu sonlandırdık karşılıklı olarak.

Şu salık buyuran vatandaşı da kibledim ki o butonu idrak nicki ile ilk kez kullandım. Konudan çekiliyorum. Dileyen her yorumumu kibleyebilir :) Hakaret etmedim, konu dışı mesaj yazmadım ve dahi tartışma ortamı oluşturmadım. Lakin kapa çeneni diye emir buyuran arkadaşı büyük bir hevesle kibledim. Avukatlık hayatınızda başarılar diler, başlıktan çekilirim.

paragraf paragraf saçmalamışsın yav, işin mi yok, konu sahibinin görümcesi falan mı olacaksın anlamış değilim

Kib butonunu ikinci kez kullandım vatana millete hayırlı olsun :) Verdiğim "ucuz" örnekler burada okuduklarım idi aslında. Ki bunu da belirtmiştim bir sonraki cümlede. Bunları siz yapmış olmalısınız gibi bir cümle yok yazdığımda. Konu sahibinin şahsına yönelik bir itham da yok. Cümlelerin sonunda "Böyle senaryolar olabilir bunları burada okudum" gibi bir cümle var bilmem fark ettiniz mi... Esasında olağanca objektif bir yorumdu benim yorumum. Hakaretinize rağmen sizi dikkate alıp cevap vermemi de yüce gönüllülüğüme yahut hakareti tercih eden zatların beni sinirlendirmiyor oluşuna yorabilirsiniz. Tercihi size bırakıyorum :) He yine de kibledim sizi. Belki bir başkasına hakaret etmeden fikrinizi söyleyebilmeyi cezai yaptırım ile öğrenirsiniz diye.

Siz yaptiniz diye dogrudan demediniz belki ama dolayli yoldan ne kastettiginizi biliyorum hic salaga yatmayin. gerci salaga yatmak adetiniz sanirim.salaga yata yata da o sekil olmusa benziyorsunuz. ben banlanirim da siz bu beyninizle ne kadar saygi gorursunuz GERCEK hayatta bilinmez.

Enee çete olmuşlar ayol. Teker teker gelin durun bu öfke zararlı. Hayır mesajla mı birleştiniz ne ara birleştiniz onu anlamadım. Devrim kaçınılmaz bu durumda diktatör yıkılmalı. Sıkıldım ben kavgadan sonra devam ederiz kardeş. Boş verin benim saçmalıklarımı saygımı zekamı da konu sahibine yardımcı olun bak çok dağıldı konu üzülüyorum ben.

Çeteye bir isim bile buldum. ccc sanal cengaverler ccc

Hadi uyudum ben. Mapısta görüşürüz enem.

Gerçekten inanmıyorum .
Bir bayan diğer bir bayana bunu yapar mi ?
Sevgilimle yakinlastik zarim yirtildi mi merak ediyorum .
Kime ne ?
Ayipsa bana ayip gunahsa bana günah .

Enee çete olmuşlar ayol. Teker teker gelin durun bu öfke zararlı. Hayır mesajla mı birleştiniz ne ara birleştiniz onu anlamadım. Devrim kaçınılmaz bu durumda diktatör yıkılmalı. Sıkıldım ben kavgadan sonra devam ederiz kardeş. Boş verin benim saçmalıklarımı saygımı zekamı da konu sahibine yardımcı olun bak çok dağıldı konu üzülüyorum ben.

Aman şükür git şöyle bi yüz yıl uyu da gel :))

Kiz sormus sadece verilecek cevap Şura bura olacaktı. .sanki herkes temiz olduğunu göstermek zorunda..diktircem mi demiş merak ediyorum demiş

kis uykusuna yatiyor arkadas. mesajla falan birlesmedim kimseyle ben. sadece akli olan sizin ne tur yorum yaptiginuzin varkinda. aman kuyrugu dik tutun siz

bu konu niye buraya açılmış anlamadım.sanki bilinçli, insanları birbirine düşürmek için bu aralar hep bu tarz konular açılıyor.ayrıca bu konunun yeri jinekoloji bölümü.oraya açsan daha sağlıklı bilgilere ulaşırdın:34:

aynı şeyi yazacaktım ki siz zaten yazmışsınız, katılıyorum yorumunuza. :ssz:

Back