yarasınnnnn:)))
Bana bi çay demle... 7/24 canı çay ceken bi caykolik olarak başka bi şey içmem mümkün değil.
Bana bi çay demle... 7/24 canı çay ceken bi caykolik olarak başka bi şey içmem mümkün değil.
Oov kafa guzel bugun haa... :)) Chess gülüm hayırdır bugun sen?valla demlerim canım ama bu kafayla nasıl olur bişey diyemicem öncesinde bi şişe trio ym var çünkü
herzamanki halim canım bazen rezil olmiiyim diye foruma yazarım bazen yazmamOov kafa guzel bugun haa... :)) Chess gülüm hayırdır bugun sen?
Söz konusu çaysa adresiniz benimBana bi çay demle... 7/24 canı çay ceken bi caykolik olarak başka bi şey içmem mümkün değil.
Söz konusu çaysa adresiniz benimiflah olmaz bir çaykoliğim, her daim taze çay için müracaat bana, şarap için chess, rakı için Hanım'a gidilmeli
Biracımız kimdi ay anlık hafıza tutulması yaşadım, biracııııı nerdesinnnn
Eyvahhh eyvaahhh tamam seni de beğendimbi dakka, neden nurteni beğendin de beni beğenmedin
öpüjem
burada dur chess:))) son yudumu al ve kadehi orada bırak..bi dakka, neden nurteni beğendin de beni beğenmedin
öpüjem
chess parmakları sayamadan uyuyakaldıburada dur chess:))) son yudumu al ve kadehi orada bırak..
Ohh yarasın, bebek doğsun bende içeceğimİnadına rakı içeceğimşerefinize
Söz konusu çaysa adresiniz benimiflah olmaz bir çaykoliğim, her daim taze çay için müracaat bana, şarap için chess, rakı için Hanım'a gidilmeli
Biracımız kimdi ay anlık hafıza tutulması yaşadım, biracııııı nerdesinnnn
bi dakka, neden nurteni beğendin de beni beğenmedin
öpüjem
Ohh yarasın, bebek doğsun bende içeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?