Bunu yaptırmak psikolojik olarak zor birsey olsa gerek.
Gecmise dair hafıza sorununuz yoksa zaten kendiniz de bulabilirsiniz bunun cevabını ?
Gecen gün burada birsey okudum. Bir bayan zarı yırtılması olmadıgı halde boyle şüphelenip doktora gitmişti bayanda para almak icin evet yırtılmış dikelim diye para almıştı.
Yani zor seyler bunlar bence siz kendiniz çözmeye çalışın bunları
insan pişman duyduğu bi şeyi nasıl güle oynaya anlatsın ? siz hiç hata yapıp sonrasında pişman olmadınız mı? beni tanıyor musunuz başıma ne geldi ne yaşadım ne oldu ne biitiği hakkında en ufak bi fikriniz var mı ? yok öyleyse bana neden hakaret sayılacak şeyler söylüyorsunuz? siz kimsiniz. ben bana kendi ahlak anlayışınla ilgili yorum yap demedim. sadece bi soru sordum. biliyorsanız cevaplarsınız bilmiyorsanız cevaplamazsınız. kimse bana saldırıp rahatlasın diye açmadım konuyu. o kadar üzüldüm ki söylediklerinize içiniz rahat eder artık. hiç tanımadığınız bi insana hakaret edip üzdünüz ne güzel
yok cidden eminim ya en yakın arkadaşlarımdan birisi hemşire bakmıyormuş doktoru mesela hatta direkt hastanede bakmıyorlarmış kendi isteğiyle sorana da :44:
insan pişman duyduğu bi şeyi nasıl güle oynaya anlatsın ? siz hiç hata yapıp sonrasında pişman olmadınız mı? beni tanıyor musunuz başıma ne geldi ne yaşadım ne oldu ne biitiği hakkında en ufak bi fikriniz var mı ? yok öyleyse bana neden hakaret sayılacak şeyler söylüyorsunuz? siz kimsiniz. ben bana kendi ahlak anlayışınla ilgili yorum yap demedim. sadece bi soru sordum. biliyorsanız cevaplarsınız bilmiyorsanız cevaplamazsınız. kimse bana saldırıp rahatlasın diye açmadım konuyu. o kadar üzüldüm ki söylediklerinize içiniz rahat eder artık. hiç tanımadığınız bi insana hakaret edip üzdünüz ne güzel
bu kadar katı olmaya gerek yokkk blkı tecavuze ugradıı belkı ıstenmeyen bı drum olduu yazık yaa bu kadar katı olmaya gerek yok herhalde...ayrca ılıskıye grsede kan gelmeyen ınsanlar var nerden bılcek bozuldumu bozulmadı mı?????????????
ohh çok iyi yapıyolarmış o zaman. Keşke özel jinekologlar da bakmasa. Ama bakıcak bozulmuş dicek ki hymenoplasti yapsın dimi.
bu kadar katı olmaya gerek yokkk blkı tecavuze ugradıı belkı ıstenmeyen bı drum olduu yazık yaa bu kadar katı olmaya gerek yok herhalde...ayrca ılıskıye grsede kan gelmeyen ınsanlar var nerden bılcek bozuldumu bozulmadı mı?????????????
