• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana'da güzel sir ağda yapan önerebileceğiniz bir yer var mı ?

pinksun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
35
7
86
Adana
Herkese merhaba

Bikini bölgemi sürekli makina ile almaktan inanılmaz batıklar oluştu ve çok da acı vermeye başladı.Ağda yaptığım zaman batık oluşmuyor ama çok fazla zamanımı alıyor ve alt kısımları çok iyi alamıyorum.Bu yüzden cesaret edip sir ağdacıya gitmeye karar verdim.Adana'da tanıdığınız bildiğiniz temiz ve güvenilir sir ağda yapan yer var mı? Bıktım artık makinanın yaptığı yaralardan ve batıklardan... Lütfen yardım edin bana

merhabalar siz konuyu açalı 2 ay olmuş ama yardımcı olmak istedim
benm güzellik salonum var adanada bayan çalışıyoruz ve çok hijyeniz özelden msj atarsanız tarif ederim yerimizi.
kampanyamızda var ağdada şuanda..
konuda uzman kişiler çalışıyor çok rahat gelebileceğiniz bir yer

Valla benim gittiğim yer mis gibi tertemiz sen kahveni içerken o hopppp alıo tüyleri elide hafif beni ağdaya alıştıranlar onlar istersen yerini söyleyebilirim :4::1:

merhabalar siz konuyu açalı 2 ay olmuş ama yardımcı olmak istedim
benm güzellik salonum var adanada bayan çalışıyoruz ve çok hijyeniz özelden msj atarsanız tarif ederim yerimizi.
kampanyamızda var ağdada şuanda..
konuda uzman kişiler çalışıyor çok rahat gelebileceğiniz bir yer

Canım özel mesaj atamıyorum yazdığım mesajların toplamı 100 alması gerekiyormuş.yerini tarif edebilirmisin ?

kızlar bikini bölgesinde ağdadan sonra oluşan batıklar nasıl önlenir :/ bende adanadayım bu arada

Back