Adana'da festival basanlar adliyede: Bizim milli içeceğimiz ayrandır!

Bana bi çay demle... 7/24 canı çay ceken bi caykolik olarak başka bi şey içmem mümkün değil.
Söz konusu çaysa adresiniz benim iflah olmaz bir çaykoliğim, her daim taze çay için müracaat bana, şarap için chess, rakı için Hanım'a gidilmeli
Biracımız kimdi ay anlık hafıza tutulması yaşadım, biracııııı nerdesinnnn

bi dakka, neden nurteni beğendin de beni beğenmedin

öpüjem

Çay da bende şarapta bende rakıda bende birada bende müdürüm,her telden çalıyoruz adımız çıkmış zaten alkoliğe ohhhh sefam olsun

bi dakka, neden nurteni beğendin de beni beğenmedin

öpüjem

Chesss çok tatlısınn sen yaaa şarapçım benim

Ohh yarasın, bebek doğsun bende içeceğim

Yarasınnn valla

Su an bu topik altinda yazan bayanlarla gercekten söyle bir aksam icmek isterdim . ne sohbet olurdu ama !!! Kesin cok eglenceli olurdu. dreamy07 sende hayirlisiyla dogurda, bak bir topik acacagim dreamy07 dogurdu diye altinada hepimiz icki kadehlerimizin resmini cekip senin serefine icecegiz
Sabah Sabah ne fikir ama ???

insanlar cıldırdı ya...
haberlerde izledım ;sen tut bı elın avucu kadar supersonık fotosentezcıler koca festıvale bıcakla sopayla sılahla dal...
neymıs ıckı karsıtı grupmus.
dinime küfreden müslüman olsa hesabı....

git ayranını evde iç o vakit.. hatta hızınızı alamayıp ayran banyosu da yapın..
Adamın rahatlığına bakarmısınız. Ben istemiyorum diyip pompalı tüfekle, döner bıçağıyla festifalı basıyor. Böyle bir hakkı var mı? Hangi hakla bunu yapar. Herkes her istemediği şey için insanı huzursuz etse ne olur acaba.
Din içni yaptılar diyeceğim ama olaydan 5gün önce sosyal medyadaki fotoğrafları çıkmış biliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…