tmm gerçekten siz haklısınız. ne diyosanız doğrudur. daha fazla uzatmaya niyetim yokHe ısrarla melankoliyi sürdürüp bir de iftira edeceğim diyorsunuz yani. Gerçi bir ihtimal olmayanı var gibi gösterip banlanmama sebep olabilirsiniz. Ben size hakaret etmedim onu geçtim bu forumda da kimseye hakaret etmedim. İki yazımda da hakaret içeren tek kelam gösteremezsiniz. Öte yandan kendi ahlak anlayışımı dikte etmeye çalışmadığım gibi içinde ahlak unsuru bulunan herhangi bir cümle de kurmadım. Sorunuza cevap verdim aslında siz görmeyi tercih etmemişsiniz. Yazdığım ilk yorumda sorunuzun cevabı vardı. Bir de konunuzla alakalı merak ettiğim sualler vardı. Cevap vermediğiniz gibi zerre şüphe duymadığım iyi niyetinizle konuyu bambaşka bir boyuta çekmeye çalışıyorsunuz ki bu bende bir etki oluşturmuyor. Başkalarında dilediğiniz etkiyi oluşturabilirsiniz belki. Hani siz mağdur, ben hakaret eden acımasız varlık :)
Neler yaşadığınızı elbette bilemem. Zaten sizi yargılamış yahut eleştirmiş de değilim. Anlam veremediğim bir durumu açıklığa kavuşturmak için size bazı sorular yönelttim. Şüpheye yer yoktur dedim. Hala da aynı fikirdeyim. Yineliyorum kimse size saldırmıyor ben dahil. Binlerce kişinin üye olduğu, daha da fazla kişinin okur olarak takip ettiği sosyal bir platformda konu açıyorsanız, her türlü soruyu ve yorumu göze almışsınız demektir. Burada kimse kimseyi tanımıyor. Sizi yargılamış yahut ön yargı ile eleştirmiş olsaydım, daha da vahimi asla yapmadığım bir biçimde kendi ahlak anlayışımla sizi kınamış olsaydım üzülmekte haklısınız derdim. Lakin hiçbir kelamımda ne kınama ne de hakaret cümlesi bulunmamaktadır. Konunuza verilecek cevapları duygusallıkla yanıtlamayı seçebilirsiniz. Lakin her yorum yapanın duygusal olmasını beklemeyin. Hele ki konu zar ise. Nadiren sinirlenirim ancak haksız ithama ve bu haksız ithamın akabinde beliren mağdur edebiyatına oldum olası illet olurum. Ben susayım.
Tecavüze uğradıysa bunu bilip bilmemenin ne önemi var ki. Bence bekaret bozulmuş olmaz. Öyle bir travma yaşayan bir insan karşısına çıkan erkeğe kendini sorgulatmaz.
Evet kan gelmiyor. Benden gelmedi. Kan ilk ilişkide zorlanırsa, yeternce ıslanılmazsa gelir. Bu durumda bilinip bilinmemesinin önemi yok. Erkekler bunu anlayacak tıbbi bilgiye sahip de değil.
gene mi zarbence de arkadaşımmühim olan ruhun kalbin güzelliği dürüst olmak
iyi de hiç kadın doğumcuya gittiniz mi bilmem en çok tıklım tıklım olan hastanelerdendir. Gebeler, düşük yapanlar, riskli gebelikler, vajinal rahatsızlıkların arasında "sevgilimle sürtündük bi bakar mısınız" diyen tipler ne kadar boş olur değil mi
Ki bence bu sürtünenler de zarlarına değil vicdanlarına takıyorlar sen zaten o olayı yapıyorsan sonucu takmaman lazım ki ama vicdanın takıyor sen de zar da zar diyosun
teşekkür ederim. gerçekten yorum falan istemiyorum artık. konuyu kapatmaya çalışıyorum ama beceremedimYeter artık kız yorum istemiyorum diyor uzatmayın ne kadar meraklısınız insanları yargılamaya.yardımcı olacak bir fikriniz yoksa kapayın çenenizi!!!
arkadasın aılevı drumunu bılmıyoruzz o yuzden sert sekılde elestremem ben onuu..burdan konsmak oyle kolaykıı allah kımseye byle dertler vermesın yasatmasınn ne oldugunu bılemeyızz
ben size beni muayene edin ya da durumum hakkında yorum yapın mı dedim ? sadece bildiğiniz bi yer var mı dedim o kadariyi de kız tecavüze uğradım demiyo ki hata yaptım gibi birşeyler demiş
kötü bir duruma maruz kalsa başında belirtildi büyük ihtimalle sevgilisiyle yakınlaştı kararsız kaldı kan vs gelmediyse ya da sürtünme vb durm olduysa
yani ben öyle anladım konuşmalarından kendi kararıyla yaptığı birşey için biz niye üzülelim ki
doktor sorucana ne yaşadığını anlatsa daha çok yardım alabilir burdan onun dışında her jinekolog bakar buna özel beceri gerektiren birşey değil ki
iyi de kız tecavüze uğradım demiyo ki hata yaptım gibi birşeyler demiş
kötü bir duruma maruz kalsa başında belirtildi büyük ihtimalle sevgilisiyle yakınlaştı kararsız kaldı kan vs gelmediyse ya da sürtünme vb durm olduysa
yani ben öyle anladım konuşmalarından kendi kararıyla yaptığı birşey için biz niye üzülelim ki
doktor sorucana ne yaşadığını anlatsa daha çok yardım alabilir burdan onun dışında her jinekolog bakar buna özel beceri gerektiren birşey değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?