- 20 Ekim 2018
- 32
- 28
- 38
- 37
- Konu Sahibi mardinantep
Adana seyhanda kadın doğum doktoru tavsiyenize ihtiyacım var. Şuan algomed hastanesinde özgür beye gidiyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum fikirlerinizi tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asla değiştirme özgür bey Cok bilgili süper doktor derimAdana seyhanda kadın doğum doktoru tavsiyenize ihtiyacım var. Şuan algomed hastanesinde özgür beye gidiyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum fikirlerinizi tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim
yine aynı hastanede eda hanım var ona gitmeye başlafım ve şuan için çok memnunum. Teşekkür ederim önerileriniz için. Doğuma 22 günüm kaldı hayırlısıyla gelsin kızım artıkdoktor bulabildiniz mi bilmiyorum ama ben de adana metroda gül hanıma gidiyorum ve memnunum
Özgür beyde neden memnun kalmadı iz acaba adını çok duydum gitmeyi düşünüyordum açıkçasıyine aynı hastanede eda hanım var ona gitmeye başlafım ve şuan için çok memnunum. Teşekkür ederim önerileriniz için. Doğuma 22 günüm kaldı hayırlısıyla gelsin kızım artık
Memnunsanız ne güzel çok az kalmış sizin yaa inşallah sağ sağlıklı gelsin yavrucakyine aynı hastanede eda hanım var ona gitmeye başlafım ve şuan için çok memnunum. Teşekkür ederim önerileriniz için. Doğuma 22 günüm kaldı hayırlısıyla gelsin kızım artık
Bayanlar Adana’da kadın Doğum doktoru tavsiyeniz varmı Güler yüzlü konuşkan bir doktor istiyorum...
Teşekkür ediyorum inşallah doğru bi doktorla başlarımYazmıştım ama tekrar yazayım metro da Gül hanıma gidiyorum. Konuşkan, sorduğunuz bütün sorulara cevap verir. Ama Güleryüz konusunda bişey diyemeyeceğim çünkü çok yoğun bi doktor. Aynı hastanede ferat bey varmış ondan da memnunlar gidenler ama ben bayan doktor istedim. Bulursunuz gönlünüze göre inşallah
Teşekkür ediyorum inşallah doğru bi doktorla başlarım ☺
Amin inşallah hepimizin bebişleri sağ Salim kucaklarımıza gelirİnşallah hayırlı olsun bebişiniz
Algomed de eda hanım var tavsiyem budur gittiğim içinBayanlar Adana’da kadın Doğum doktoru tavsiyeniz varmı Güler yüzlü konuşkan bir doktor istiyorum...
Gittim çok hastası olduğu için fazla ilgilenmesi olmadı. Bide kanama yaşadım başlarda beni bekletti ama bi müdahalede bulunmadı. Akşam başka bi hastanenin aciline gittiğimde düşük tehlikesi olduğunu söyledi ve ilaç verdi hemen. Bide cinsiyette yanıldı. Bunlarda kafamı kurcaladı açıkçasıÖzgür beyde neden memnun kalmadı iz acaba adını çok duydum gitmeyi düşünüyordum açıkçası
Bir tanıdığımın akrabası nın yakın zamanda Doğumdan sonra çocuğu öldü o hastanede bi çok şey bana şüpheli geldi açıkcası o hastaneye gitmeyi istemiyorum açıkçasıAlgomed de eda hanım var tavsiyem budur gittiğim için
ortadoğu Hicran Giriş şiddetle tavsiye ederimAdana seyhanda kadın doğum doktoru tavsiyenize ihtiyacım var. Şuan algomed hastanesinde özgür beye gidiyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum fikirlerinizi tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Başkent doktorları çok iyi ama adım başı para alıyorlarMerhabalar bende Adana’da yaşıyorum iyi bir kaldın Doğumcu arıyorum başkentin doktorlarını duymuşmuşsunuz peki tavsiye edebileceğiniz doktor var mı
Merhaba Metro hastanesinde Mehmet Yıldırım ve şule gül Aydın önerebileceklerim .2 doğumumu da mehmet bey yaptırdı çok memnum kaldım benMerhabalar bende Adana’da yaşıyorum iyi bir kaldın Doğumcu arıyorum başkentin doktorlarını duymuşmuşsunuz peki tavsiye edebileceğiniz doktor var mı