Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gazipaşada melikşah var saç tarama ve dizayn konusunda tek geçeriim
adamn eli sihirli
ama pahlıdır onu söleyiim
Ne kadar acaba? Bir de yeri tam olarak nerede? Bulvar üzerinde mi?
cnmm
pahalıdır öle ucuza yapmaz
ama önceden gidin sorun derim
gazipaşa bulvarı sanatçılar parkı stadyumn oraya gel kime sorsan gösterii
ben orda yaptırdım gelin saçımı güzeldi ama düğün salonu içinde oldundan para vermedik
ben orda yaptırdım gelin saçımı güzeldi ama düğün salonu içinde oldundan para vermedik
gazipaşada melikşah var saç tarama ve dizayn konusunda tek geçeriim
adamn eli sihirli
ama pahlıdır onu söleyiim
canım ya benim tuttuğum salonun kuaförüde melikşah hiç gitmedim daha önce ve salonun hediyesi olduğu için ön yargılı davrandım düğünüm temmuzda olacak daha ne dersin gidip deneyimmi? memnun kaldın mı?
arkadaşlarr daha öncekuaför melikşaha giden var mı?
arkadaşlar ekrem yeşil ,mahmut ,erdem yazdağ gelin başını orda yapan ve memnun kalan varsa yazsınlar ve rica ediyorum lütfen düğün resimlerinden eklesinler offf ya ne yapacam bilmiyorumm ve fiyatlar ne kadar kına başıda dahil mi?o fiyata şimdiden teşekkürler
Bayanlar,adanada başı örtülü bayanlar için önerebileceğiniz bayan elemanların çalıştığı bir kuaför varmı?benim yazın düğünüm var ve başı örtülü bi bayanım.gelin başı için araştırıyorum ama bayanların çalışmasına özen gösteriyorum.bildiğiniz iyi bi yer varsa yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkür ederim NILBERA. umarım söylediğin yeri bulabilirim.ne zamandır araştırıyorum.hijyenik olması çok önemli benim için.en kısa zamanda gidip denicem.tekrar çok teşekkür ederim.