• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana'da estetik cerrah tavsiyeleri

matar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2007
101
0
116
benim sorunum septum deviasyon sağlık güvencem var adanada özel hastanede olmayı düşünüyorum sizin tavsiye edeceğiniz hastane ve dr varmı?yardımcı olursanız sevinirim

merhaba cnm ben ameliyatımı gerçekleştirdim buğün 28 günüm ben adana da maeliyat olmayı düşünmüştüm.meğer olacağım dr iskenderundaymış:dance:darısı sizlerin başına
sormak istediğin soru varsa sorabilirsin
fotolarımda burun ameliyat bölümünde var bakmak istersen :1hug:

selamlar ben iskenderundayım.
burnumda kemik eğrili var...bugun bir doktora gösterdim.cok ciddi değil, deviasyon ameliyatı gerek dedi...gece yattığımda tıkanma olduğunu hissediyorum

yanlız adanada acilen bir doktora gitmem gerek.müsait haftam bu hafta var çünkü.

kbb doktoruna mı yoksa plastik cerrahiye mi gitmem gerek? hangisi sorunsuz bir şekilde bu kemiği düzgünleştirir?

adanada iyi bir doktor var mı tavsiye edebileceğiniz veya mersin veya ankara'da? hemen gitcez eşimle sizlerden haber bekliyoruz....

merhaba cnm ben ameliyatımı gerçekleştirdim buğün 28 günüm ben adana da maeliyat olmayı düşünmüştüm.meğer olacağım dr iskenderundaymış:dance:darısı sizlerin başına
sormak istediğin soru varsa sorabilirsin
fotolarımda burun ameliyat bölümünde var bakmak istersen :1hug:

canm selam iskenderunda olduğun amaliyatı özel de mi oldun devlet hastanesindemi?bide bu işlemi plastik cerrahmı yaptı yoksa kbb mi?

canm selam iskenderunda olduğun amaliyatı özel de mi oldun devlet hastanesindemi?bide bu işlemi plastik cerrahmı yaptı yoksa kbb mi?

iskenderun da ameliyat olmadım canım. sadece dr. a gittim ve muayene oldum. şimdide karar verdim. adana da galleria KBB de ameliyat olacağım. Özel olacağım ve KBB ci yapacak ameliyatı.

adana da guney estetık dıye bı klınık war mutlaka gıdın daınısın gecen sene esetık oldum burnumdan hıckımse farketmedı bıle dogal durmsnı ıstedım sonuc mukemmel kedıme guvenım tawan yatı guzelıgım ortaa cıktı

Adana'nın en ii estetikcisi Ersal Kaya'dır bence. ben ve 2 arkadaşım daha burnumuzu yaptırdık ve 2000 de bi yakınımz liposaction yaptırmıştı,adanaya ilk sistemi getiren kendisidir zaten. bu yıl tekrar bir tanıdığım lipo yaptırdı,göğüs estetiği sonucunuda gördüm yaptığı bütün işler cok doğal ve mükemmel görünüyor sonuçlar mükemmel. Burnumdan cok memnunum resim gösterebilirim

canım ersal kaya özel mı çalışıyo , erol kesıktaş a göğüs yaptran varmı varsa yazsın ltf

benm babamda ersal beye amelıyat olmustu ve harıka yapmıskı 10 senedir bir insan bıle babama burnunu sormadı..

Hanımlar, ben de burun estetiği için doktor arayışına girmiştim. hatta sizin yazılarınızdan da faydalandım. geçen gün adana acıbadem hastanesine gitmişken yeni plastik cerrahlarının geldiğini duyup bir görüşme fırsatım oldu. bende çok güven yarattı. ısmi Tugay beydi. henüz net bir karar vermedim ama yaklaşımı çok profesyoneldi. tanıyan bilen varsa önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar, Adanada burun estetiği üzerine en başarılı isimleri araştırıyorum. Dr. Faruk Akmanlar ve Dr. Serkan Sayılıkan, bir de Ersal Kaya adını çok duydum. Ben de burnumu estetik yaptırmak istiyorum ama hangi cerraha gitmeliyim çok kararsızım. Bana yardımcı olabilir misiniz? tşkler..

iskenderun da ameliyat olmadım canım. sadece dr. a gittim ve muayene oldum. şimdide karar verdim. adana da galleria KBB de ameliyat olacağım. Özel olacağım ve KBB ci yapacak ameliyatı.

canım bende gallerida olacagım plastık cerrah mı yaptı yoksa kbb uzmanı mı? memnun musun? burnun nasıl oldu?

selam

Adana da meme küçültme ameliyatı yaptıran tavsiye edeceğiniz doktoru olan varmı bir yakınım güney estetikte dr. yalçın bey de meme küçültme ameliyatı oldu çokta memnun kaldı fakat ben başka alternatifleri de

değerlendirmek istiyorum
:1:

Back