Biri kapatın çenenizi diye emir buyurur ki hangi hakla yapar bunu bilmem. Bir diğeri "Size ne?" diye hesap sorar ki bunu da hangi hakla yaptığını bilemiyorum. Hümanizmden ölünecek yeminle. Yalnız burada minik bir ayrım var. Peki sorulan soruya yanıt vermenin yanı sıra başka sualleri de yönelten üyelerden kime ne? Haddiniz almış başını gidiyor yahu :) Hak ve özgürlük kişisel kanaatten bir tık ötede duruyor sanki. Belirlediğiniz sınırlara göre şekillenmez yorum yapma ve sual yöneltme hakkı. He bunu yapacak cesareti gösteriyorsanız bu durumda karşı tarafın da "benim yorumumdan sana ne?" deme hakkı doğar.
Konu sahibi, sizin sorunuza ilk yorumumda cevap verdim. Yani derdinize yardımcı oldum. Bir de kişisel tercihim ile birkaç sual ve yorum ekledim ki sizden de diğer üyelerden de izin almam gerekmiyor bunun için. Kaldı ki sizinle aramızda anlaştığımızı varsayıyorum. İkimiz arasında gerçekleşen diyaloğu sonlandırdık karşılıklı olarak.
Şu salık buyuran vatandaşı da kibledim ki o butonu idrak nicki ile ilk kez kullandım. Konudan çekiliyorum. Dileyen her yorumumu kibleyebilir :) Hakaret etmedim, konu dışı mesaj yazmadım ve dahi tartışma ortamı oluşturmadım. Lakin kapa çeneni diye emir buyuran arkadaşı büyük bir hevesle kibledim. Avukatlık hayatınızda başarılar diler, başlıktan çekilirim.