• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adanada en iyi doğum doktoru

mardinantep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2018
32
28
38
37
Adana seyhanda kadın doğum doktoru tavsiyenize ihtiyacım var. Şuan algomed hastanesinde özgür beye gidiyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum fikirlerinizi tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim

doktor bulabildiniz mi bilmiyorum ama ben de adana metroda gül hanıma gidiyorum ve memnunum

doktor bulabildiniz mi bilmiyorum ama ben de adana metroda gül hanıma gidiyorum ve memnunum
yine aynı hastanede eda hanım var ona gitmeye başlafım ve şuan için çok memnunum. Teşekkür ederim önerileriniz için. Doğuma 22 günüm kaldı hayırlısıyla gelsin kızım artık 😊

yine aynı hastanede eda hanım var ona gitmeye başlafım ve şuan için çok memnunum. Teşekkür ederim önerileriniz için. Doğuma 22 günüm kaldı hayırlısıyla gelsin kızım artık 😊
Özgür beyde neden memnun kalmadı iz acaba adını çok duydum gitmeyi düşünüyordum açıkçası

Memnunsanız ne güzel 😊😊 çok az kalmış sizin yaa inşallah sağ sağlıklı gelsin yavrucak :emir_bebek: :anneadayı:

Bayanlar Adana’da kadın Doğum doktoru tavsiyeniz varmı Güler yüzlü konuşkan bir doktor istiyorum...

Bayanlar Adana’da kadın Doğum doktoru tavsiyeniz varmı Güler yüzlü konuşkan bir doktor istiyorum...

Yazmıştım ama tekrar yazayım metro da Gül hanıma gidiyorum. Konuşkan, sorduğunuz bütün sorulara cevap verir. Ama Güleryüz konusunda bişey diyemeyeceğim çünkü çok yoğun bi doktor. Aynı hastanede ferat bey varmış ondan da memnunlar gidenler ama ben bayan doktor istedim. Bulursunuz gönlünüze göre inşallah

Yazmıştım ama tekrar yazayım metro da Gül hanıma gidiyorum. Konuşkan, sorduğunuz bütün sorulara cevap verir. Ama Güleryüz konusunda bişey diyemeyeceğim çünkü çok yoğun bi doktor. Aynı hastanede ferat bey varmış ondan da memnunlar gidenler ama ben bayan doktor istedim. Bulursunuz gönlünüze göre inşallah
Teşekkür ediyorum inşallah doğru bi doktorla başlarım ☺️

Özgür beyde neden memnun kalmadı iz acaba adını çok duydum gitmeyi düşünüyordum açıkçası
Gittim çok hastası olduğu için fazla ilgilenmesi olmadı. Bide kanama yaşadım başlarda beni bekletti ama bi müdahalede bulunmadı. Akşam başka bi hastanenin aciline gittiğimde düşük tehlikesi olduğunu söyledi ve ilaç verdi hemen. Bide cinsiyette yanıldı. Bunlarda kafamı kurcaladı açıkçası

Merhabalar bende Adana’da yaşıyorum iyi bir kaldın Doğumcu arıyorum başkentin doktorlarını duymuşmuşsunuz peki tavsiye edebileceğiniz doktor var mı

Merhabalar bende Adana’da yaşıyorum iyi bir kaldın Doğumcu arıyorum başkentin doktorlarını duymuşmuşsunuz peki tavsiye edebileceğiniz doktor var mı
Merhaba Metro hastanesinde Mehmet Yıldırım ve şule gül Aydın önerebileceklerim .2 doğumumu da mehmet bey yaptırdı çok memnum kaldım ben

Mesajlarınız için teşekkürler açıkcası kalabalık hastanelere gitmekten vazgeçtim evime çok yakın bir özel hastane var orayı tercih ettim doktorumuda beğendim gayet ilgiliydi sanırım bu doktorumla devam edecem ☺

Back