- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
evet çatı kontrolü var biraz zor diyorlar muzaffer beye mi gidiyorsun cnm
en önemlisi normal doğumda doktorun gelecek mi onu konustun mu cnm
yok cnm cazip beye gidiyorum evet konuştuk geleceğini söyledi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet çatı kontrolü var biraz zor diyorlar muzaffer beye mi gidiyorsun cnm
en önemlisi normal doğumda doktorun gelecek mi onu konustun mu cnm
Sevindim cnm hayirlisi olsun hepimiz adinayok cnm cazip beye gidiyorum evet konuştuk geleceğini söyledi
Sevindim cnm hayirlisi olsun hepimiz adina
Hadi ya ilk defa olumsuz bişey duydum biraz araştırdım memnun kalacağımı söyledi gidenler birde milliyet ve postaya yazılar yazmış paneller duzenlemiş o sebeple iyi bir dr olabileceğine kanaat getirdim.hayırlısı olsun bakalım peki sen nereye gidiyorsun canımbenim arkadaşım berrin hanıma gidiyor cnm o şimdilik memnun ama benim görümcemin kistini kese zannetmisti ve bende kese ile kisti ayıramayan doktora kendi adıma gitmeyi hiç istemedim
bu arada hg aramıza hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alaım
Cnm benim biraz karisik ama artik medline da riza tazeye gidiyorum cok memnunum simdilik bakalim hayirlisiHadi ya ilk defa olumsuz bişey duydum biraz araştırdım memnun kalacağımı söyledi gidenler birde milliyet ve postaya yazılar yazmış paneller duzenlemiş o sebeple iyi bir dr olabileceğine kanaat getirdim.hayırlısı olsun bakalım peki sen nereye gidiyorsun canım
Hayırlısı canım ama hiç biri süper değil bende medline hakkında olumlu şeyler duymadım ama senin aynı şeyler yaşayacağın anlamına gelmez yada başka doktorlar biliyorum olumlu diye baktığım malesef bi çok dikkatsizlikte bulunabiliyor çok kimseyi dinlememek lazım bu noktada inşallah herşey hepimiz için çok güzel olur canımCnm benim biraz karisik ama artik medline da riza tazeye gidiyorum cok memnunum simdilik bakalim hayirlisi
Orasi oyle cnm birde ney biliyor musun tamamen dr la kurdugun iletisim cok onemli seni tatmin edip etmedigidir.Hayırlısı canım ama hiç biri süper değil bende medline hakkında olumlu şeyler duymadım ama senin aynı şeyler yaşayacağın anlamına gelmez yada başka doktorlar biliyorum olumlu diye baktığım malesef bi çok dikkatsizlikte bulunabiliyor çok kimseyi dinlememek lazım bu noktada inşallah herşey hepimiz için çok güzel olur canım
Insallah hayirlisi ile kucagina alirsin cnmDr. Bayram Bukan'a gittim muayene oldum. Gayet ilgili, tatlı dilli, güler yüzlü bir doktor :) Hastane ortamı da hoşuma gitti. Küçük, güzel, ev ortamı gibi bir yer. Ayrıca anestezi uzmanı da önceden tanıdığım bir doktor, sevgili Necati Bütün. Vakalarına birebir şahit oldum her türlü anestezide başarılı ve hastasını riske atmayan bir doktor. %80 normal doğum yapabileceğimi söyledi Bayram Bey ama olur ya bir sıkıntı doğarsa sezaryen olmam gerekir ve anestezi almam gerekirse kendimi emanet edebileceğim tek doktor Necati Bey olur. %99 ihtimalle Ziyapaşa Kadın Doğum Hastanesi'nde doğumumu yapacağım hayırlısı olur inş. :)
Walla öyle bir geliyor ki benim ilk hamileliğim bir de 9 ay nasıl geçer diyordum ama şükürler olsun rahat bir hamilelik geçiriyorum. Hala hamile değilmişim de sadece göbüşten kilo alıyormuşum gibi hissediyorum o derece Sağlıklı rahat bi hamilelik geçirmeniz dileğimle :)Insallah hayirlisi ile kucagina alirsin cnm
Ay masallah sizin haftalari gorunce heycanlaniyorum ya bana cok uzak geliyor nasil gelir mi diyorum
Slm canim nasilsin hamileligin nasil geciyor... ben de nursel hanima gidiyorum sen naptin en son başka bir drdan randevu almissinHerkese Merhaba,
Ben de aranıza katıldım taze anneler 25 yaşındayım ve 12 haftalık hamileyim Özel Medline Hastanesi'nde Nursel Arslanhan doğum takibimi yapıyor. Normal ve müdahalesiz bir doğum yapmak istiyorum. Nedense özel hastanelere güvenemiyorum, doğum sancıları çekerken bir bahane bulup sezeryane zorlanacakmışım gibi geliyor.
Siz nasıl bir doğum düşünüyorsunuz?
