Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevap verebilecek kimse yok anlaşılan
Birini buldunuz mu bilmiyorum ama adanada deniz hanim var.
Aylardan sonra bir ses
Nasıl ulaşabilirim kendisine peki, heyecanlandım şimdi çünkü güvenip de gidemedim bi yere lazer denilince duruyorum da
Ozelden mesaj atiyorum
Çooookkk teşekkür ediyorum, özelden msj yollayamadığım için buradan yazıyorum :)
Ozelden mesaj atiyorum
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Merhabalar ben de Hatay da bilmediğim için iğneli epilasyonu iyi yapan birini ben de Adana ya gelip yaptıracaktım.Siz bulabildiniz miMega kuaförü aradım deniz hanım ayrılmış başka bilgi vermediler
Ya ne zormuş bu işler tam birini bulduk diyoruz o da ayrılmış oluyorMega kuaförü aradım deniz hanım ayrılmış başka bilgi vermediler
Acaba Adana dan mı ayrıldı yoksa başka bir yere falan mı taşındı ki Deniz hanımın telefonuna ulaşamaz mıyız ki://Evet ya ne yapıcaz nereye gidecez bilmiyorum
Nereye gittiği hakkında bilginiz varmı diye sordum Hayır dedi[/QUOT
Cnm ben yıllardır Deniz hanıma gidiyorum.gazipasa kitapsanin karşısında eski hsbc bankın ustune 2.kata taşındı kesinlikle öneririm adanada tek
Canım deniz hanima hala devam ediyor musun memnun musun bilgi verebilmen mumkun mu acil cevap lütfen çok mutsuzum şu yüzümdenBen gidiyorum Deniz hanıma mega kuaförden ayrılıp kendi yerini açtı Deniz iğneli epilasyon diye. Gazipaşa kitapsanın karşısında aradığınızda tarif edecektir. Numarayı açıktan yazmayım isteyenlere mesajdan verebilirim. Şu an dakikası 2 tlye çalışıyor ve iğne parası 10tl alıyor. ben memnunum