Adana'da estetik cerrah tavsiyeleri

ersal kaya derim ben,yaptığı burunları gördüm muayeneye gittiğimde,çok başarılı buldum,revizyon için ersal beyi düşünüyorum

kızlar ersal kayanın sekreteri o kadar gereksiz birisi ki ameliyat ücretini kişinin mesleğine göre kendisi belirliyor. Abim telefonu hoparlöre alıp görüşmeyi bize dinletti, gereksiz sekreter sırf abim polis diye yüksek maaş aldığını ve kredi kartına tek çekim yapacağını ısrarla saçmaladı. Henüz ersal beye ulaşamadım durumu kendisine muayene olurken anlatacağız, müşteri kaybettiren bir sekreteri olduğunu ona bahsedeceğiz

kızlar ersal kayanın sekreteri o kadar gereksiz birisi ki ameliyat ücretini kişinin mesleğine göre kendisi belirliyor. Abim telefonu hoparlöre alıp görüşmeyi bize dinletti, gereksiz sekreter sırf abim polis diye yüksek maaş aldığını ve kredi kartına tek çekim yapacağını ısrarla saçmaladı. Henüz ersal beye ulaşamadım durumu kendisine muayene olurken anlatacağız, müşteri kaybettiren bir sekreteri olduğunu ona bahsedeceğiz

bencede ersal kaya adanada herkes konuşuyor

Merhaba hanimlar, ben ersal kaya'ya ulasmaya calisiyorum fakar artik askin tufekci hastanesi'nde calismiyormus ve su an nerede calistigini ogrenemedim. bana guncel iletisim bilgileri konusunda yardimci olursaniz coook sevinirim. telefon numarasi var mi sizde ya da hangi hastanede calistigini biliyor musunuz acaba??

Merhaba hanimlar, ben ersal kaya'ya ulasmaya calisiyorum fakar artik askin tufekci hastanesi'nde calismiyormus ve su an nerede calistigini ogrenemedim. bana guncel iletisim bilgileri konusunda yardimci olursaniz coook sevinirim. telefon numarasi var mi sizde ya da hangi hastanede calistigini biliyor musunuz acaba??

canım bu adam ne kadara yapıyor acaba? yada sen araştırdınmı fiyatlar nedir piyasa da . bende olmayı düşünüyorum çünkü. bilgin olursa lütfen benide haberdar eder misin

Serkan Sayılıkanı bilen yada ameliyat olan varmı? ne kadara yapıyor acaba? fiyatlar nedir piyasa da . bende olmayı düşünüyorum çünkü. bilgin olursa lütfen benide haberdar eder misin

Adana da burun estetiği olan arkadaşlar, diğer arkadaşlara rehberlik ediniz ve lütfen fotograflarınızı ve görüşlerinizi paylaşınız..

güney kliniği bende duydum fakat sadece bi tane cerrah var dıye biliyorum.ben göğüs ameliyatı ersal bey düşünüyorum.hiç yapttıranınız var mı arkadaslar veya duyanıınınız cok ıhtıyacım var bu bilgiye

ben 3 gün önce ersal kayaya yaptırdım alçıda su an alçı alınınca fıkır verebılırım ama ona yaptıran çevrem arkadaşlarım çok memnun

canım ben amelıyat olalı 18 gün oldu.şu an burnum şiş..ben mailimi pek kullanmıyorum sana burdan yardımcı olsam

ben adanalı değilim ersal kayaya ameliyat olanlarla birebir görüşmek istedim adını nette çok duydum ameliyat ücreti ne kadar ödedin ve istediğin şekli verdi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…