• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adanada iyi bir estetikçi arıyorummmm

adanaadana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
557
9
116
İstanbul
arkadaslar ben gercekten cok zor durumdayım ıkıncı amelıyatımı olucam burnum fecı hale geldı artık kafayı yıcem serkan sayılıkan adını verdıler bana adanada bırde baskent hastanesınde dr tamer seyhan var bu doktorları bılen duyan yada baska önerısı olan cok dua edecem yardımcı olanaa.s.

mrb adanaadana öncelikle geçmiş olsun cnm.... bende 7 ay önce esteik ameliyatı oldum....ameliyatımı dr. serkan sayılıkan yaptı.kendisiyle görüşmeni tavsiye edebilirim ben çok memnundum.merak ettiğin bişe olursa sorabilirsin.. :)

ay canım senı bulmak ne guzel... serkan sayılıkan adını cok duydum ama ben adanada yasamadıgım için arastıramıyorum bızzat gıdıp..okul kapansın hemen adanada olacam ve doktorla gorusmem lazım ve o ay amelıyat olmam gerek. .burnumu gorsen yamuk burun ucunda et dusmus tumsek yane okadar kotu durumdakı..bana yardımcı olursan cok memnun olurum cunku ıkıncı amlıyatım olacak ve cok korkuyorum..canım mesela hazıran ortasında gıttım dıyelım serkan beye hemen amelıyata alabılıyormu yane tarıh konusunda rahatmı???inşallah bı kac aya atmaz malum calısıyoruz..burnun nasıl oldu memnunmusun dogal oldumu???iyileşme surecın kısa oldumu???fıyatı ne kadar oldu inşallah uçuk rakamlar degıldır..ya ne bılım en önemlı sorum burnundan memnunmusun guzel oldumu?????:çok üzgünüm:

evet anladım cnm inş kısa bi sürede atlatırsın....ben burun diilde kulak ameliyatı oldum bende uzun bi araştırmadan sonra serkan beyin adını çok duydum sadece görüşme amaçlı gittim bana verdiği güvenle aynı gününde ameliyat gününüde ayarladık görüşmeden 4 günsonraya randevu verdi bu konuda yardımcı olucağını düşünüyorum bundan endişen olmasın.. kendisindende allah razı olsun ben çok şükür çok memnunum..fiyat konusunda burun bilmiorum ama ben 1000 tl ödedim uygun olduğunu düşünüyorum çünkü araştırmalarımda 1500-3000arasıydı kulak ameliyatı fiyatları......

ay canım inşallah umdugum gıbı olur gercekten sızlerden bunlarıda duymak ınsana guven verıo bende inşallah ozaman okul bıtwer bıtmez gıdecem yanına sanada cok gecmıs olsun canım

yaa canım bende bir türlü karar veremedim fiyat konusunda en iyi serkan sayılıkan ama inşallah haftaya adanaya gidip Serkan Beyle görüşücem gözlemlerimi sanada yazarım bu arada görüşmede ücret almıyor diye duymuştum ama inşallah hala öyledir ...

yaa canım bende bir türlü karar veremedim fiyat konusunda en iyi serkan sayılıkan ama inşallah haftaya adanaya gidip Serkan Beyle görüşücem gözlemlerimi sanada yazarım bu arada görüşmede ücret almıyor diye duymuştum ama inşallah hala öyledir ...

canım ya ınankı okadar sevınebılırım...ben orduda yasıyorum adanaya ancak okul kapandıgında gelebılecem en azından ozamana kadar bılgı sahıbı olurum haberlerını beklıyorujm...

ya bende serkan beyi çok duydumm ameliyat olacagımgün korktum yaptırmadımm hatamı yaptım bilmiyorum ama bıraz daha araştırmak istedimm adanada ameliyat olan varsa bana yazabilirmi

hayır cnm görüşme için herhangi bi ücret almıyor....bunda rahat olabilirsin...bnm bildiğim kadarıyla hiç bi doktor görüşme için ücret almıyor...

Back