Gelinbaşı ve Gelin Tacı Adana'da gelin saçı & makyajı için kuaför önerir misiniz?

bu arada 15.dk da sadece topuz tarıyormuş demek istedimdüğünme 18 gün var yardım kızlar...

arkadaşlar merhaba ..benim düğünüm pamuk müzikholde oldu. malesef bende düğün salonunun kuaförüne yani MELİKŞAH'a gittim.. malesef diyorum çünkü beni en mutlu günümde ağlattılar.. araştırdığımızda çok iyi denmişti ama pişman olduk. düğün 20.00'da başlayacaktı, saat 19.30 olmuştu ve benim sadece makyajım yapılmıştı, saçım hala yapılmamıştı.. kuaförden sonra fotoda da çok vakit harcandığı için salona çok geç kaldık.. kesinlikle MELİKŞAH kuaförü tavsiye etmiyorum.. en güzel günüm rezil oldu. saçım da istediğim gibi olamadı.. lütfen çok iyi araştırın. bana açıklama olarak da sadece 'strateji hatası yaptık üzgünüz' dediler. hiç bir şekilde de hakkımızı helal etmiyoruz..

Arkadaşlar benim düğünüm eylül ayında PMEBE KÖŞK TE kısmetse.Anlaşmalı kuaförü MELİKŞAH mış.Çoğu kişi güzel yorum yapmışsınız.Evet burası olur derken,
diğer arkadaşımın olumsuz yorumundan sonra çok düşünmeye başladım.Sizce MELİKŞAH'ın gelin başı ve makyajı nasıl.O gün çok güzel olmak istiyorum.Beni hor gören,hala kabullenemeyen,6 aydır aynı şehirde olmamaıza rağmen sadece 5 defa geldiler,ne yazık ki 2 defa evlerinde yemek yeme şansım oldu.annesi ve aynı yaşıtım olan kardeşleri tarafından asla aranıpta hal hatır sorulmadı,ama nişanlım beni ölesiye seviyor.yani erkek tarafını açıkçası o gece çatlatmak istiyorum.Lütfen acill yardım...

mrb benimde düğünüm pembe köşkteydi ve bende saçımı melikşah ta yaptırıdm adanayı hiç bilmeme rahmen tereddüt etmeden yaptırdım ve memnun kaldım zaten eli çok çabuk nasıl yetiştirememişler anlamadım ben erken bile hazırlandım benim panikliğim yüzümden tabi :) makyajımıda çok bağendim gerçi kendim çok karıştım çünkü sadeliği seviyorum.ama genel olarak iiiyidi.karalı git şu saçı yaptırıcam diye git bence hiç sıkıntı çıkmaz.zaten gelinliğin içinde prenses gibi görünüyosun o gün gerisi çokta önemli deil.

teşekkür ederim nurtane benim için güzel moral...Şey dicem..Pembe köşk te çalgı esnasında yok 10 dakika çalgı 5 dakika dinlenme diye bir uygulama yapıyorlar mı.Ben öyle duydum.Senin düüğün müziklrini o anki salonun eğlencesini beğendin mi.Tabi zaman gelmeden bende gidip mutlaka orada bir düğün izleyeceğim.

ya öyle bişey olmadı bizde çok eğlenceli geçti ben azeriyim flaşta istediğimiz müzikleri dans müziklerini 1 saat önceden vermiştik onlar kendileri adana müziklerini yapıyolar zaten isteğimiz müzikleri flaştan da çaldık öyle dinlenme hiç olmadı
gerçi bizde davul zurna halk oyunları ekibi falan da gelmişti belki o arad dinlenmiş olabilirler ama çok eğlenceliydi birazda size bağlı bizimkiler oyunu eğlenceyi seven aileler olduğundan eksiklik çekmedik.inş. seninkide öle geçer

inş. olmaz. günün tadını çıkar o günü bi daha yaşamayacaksın her anı güzel hatırla geriye döndüğünde kareler beyninde olsun nasıl oldu bitti deme çok amaçok özel bi gün köprüden geçerken gül :)

melikşah kuaför gerçekten paradan başka hiçbirşey düşünülmeyen bir yer.sırf daha çok kazanmak için 20 -30 kişinin saçını aynı akşama yetiştirmeye çalışıyolar.o yüzden de berbat oluyor saçlar.en önemlisi de gelin başı o bile istenildiği gibi olmuyor bu sebepten.çünkü yetiştiremiyorlar.en yakın arkadaşımın düğünün de damat sinirden camları indiriyordu neredeyse o kadar yani ! sakın öyle bir hata yapmayın bizzat yaşadığım için bunları söyleyebiliyorum.

Öncelikle düğününüz hayırlı olsun... Melikşah kuaförü bilmiyorum, ben önceki mesajlarımda da yazdığım gibi Ekrem Yeşil'e gittim çok da memnun kaldım; 19 haziranda abimin düğünü oldu, kuaför olarak Güzelyalı İftaiyesi (sosyete pazarı) yakınlarındaki Abdullah Yağmur'a gittik (ben ayarlamıştım kuaför randevusunu) , gelinimiz çok memnun kaldı, saçı ve makyajı çok güzel olmuştu... Bu iki yeri önerebilirim...

ayseuz01 ARkadaşım saat kaç gibi gitmiştinizde o kadar geç bırakmışlar sizi.Yardımına ve yorumuna çok ihtiyacım var..

bir gün öncesinden saat 13.00'da orda olmamızın yeterli olacağını söylediler. biz de tam tamına o saatte ordaydık.. buna rağmen yapmadılar saçımı.. eşim o kadar çok sinirlendi ki onun sinirini gördükleri halde topuzu 'fazla kabarık' olan bir bayanın topuzunu düzeltmeye çalıştılar.. çok kötü bir gündü..düşünün yani en mutlu günüm bile diyemiyorum, hatırladıkça çok kötü oluyorum... arkadaşlarım kendi düğünlerinde kuaförden çıktıktan sonra yemek yemeğe gidiyorlar, doğa fotoğrafları çektiriyorlar, ben onların o anılarını dinlerken bile üzülüyorum, duymak istemiyorum.. aynı hataya düşmeyin lütfen çok çok iyi araştırın

Dediğiniz gibi eli sihirli gibi çok ilgili ayrıca personel konusunda ileri düzeyde tavsiye ederim ayrıca salonu çooook geniş ve ferah bir yer görenler düğünden sonra gelin başı için yer tarifi aldı isteyen var ise yardımcı olabilir gerçekden pişman olmazsınız emin olun ..

Ben evde hazırlandım.İyi ki de öyle yapmışım,çok rahat oluyor çünkü.Uzun araştırmalar sonucu ünlülerin makyözü Hülya Çevik i buldum.Onun sayesinde herşey süper oldu.Kuaförü de o getirdi ve sonuç muhteşemdi :))Tabi ben istanbuldayım. Adana ya gelirler mi bilmem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…