adanada kızlık zarı muayenesi yapan hastane ?


Bence doktora busekilde muayene olmak zor her doktor anlayışlı olmak istemiyor ters davranabiliyor yada tuhaf bakiiyor bence gtmeyin doktora arkadasin yorumuna katiliyorum buarada insan bakire olup olmadgni bilir diyorsunuz ama küçük yaşta teksefeerlik bişey olabiliyor esnek olabiliyor kan gelmedyse bozulmadı sanılabiliyor...oyuzden insan bilemeyebilir.
 
Ben kk'da zar muhabbetlerine gıcık oluyorum doktormuyuz nerden bilelim ?başkasıda şimdi daha ağır sözler yazar ve uzar gider
 

Bir erkekle o kadar yakınlaştıysanız zaten sevişmişinizdir. Zarın orada durmasının bir önemi kalmaz. Kendine en büyük hakareti sen yapıyorsun. Sana kimse hakaret etmiyor. Yok yere üzülüyorsun. Seviştiysen seviştin yani. Ahlaksız demedik sana. Kendini küçültme yaptıklarının arkasında dur. Erkeklerin de seni sorgulamasına izin verme. En büyük hakaret budur.
 
yok cidden eminim ya en yakın arkadaşlarımdan birisi hemşire bakmıyormuş doktoru mesela hatta direkt hastanede bakmıyorlarmış kendi isteğiyle sorana da :44:

ohh çok iyi yapıyolarmış o zaman. Keşke özel jinekologlar da bakmasa. Ama bakıcak bozulmuş dicek ki hymenoplasti yapsın dimi.
 
bu kadar katı olmaya gerek yokkk blkı tecavuze ugradıı belkı ıstenmeyen bı drum olduu yazık yaa bu kadar katı olmaya gerek yok herhalde...ayrca ılıskıye grsede kan gelmeyen ınsanlar var nerden bılcek bozuldumu bozulmadı mı?????????????
 

birden fazla dr a giderek bilgi alabilirsin.böylece para için yalan söyleyip söylemediklerini de anlarsın. ama bence aklından bu fikri çıkar ve seni sen olduğun için sevebilecek biriyle hayatını birleştir zamanı geldiğinde.
 

He ısrarla melankoliyi sürdürüp bir de iftira edeceğim diyorsunuz yani. Gerçi bir ihtimal olmayanı var gibi gösterip banlanmama sebep olabilirsiniz. Ben size hakaret etmedim onu geçtim bu forumda da kimseye hakaret etmedim. İki yazımda da hakaret içeren tek kelam gösteremezsiniz. Öte yandan kendi ahlak anlayışımı dikte etmeye çalışmadığım gibi içinde ahlak unsuru bulunan herhangi bir cümle de kurmadım. Sorunuza cevap verdim aslında siz görmeyi tercih etmemişsiniz. Yazdığım ilk yorumda sorunuzun cevabı vardı. Bir de konunuzla alakalı merak ettiğim sualler vardı. Cevap vermediğiniz gibi zerre şüphe duymadığım iyi niyetinizle konuyu bambaşka bir boyuta çekmeye çalışıyorsunuz ki bu bende bir etki oluşturmuyor. Başkalarında dilediğiniz etkiyi oluşturabilirsiniz belki. Hani siz mağdur, ben hakaret eden acımasız varlık :)

Neler yaşadığınızı elbette bilemem. Zaten sizi yargılamış yahut eleştirmiş de değilim. Anlam veremediğim bir durumu açıklığa kavuşturmak için size bazı sorular yönelttim. Şüpheye yer yoktur dedim. Hala da aynı fikirdeyim. Yineliyorum kimse size saldırmıyor ben dahil. Binlerce kişinin üye olduğu, daha da fazla kişinin okur olarak takip ettiği sosyal bir platformda konu açıyorsanız, her türlü soruyu ve yorumu göze almışsınız demektir. Burada kimse kimseyi tanımıyor. Sizi yargılamış yahut ön yargı ile eleştirmiş olsaydım, daha da vahimi asla yapmadığım bir biçimde kendi ahlak anlayışımla sizi kınamış olsaydım üzülmekte haklısınız derdim. Lakin hiçbir kelamımda ne kınama ne de hakaret cümlesi "yoktur". Konunuza verilecek cevapları duygusallıkla yanıtlamayı seçebilirsiniz. Lakin her yorum yapanın duygusal olmasını beklemeyin. Hele ki konu zar ise. Nadiren sinirlenirim ancak haksız ithama ve bu haksız ithamın akabinde beliren mağdur edebiyatına oldum olası illet olurum. Ben susayım.
 
