ben size beni muayene edin ya da durumum hakkında yorum yapın mı dedim ? sadece bildiğiniz bi yer var mı dedim o kadar
simon sana üzül diyen olmadı zaten sadece çeneni kapatman söylendi onu da beceremiyosun
arkadaş sana noluyo acaba
sen neden şu anda konuşuyosun hala
çeneni kapat madem sen de
ayrıca konu sahibi sen mişsin gibi davranmayı da bırak bi zahmet senden emir alacak değil kimse
seni susturabilmek için konuşuyorum işe yarar bişey söylediğin olmadı da.yeterince yorum yaptın zaten bence son ver.
Ben insanlari anlamiyorum..
Size ne yahu..
Size sadece bir hastane adi sormus..
Hamilelik süreci icinde olabilirdi, kalp rahatsizligi icinde hatta yüzündeki sivilceler icin bile olabilirdi..
Kizlik zari kontrolü icin denilince neden insanlar direk yargilama, linc etme, hesap sorma moduna giriyor..
Size neee?
Tacize ugramis olsun, sevgilisi ile yakinlasmis olsun, mastürbasyon yaparken yanlislikla parmagini sokmus olsun yada iliskiye girmis olsun size ne?
Varsa bilinen bir hastane yardimci olunur, yoksa es gecilir.
Ne hakla " insan nasil bilmez, yine mi zar bla bla bla" seyler yaziliyor?
Arkadasim, herhangi bir jinekolog size yardimci olacaktir!
kaç yorum yapmışım acaba toplamda
iki yorumda bulunmuştum sayende 4 oldu
madem bi tavsiyen yok arkadaşa çık git sende senin yüzünden yazıyorum çünkü şu anda
senin ne faydan oldu acaba
en azından yargılamadım ben senin gibi ve yine senin gibi neden üzüleyim ki demedim. Ben derdi olan her insan için üzülebiliyorum hala insani duygularımı yitirmedim daha! Neyse ne yorum yaparsan yap allaha havale ediyorum seni.ama lütfen bi yorum yaparken karşınızdaki insan ne hisseder diye azıcık düşünün ya.
ben zaten yargılamak amaçlı yapmadım ki üslubum senin yüzünden bozuldu farkında mısın acaba
sen insanlara kapa çeneni derken çok mu kibar olduğunu sanıyosun
ben zaten başta yorumumu yaptım bi arkadaş dramatize etmeye çalışmış ben de öyle bi durum yok kız hata yaptım diyo biz niye üzülelim tecavüz gibi bi durum yok ki ortada dedim
herkesin kendi bedeni kendi kararı ben neden üzüleyim yani üzülecek bi durum mu var ortada
yazımı alıntılayıp sorarsanız ben de yoruma devam etmek zorunda kalırım yoksa gördüm konuyu kapatmak istediğini
ahlaki açıdan yargıladığımı nerden çıkardınız anlamadım cidden
simon tam sana cevap verme yazıcaktım canım ben kibledim sen de öyle yap ban yeme boşu boşuna :)
valla canım söylediklerim sayesinde öyle bi saptı ki ban yersem şaşırmam yani zorla polemiğe çekti beni ya
ben sadece diğer üyeye cevap vermiştim çok üzülecek bi durum varmış gibi yansıtıldığı için
ben zaten yargılamak amaçlı yapmadım ki üslubum senin yüzünden bozuldu farkında mısın acaba
sen insanlara kapa çeneni derken çok mu kibar olduğunu sanıyosun
senin yüzünden banlanıcam ama önemli değil artık
ben zaten başta yorumumu yaptım bi arkadaş dramatize etmeye çalışmış ben de öyle bi durum yok kız hata yaptım diyo biz niye üzülelim tecavüz gibi bi durum yok ki ortada dedim
herkesin kendi bedeni kendi kararı ben neden üzüleyim yani üzülecek bi durum mu var ortada
yazımı alıntılayıp sorarsanız ben de yoruma devam etmek zorunda kalırım yoksa gördüm konuyu kapatmak istediğini
ahlaki açıdan yargıladığımı nerden çıkardınız anlamadım cidden
kapa çeneni demek o kadar kaba bişey mi ya.hakaret değil küfür değil nedir yani.neyse tamam bu idrakyollarıiltihabı mıdır kimdir o hepimizin yerine yorum yapmış zaten.gidip aliye rona filmleri izlemeye devam etse daha hayırlı olur hepimiz için ama bende sıkıldım artık.kapatalım bence
