Gelinbaşı ve Gelin Tacı Adana'da gelin saçı & makyajı için kuaför önerir misiniz?

hard_disc

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
1.546
6
316
Adana
Merhaba hanımlar, Adana'da gelin saçı ve makyajı konusunda iyi olan kuaförleri önerirseniz sevinirim... Tecrübelerinizi ve nelere dikkat etmem gerektiği konusunda tüyolar verirseniz çok makbule geçer...

Son düzenleme:
ben kozanda yaptırdım :)

merkezde tanıdığım iyibir koaför yok malesef cnm

gazipaşada melikşah var saç tarama ve dizayn konusunda tek geçeriim
adamn eli sihirli
ama pahlıdır onu söleyiim

cnmm
pahalıdır öle ucuza yapmaz
ama önceden gidin sorun derim
gazipaşa bulvarı sanatçılar parkı stadyumn oraya gel kime sorsan gösterii

Yeri kolaymış da bir de rakam telafuz etseydiniz iyi olurdu. Erdem Yazdağ 400 e yapıyor diye duymuştum... Bu daha mı pahalı?

ben orda yaptırdım gelin saçımı güzeldi ama düğün salonu içinde oldundan para vermedik

Canım Gazipaşa da gene Abdullah yağmur var
kürkçü behzatın üstü.
orası da biraz tuzludur ama çok moda modelleri yapabiliyor
arabesk yapmaz yani.....kaydirigubbakcemile5

Uğur Mumcu Bulvarın'da Ekrem Yeşil'e gittim, gelin başına (saç + porselen makyaj + manikür + pedikür + kaş) 300 lira fiyat verdi. Yanımda gelecekler için de normal tarifesini uygulayacak; topuz 25, maşa 20 (ya da 15 net hatırlamıyorum), fön 7 & makyaj 15 lira.
Mekan ve kuaför de içime sindi, simdilik başka yere bakmayı da düşünmüyorum; çok titizlenip de hayalkırıklığına uğramak istemiyorum.
Geçenlerde bir arkadaşımın düğünü için gittiğim kuaförde topuz & makyaj 20 liraya maloldu, (gerçi makyaj da kendi malzemelerimi götürmüştüm) çok da güzel olmuştu...

gazipaşada melikşah var saç tarama ve dizayn konusunda tek geçeriim
adamn eli sihirli
ama pahlıdır onu söleyiim

azra_sila kafamı karıştırdın yaa...

Gazipaşada bi kuaförle anlaştık ama bizim salon gelin başı için MELİKŞAH ile anlaşmalıymış...

Benim Saçım ücretsiz olacak yani..ama kötüdür diye gidip bakmadım bile..Ne dersin?
Senin yazını okuyunca gidip bakmak istedim... Şeniz

Ben Ekrem Yeşil'e gittim, düğünden önce hiç gitmediğim bir kuafördü ayrıca, birebir giden birinden de tavsiye almadan gittim; ama çok memnun kaldım. Kınada da oraya gittim, kına için ben ve annem için 200 aldı (kına saç & makyajı için 150 aldı galiba), düğün için de sadece benim için 300 aldı. Saç, makyaj, mankür, pedikür & kaş dahil ödedim. Ayrıca bahşiş falan da istemedi hiç bir elemanı, çok da ilgiliydiler, ben düğün günü yanımda ekstradan müşteri götürmediğim halde (annem ve ben gittik sadece) dört dörtlük ilgilendiler; hatta makyajımı yapan Gönül Hanım, yiyecek bir şeyler bile ayarladı benim için (ki ben böyle bir talepte bulunmamıştım).

Bayanlar,adanada başı örtülü bayanlar için önerebileceğiniz bayan elemanların çalıştığı bir kuaför varmı?benim yazın düğünüm var ve başı örtülü bi bayanım.gelin başı için araştırıyorum ama bayanların çalışmasına özen gösteriyorum.bildiğiniz iyi bi yer varsa yardımcı olursanız sevinirim.

canım benim bir arkadaşımın açtığı başlığada yazmıştım burayada yazayım yeşilevlerde mercan kuaföre diye bir yer var ve sadece orda bayan çalışanlar var güvenilir bir yer çok yakın bir zamanda yakın bir arkadaşım orda gelin başı yaptırdı bende giderim arada gelin başını aynı saç yapar gibi yaptı çok güzel oldu hayran kaldım sana orayı öneririm makyajıda çok güzel olmuştu sade ve şıkopuyorumnanaktan​

teşekkür ederim NILBERA. umarım söylediğin yeri bulabilirim.ne zamandır araştırıyorum.hijyenik olması çok önemli benim için.en kısa zamanda gidip denicem.tekrar çok teşekkür ederim.

teşekkür ederim NILBERA. umarım söylediğin yeri bulabilirim.ne zamandır araştırıyorum.hijyenik olması çok önemli benim için.en kısa zamanda gidip denicem.tekrar çok teşekkür ederim.

canım benim ne demek inşallah beğenirsin sana özel msj attım bir sorun olursa ben buralardayım opuyorumnanaktan​

uğur mumcu(metropol karşısı)abdullah yağmur ile erdem yazdağ arasında kararsız kaldım bende...her zamanki kuaförüm abdullah yağmur saç boyamı,günlük saçlarımı söz hatta nişan başımı o yaptı memnun kaldım makyjımda güzeldi ama düğün söz konusu olunca herkes erdem diyor ne yapacağımı şaşırdım 2006 yılında mezuniyetimde erdemde bi çocuk vardı ona yaptırmıştım iğrenççççççççç olmuştu ama o çocuk ordan ayrıldı kendi yerini açtı zaten gelin başını erdem kendi yapıyormuş 15 dk.da da hazır oluyomruşsun erdeme yaptıranlarda genelde memnun bilemiyorummm her zaman bildiğim bi yere mi gitmeliyim yoksa erdemimi tercih etmeliyim kararsız kaldımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…