• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana'da estetik cerrah tavsiyeleri

ben adanalı değilim ersal kayaya ameliyat olanlarla birebir görüşmek istedim adını nette çok duydum ameliyat ücreti ne kadar ödedin ve istediğin şekli verdi mi
kendisi 2500 tl alıyor hastanede 850 tl alıyor toplam 3500 tl ye mal oldu ..istediğim şekli verdı mı yorum yapmak ıcın çok erken burnumda şişlikler var daha şeklinin oturması 2 ayı bulur dıyorlar.gerçek şeklıde 1 yılı bulur dıolar ama gün gün şişlerim azar azar azalıyor sen adana da mı yaşıyorsun ..ersal kaya ya amelıyat olanlar çok memnun muayeneside her zaman yoğun randevu alman için numarasını verebirim sana.ama dediğim gibi burnum ıcın yorum yapmam için çok erken..birde burnum cok kemıklı olduğu için fazla şişti yuzum ...gözümün altı ustu morardı ama kemıklı burnum olduğu ıcın işlem cok yapıldı senın sorunun ne ..burnunda neler var yapılması gereken

birde amelıyat bıtıpte alçın 12. gun açıldığında hersey bitmıyor işte harıka bır burun dıyemıomusun onu anladım burnun şiş oluyor şişlerın ınmesı zaman alıyor ..amelıyat zor degıl.zor olan ameliyattan sonrakı süreç sabır ıstıyor

birde amelıyat bıtıpte alçın 12. gun açıldığında hersey bitmıyor işte harıka bır burun dıyemıomusun onu anladım burnun şiş oluyor şişlerın ınmesı zaman alıyor ..amelıyat zor degıl.zor olan ameliyattan sonrakı süreç sabır ıstıyor

çok bi problemi yok burnumun sırt kısmıda bi kemer var bi kaç cerrahla görüşüp konustum çok büyük bi işlem gerekmiyor dediler ama eylülde düğünüm olacak çokta zamanım yok o yüzden burun ameliyatı olan herkese yazıyorum neredeyse :) ve neden ersal kayaya yaptırdığını merak ediyorum sadık karakaya diye bi doktor var onunla hiç görüştün mü

çok soru soruyorum kafanı şişirdim onun içinde kusura bakma

çok bi problemi yok burnumun sırt kısmıda bi kemer var bi kaç cerrahla görüşüp konustum çok büyük bi işlem gerekmiyor dediler ama eylülde düğünüm olacak çokta zamanım yok o yüzden burun ameliyatı olan herkese yazıyorum neredeyse :) ve neden ersal kayaya yaptırdığını merak ediyorum sadık karakaya diye bi doktor var onunla hiç görüştün mü

çok soru soruyorum kafanı şişirdim onun içinde kusura bakma

güney estetik diye bi yerde çalışıyor sanrsam

güney estetik diye bi yerde çalışıyor sanrsam
düğünün varsa elini çabuk tut bence:) ıyıleşme surece 2 yada 3 ay alabılıyo burnun seklının belli olması için.ben sadık karakayayı hıc duymadım cemıl dalay ve ersal kaya ısmını cok duydum ayaklarımda ersal kayanın muayenesine götürdü beni 1 hafta ıcınde amelıyata karar verıp oldum .

düğünün varsa elini çabuk tut bence:) ıyıleşme surece 2 yada 3 ay alabılıyo burnun seklının belli olması için.ben sadık karakayayı hıc duymadım cemıl dalay ve ersal kaya ısmını cok duydum ayaklarımda ersal kayanın muayenesine götürdü beni 1 hafta ıcınde amelıyata karar verıp oldum .

umarım pişman olmam cevaplarıın için çok teşekkürler

ben sana doktor öneremem canım sonuçta çok önemli bır amelıyat ..burnumu buyuk olçude küçültmüş gibi ama şişlerden dolayı hala buyuk duruyor bı gün şiş olan taraf öbür gun iniyor sonra başka bır taraf şişiyor burnum şuan nedir ne degıldır yaorum yapamıcam ama mutsuz deyılım inşlhh gun gectıkce duzelır alır seklını

ben sana doktor öneremem canım sonuçta çok önemli bır amelıyat ..burnumu buyuk olçude küçültmüş gibi ama şişlerden dolayı hala buyuk duruyor bı gün şiş olan taraf öbür gun iniyor sonra başka bır taraf şişiyor burnum şuan nedir ne degıldır yaorum yapamıcam ama mutsuz deyılım inşlhh gun gectıkce duzelır alır seklını

umarım düzelir istediğinden güzeli olur

kendisi 2500 tl alıyor hastanede 850 tl alıyor toplam 3500 tl ye mal oldu ..istediğim şekli verdı mı yorum yapmak ıcın çok erken burnumda şişlikler var daha şeklinin oturması 2 ayı bulur dıyorlar.gerçek şeklıde 1 yılı bulur dıolar ama gün gün şişlerim azar azar azalıyor sen adana da mı yaşıyorsun ..ersal kaya ya amelıyat olanlar çok memnun muayeneside her zaman yoğun randevu alman için numarasını verebirim sana.ama dediğim gibi burnum ıcın yorum yapmam için çok erken..birde burnum cok kemıklı olduğu için fazla şişti yuzum ...gözümün altı ustu morardı ama kemıklı burnum olduğu ıcın işlem cok yapıldı senın sorunun ne ..burnunda neler var yapılması gereken

Canım ben numarasını adresini alabilir miyim doktorun, ben de gitmeyi düşünüyorum bu hafta içinde

kızlar ben daha önce de yazdım bir kaç başlığa Serkan beye ameliyat oldum ben 1 yıl önce ama hiç memnun değilim burnumun sol tarafı yukarıda sağ tarafı aşağıda,çok belirgin ödemlerim kaldı burun ucumda,geçecek geçecek dedi durdu ama geçmedi maalesef 2.ameliyatı olman lazım çok küçük bir operasyon dedi geçen hafta tekrar bir operasyon geçirdim dediğine göre şişlik tampon falan olmayacaktı ama bir çıktım resmen yeniden ameliyat olmuşum tampon alçı dikiş hepsi var. :(( onu da kabul ettim ama hala istediğim gibi değil hala simetri sorunu var resmen.Şu an burun ucum çok şiş ama eski ödemler hala yerinde elime geliyor dokununca deliriyorum o yüzden çok mutsuzum. Her şeyin geçeceği vaat edilen ameliyatta çektiğim acıyla ve daha fazla ödemle kaldım sadece. Resmen kendimi salak gibi hissediyorum. benden size tavsiye Serkan beye ameliyat olmayın ben yandım siz yanmayın. Hastanede tanıştığım bir kız Ersal beye ameliyat olmuş onunla konuştum fotoğraflarına baktım nasıl özendim anlatamam. Cemil beyle ya da Ersal beyle görüşün derim ikisinden birine karar verin ama karar sizin sonuçta. Çok fazla soran insan var diye bilgilendirmek istedim ben. sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Ben 9 gun once gogus küçültme ameliyatı oldum ersal kayaya cok tatli ve ilgili bir dr yaptigi isleri de gordum gayet basarili ameliyat gayet başarılı gecti suan sislik var ama zamanla iniyor ben çok arastirdim daha oncede ssk da calisirken yuzumdeki beni almisti iz yok ben cok memnun kaldim tavsiye ederim ameliyat i isteğe gore ozel ortadogu hastanesi ya da avi badem de yapiyor ama acibadem fiyati daha yuksek tabi

20 bin istiyor en az :( ben görüşmüştüm çok ilgili ve kibar ama kararsızım ben de açıkçası

Back