kapa çeneni demek o kadar kaba bişey mi ya.hakaret değil küfür değil nedir yani.neyse tamam bu idrakyollarıiltihabı mıdır kimdir o hepimizin yerine yorum yapmış zaten.gidip aliye rona filmleri izlemeye devam etse daha hayırlı olur hepimiz için ama bende sıkıldım artık.kapatalım bence
nasıl hakaret değil Allah aşkına ya
ben de seninle konuşmak istemiyorum zaten beni sen polemiğe çektin yazdıklarımı da saptırdın sayende üslubum değişti
ilk yorumumu okursan anlarsın arkadaşı yargılamadığımı
asıl sen bu konuyu büyütüyosun kız biriyle birlikte de olabilir sorun değil ki bu üzülünecek birşey değil
bunu acınacak kahrolunacak birşey gibi gösteren sizsiniz yani
bi de üzülmediğim için suçlu oldum asıl yargılayan kişi sensin
Cıks banlanmayacağım ı ıh :) Tutuyorum kendimi. Özür dileyerek bir şey sormak istiyorum. Herhangi bir kadın bakire olup olmadığını nasıl bilmez de "şüphe" ile bir uzmanın kontrolüne ihtiyaç duyar? Gerçekten mana veremiyorum. Gece biz uyurken minik cüceler gelip zarı delmiyor neticede. Ya da farklı boyutlardan görünmeyen yakışıklı oğlanlar gelip rüyalarımızda tecavüz etmiyor ki bize. Bir kadın bakire olup olmadığından şüphe duymaz. Ya bakiredir ya değildir bunu da gayet iyi bilir.
Eski sevgilimin üreme organının ucu ceee deyip kaçtı. Ondan bir önceki sevgilimin serçe parmağı kukumu ziyaret etti. Henüz 17 yaşındayken bakkalın kuzeninin ketçap kutusu kukumu okşadı. Gibi senaryolar olabilir elbet ki benzerlerini okudum burada. Lakin yine de bakire olup olmadığını bilmen gerek yahu.
He soruna cevap istiyorsan, geniş kapsamlı bir cevap vereyim ki yüzlerce soru sorma akabinde. Herhangi bir jinekoloğa gidersen kontrol sonrasında istediğin cevabı verecektir. Lakin yüksek ihtimalle diyeceksin ki devlete gidemem adım şanım duyulur. Özele gidemem sicile işler. O vakit paraya azıcık kıyıp "özel muayenehane" de hizmet veren bir jinekoloğa gidebilirsin. Kızlık zarı muayenesi için hususi bir eğitim almıyor hiçbir uzman. Haliyle araştırmaya da gerek yok. Herhangi bir jinekolog yardımcı olacaktır sorununa.
simon sana üzül diyen olmadı zaten sadece çeneni kapatman söylendi onu da beceremiyosun
kapayın çenenizi demek fizyolajik olarak çenenizi açmayın yani konuşma eyleminde yorum yapma eyleminde bulunmayın demek.kişiliğinize karakterinize yönelik bir hakaret içermiyor. bir yararı olmadığını görüyorsunuz işte ve konuyu açan arkadaş başka yorum istemiyorum dedi ben de heralde yeterince anlaşılmadı diye pekiştirmek istedim asıl siz uzattıkça uzattınız ben yazınızı alıntılayarak susun dememiştim siz üzerinize alınarak polemik başlattınız nedense.gerçekten bu kadar yeterli ne deseniz haklısınız bundan sonra ben susuyorum.lütfen cevap vermeyin
insanda kafa mı bırakıyosunuz ki kime ne yazdığımı hatırlayayım.sayfaya neden geldim ne ile uğraşıyorum daha dün bebeğimi kaybettim onun acısını unutturdunuz bana sizlerle uğraşıyorum.yeter lütfen yacevap vericem bu da son cevabım
yukarıda görüldüğü üzere özellikle bana yazmışsın inkar etme
önce tüm foruma sonra bana özel olarak kapa çeneni yazdın
bana cevap hakkı doğmasına neden olup sonra da uzattıkça uzattın diyosun
polemik yapmak için yazdın bunu
diğer arkadaş birkaç kere aynı şeyi tekrar yazmıştı o yüzden alıntıladım amacım konuyu uzatmak değildi ki
şimdi de kalkmış yaptığın hakaretin bilimsel açıklamasını yapıyosun bi daha beni alıntılama lütfen
sayende ban da yiycem sevinebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?