Son düzenleme:

Tecavüze uğradıysa bunu bilip bilmemenin ne önemi var ki. Bence bekaret bozulmuş olmaz. Öyle bir travma yaşayan bir insan karşısına çıkan erkeğe kendini sorgulatmaz.

Evet kan gelmiyor. Benden gelmedi. Kan ilk ilişkide zorlanırsa, yeternce ıslanılmazsa gelir. Bu durumda bilinip bilinmemesinin önemi yok. Erkekler bunu anlayacak tıbbi bilgiye sahip de değil.
 
ohh çok iyi yapıyolarmış o zaman. Keşke özel jinekologlar da bakmasa. Ama bakıcak bozulmuş dicek ki hymenoplasti yapsın dimi.

bence de arkadaşım mühim olan ruhun kalbin güzelliği dürüst olmak


iyi de hiç kadın doğumcuya gittiniz mi bilmem en çok tıklım tıklım olan hastanelerdendir. Gebeler, düşük yapanlar, riskli gebelikler, vajinal rahatsızlıkların arasında "sevgilimle sürtündük bi bakar mısınız" diyen tipler ne kadar boş olur değil mi



Ki bence bu sürtünenler de zarlarına değil vicdanlarına takıyorlar sen zaten o olayı yapıyorsan sonucu takmaman lazım ki ama vicdanın takıyor sen de zar da zar diyosun
 
Son düzenleme:
sevgilinle ne yaşandın ki tam olarak
neden şüphe duyuyosun anlamadım gerçekten

soruna gelince özel doktora git ama garantiye almak için tek doktora gitme arkadaşların dediği gibi kandırmaya çalışanlar olabilir
 
tmm gerçekten siz haklısınız. ne diyosanız doğrudur. daha fazla uzatmaya niyetim yok
 

arkadasın aılevı drumunu bılmıyoruzz o yuzden sert sekılde elestremem ben onuu..burdan konsmak oyle kolaykıı allah kımseye byle dertler vermesın yasatmasınn ne oldugunu bılemeyızz
 
gene mi zar
 
Yeter artık kız yorum istemiyorum diyor uzatmayın ne kadar meraklısınız insanları yargılamaya.yardımcı olacak bir fikriniz yoksa kapayın çenenizi!!!
 
arkadasın aılevı drumunu bılmıyoruzz o yuzden sert sekılde elestremem ben onuu..burdan konsmak oyle kolaykıı allah kımseye byle dertler vermesın yasatmasınn ne oldugunu bılemeyızz

iyi de kız tecavüze uğradım demiyo ki hata yaptım gibi birşeyler demiş
kötü bir duruma maruz kalsa başında belirtildi büyük ihtimalle sevgilisiyle yakınlaştı kararsız kaldı kan vs gelmediyse ya da sürtünme vb durm olduysa
yani ben öyle anladım konuşmalarından kendi kararıyla yaptığı birşey için biz niye üzülelim ki
doktor sorucana ne yaşadığını anlatsa daha çok yardım alabilir burdan onun dışında her jinekolog bakar buna özel beceri gerektiren birşey değil ki
 
Son düzenleme:
ben size beni muayene edin ya da durumum hakkında yorum yapın mı dedim ? sadece bildiğiniz bi yer var mı dedim o kadar
 
Ben insanlari anlamiyorum..
Size ne yahu..
Size sadece bir hastane adi sormus..
Hamilelik süreci icinde olabilirdi, kalp rahatsizligi icinde hatta yüzündeki sivilceler icin bile olabilirdi..
Kizlik zari kontrolü icin denilince neden insanlar direk yargilama, linc etme, hesap sorma moduna giriyor..
Tacize ugramis olsun, sevgilisi ile yakinlasmis olsun, mastürbasyon yaparken yanlislikla parmagini sokmus olsun yada iliskiye girmis olsun size ne?

Varsa bilinen bir hastane yardimci olunur, yoksa es gecilir.
Ne hakla " insan nasil bilmez, yine mi zar bla bla bla" seyler yaziliyor?


Arkadasim, herhangi bir jinekolog size yardimci olacaktir!
 
Son düzenleme:

simon sana üzül diyen olmadı zaten sadece çeneni kapatman söylendi onu da beceremiyosun
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…