• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Adana'da iğneli epilasyon

oceanus01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
37
4
38
34
İstanbul
merhaba arkadaşlar, kk'ye yeni katıldım.. Adana'da iğneli epilasyon yapan gerçekten işinin uzmanı diyebileceğiniz bir isim var mı acaba?daha önce benzer bir konu açıldıysa da affınıza sığınıyorum, yeni olduğum için:emir_bebek:

arkadaşlar kaç zamandır adana'da iğneli epilasyon yapan bir uzman arıyorum ama bir türlü bulamadım... tek duyduğum sizlerinde söylediği deniz hanım nerden ulaşabilirim kızlar bir giden var mı ....

Ben gidiyorum Deniz hanıma mega kuaförden ayrılıp kendi yerini açtı Deniz iğneli epilasyon diye. Gazipaşa kitapsanın karşısında aradığınızda tarif edecektir. Numarayı açıktan yazmayım isteyenlere mesajdan verebilirim. Şu an dakikası 2 tlye çalışıyor ve iğne parası 10tl alıyor. ben memnunum

Ben gidiyorum Deniz hanıma mega kuaförden ayrılıp kendi yerini açtı Deniz iğneli epilasyon diye. Gazipaşa kitapsanın karşısında aradığınızda tarif edecektir. Numarayı açıktan yazmayım isteyenlere mesajdan verebilirim. Şu an dakikası 2 tlye çalışıyor ve iğne parası 10tl alıyor. ben memnunum
Canım deniz hanima hala devam ediyor musun memnun musun bilgi verebilmen mumkun mu acil cevap lütfen çok mutsuzum şu yüzümden

Back