Adana'da doktor arayışı..

dr.kelebek

Love '',
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
43
0
86
Isparta
Merhaba arkadaşlar bende bu yaz ağustos başı gibi ameliyat olmaya sonunda karar verdim 2 yıldır tüm kış boyunca cesaretimi toplayıp yazın vazgeciyordum artık korkmamalıyım cünkü cok rahatsız ediyor burnum kendime güvenimi sıfırlıyor..
Adana'da güvenebileceğim bi doktor arıyorum bana Ahmet Cemil Dalay ve Önder Kıvanç'ı tavsiye ettiler.Tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen ve acilbuyrunnnnnnnnn

daha konuyu bugun acmıssın kız bekle biraz insanlar bi girsin cıksın okusun yardımcı olacak birileri mutlaka cıkacaktır aaa :)))

canım ben mayısın 13. de oldum
Güney Estetik merkezini buldum araştırmalarım sonucunda.
Op.dr Sadık Karakaya' ya oldum ve çokta memnun kaldım önerebilirim. Sular caddesinde kliniği.

canım bende gazipaşa bulvarında eskı tatlıcı fehmi üzerinde op.dr. serkan sayılıkan a amelıyat oldum burnumdan ikinci amelıyatımdı içi dışı berbat olan burnumu süper yaptı cok ılgılı harıka bır doktor burnumun 13. gunu ama suan bıle guzel dusun şiddetle tavsıye ederım zaten banada kk de arkadaslar tavsıye etmıstı bılgıne

çok teşekkürler serkan sayılkan'ı ben de duymuştum cuma günü gideceğim bakalım heyecanım tavan yaptı şimdiden :)

ben sanırım vazgeciyorum plastik cerrahlar hariç hangi doktora sorsam sakın ha sakın diyor o burun en gec 10 yıl sonra kendini salıyor daha fena oluyor veya 2 ayda eski haline dönüyor diyor bi de sağlıkçı olacaksın nasıl niyetlendin diyorlar of ya tam cesaretimi toplamışken((((((

ilginç kafamçokkarıştı sanmıyorum böyle birşey olamaz garip değilmi CADIARZU işin uzmanına yaptırılırsa bir problem çıkacağını düşünmüyorum ama işinde başarısı olmayana yaptırılırsa evet o burun eskisindende beter olur a.s ben şimdiden memnunum inşallahda bir problem yaşamam ve kimseninde yaşamasını istemem yerimseniben

saçma bişey bencede binlerce insan var yaptıran burnuna bir şey konulup bırakmıyorki doktor şekil veriyor ve yıl geçtikçe şekil yerine oturur bencede doktor önemli işin ehli ise hiçbir sorun çıkacağını sanmıyorum benim eşimde eski sağlıkçılardan o benden önce olmuştu ameliyatı 10 yıl oldu bile hiçbir şekilde burnuna bişey olmadı

yaa iki ayda eski haline nasıl dönsün Allah askınıza cok komik yaa, bir kere kemer gidince o nasıl eski haline gelecek hani 10 yılda eski haline geliyor deseler yine anlarımm, ayrıca daa insana öyle bir özgüven veriyor kii sırf o psikoloji icin bile olunur yanii 10 yıl sonra kötü olursa eger Allah korusun tabii de revizyon olurum yanii o psikolojide yasamaktan daha iyidir

kızlar bende ameliyat olmayı düşünüyorum. fiyatları konusunda bilgi veren olursa cok sevinirim.

beni mutsuz ettiğini bi pantolon giysem bile artık burnuma baktığımı söyledim o kadar korkuttuktan sonra sen bilirsin tabi ki diyorlar bi de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…