Allah kismet ederse ben de medline da dogum yapacagim neler duydunuz sizHayırlısı canım ama hiç biri süper değil bende medline hakkında olumlu şeyler duymadım ama senin aynı şeyler yaşayacağın anlamına gelmez yada başka doktorlar biliyorum olumlu diye baktığım malesef bi çok dikkatsizlikte bulunabiliyor çok kimseyi dinlememek lazım bu noktada inşallah herşey hepimiz için çok güzel olur canım
Evet Amine Kardeşhani şimdi takibimi yapıyor. Çok şükür her şey yolunda doğum hazırlıklarını hızlandırdık bekliyoruz artık bebişi :) Tarihlerimiz de çok yakınmışSlm canim nasilsin hamileligin nasil geciyor... ben de nursel hanima gidiyorum sen naptin en son başka bir drdan randevu almissin
Benim abimin eşi medlineda doğum yaptı 2,5 yıl önce.. Hastane zaten gittiğinde de görüyorsun temiz ferah. O zamanki bebek hemşiresi de güzel ilgilenmişti yeğenimle emzirme, gaz çıkarma konuularında. Ama doktoru gelmemişti doğuma onun için özel para vermek gerekiyormuş o gün hangi doktor nöbetçi olursa o doğum yaptıracak dediler. Öyle de oldu. Saatlerde sancı çekmesine, uygun açıklığa kavuşmasına rağmen bebek aşağı inmediği için normal doğum yapamadı, sezeryan oldu.Allah kismet ederse ben de medline da dogum yapacagim neler duydunuz siz
Ewt canim cok yakiniz ben cok memnunum nursel hanimdan su saatten sonra da Allah pisman etmesin... ben onun icin kanatsiz melek tabirini kullanıyorum.bizim bebegimiz tedavi ile oldu ve bikip yilmadan her ay aglayarak gittigimde beni drdan ziyade abla gibi dinleyip o sekilde yaklasti... en onemlisi de 7/24 ulasabiliyorum kendisine bi kere sabahin 4 unde aramak zorunda kaldim o saatte bile ilgilendi... dr luk baska bisey ama insanlik daha baska bisey..Amine hanimi ilk kez duydum oysa ki adanadaki butun drlari gezdim sanirdim kendimi senin de drundan memnun olmana sevindim cok onemli cunkuEvet Amine Kardeşhani şimdi takibimi yapıyor. Çok şükür her şey yolunda doğum hazırlıklarını hızlandırdık bekliyoruz artık bebişi :) Tarihlerimiz de çok yakınmış
Nasıl memnun musun Nursel hanımdan? Hazırlıklarınız nasıl gidiyor ?
Enteresan geldi bana acikcasi cunku su anda en ufacik bi durumda hemen kendi drumu arıyorlar ama son gunler bu hafta gittigimde sorayim acil bisey olursa kim gelecek diye... Canim abinin esinin doktoru kimdi bilmiyorum ama Nursel hanim normal dogum yanlisi biri benim saglik sorunlarimdan dolayi Allah kismet ederse ben sezeryan olacam.. odalari gezmek hic aklima gelmedi gezmeli miyim acaba bilemedim fiyatlari cok once sormustum ama zam gelmis sanirim... bizim hazirliklarimiz erken dogum riskim oldugu icin cok coj onceden bitti,zaten oda yapmadim gereksiz gordum su an icin...sen neler yaptin hazirlik vsBenim abimin eşi medlineda doğum yaptı 2,5 yıl önce.. Hastane zaten gittiğinde de görüyorsun temiz ferah. O zamanki bebek hemşiresi de güzel ilgilenmişti yeğenimle emzirme, gaz çıkarma konuularında. Ama doktoru gelmemişti doğuma onun için özel para vermek gerekiyormuş o gün hangi doktor nöbetçi olursa o doğum yaptıracak dediler. Öyle de oldu. Saatlerde sancı çekmesine, uygun açıklığa kavuşmasına rağmen bebek aşağı inmediği için normal doğum yapamadı, sezeryan oldu.
Sen doğum fiyatlarını konuştun mu canım odaları falan gezdin mi?
Nursel hanımla ilgili çok güzel şeyler duymuştum zaten. Duyduğum kadarıyla başka doktorun takip ettiği bir anne adayına nöbetçi olduğu gün normal doğum yaptırmıştı. Ama ben doktor değiştirdikten sonra öğrendim bunları 25. hafta civarıydı ve tekrar değiştirmek istemedim. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin sana ve eşine bağışlasın miniği :)Enteresan geldi bana acikcasi cunku su anda en ufacik bi durumda hemen kendi drumu arıyorlar ama son gunler bu hafta gittigimde sorayim acil bisey olursa kim gelecek diye... Canim abinin esinin doktoru kimdi bilmiyorum ama Nursel hanim normal dogum yanlisi biri benim saglik sorunlarimdan dolayi Allah kismet ederse ben sezeryan olacam.. odalari gezmek hic aklima gelmedi gezmeli miyim acaba bilemedim fiyatlari cok once sormustum ama zam gelmis sanirim... bizim hazirliklarimiz erken dogum riskim oldugu icin cok coj onceden bitti,zaten oda yapmadim gereksiz gordum su an icin...sen neler yaptin hazirlik vs