• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adanada jinekolog?

suncaptain

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
213
24
48
Adana
merhabalar .adanada iyi ,ilgili bi kadın doğumcuya ihtiyacım var.gebelik için tetkik yaptırmak istiyorum geniş kapsamlı.6 aya yakın evliyim ' daha erken 1yılın dolmasını bekle ' demiycek bi doktor istiyorum.tavsiye edeblceğiniz doktorları öğrenebilir miyim

canım mrb ben adanada yasamıorum hatta baya uzagım aksarayda oturuorum ama öneri üzerin prf. dr. mehmet turan cetinin kliniğine gittim. gercekten iyi bi doktor beni ameliyat etmişti ama kendisinin asıl uzmanlık alanı tüp bebek ve bu üreme bozuklukları. bence bi hit drim ben ta buralardan gelmistim hemde kac sefer

bugün gittim canım daha önce kist ameliyatı geçirdiğim için doktor çok ilglendi ve hemen hsg çekildim.çok hızlı çok iyi doktor levent toksöz.hsg hakkında daha önce bu forumda okuduklarım çok korkutmuştu beni ama 2 veya 3 dk sürdü adet sancısı kadar..tıkalıymış tüplerim ama verdiği sıvı sayesinde açılma oldu biraz bakalım hayırlısı bundan sonrası

bugün gittim canım daha önce kist ameliyatı geçirdiğim için doktor çok ilglendi ve hemen hsg çekildim.çok hızlı çok iyi doktor levent toksöz.hsg hakkında daha önce bu forumda okuduklarım çok korkutmuştu beni ama 2 veya 3 dk sürdü adet sancısı kadar..tıkalıymış tüplerim ama verdiği sıvı sayesinde açılma oldu biraz bakalım hayırlısı bundan sonrası

hadi bakalım hayırlısı canım güzel haberlerini alırız insallah en kısa sürede=)

Back