Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun acil şifalar diliyorum:1hug::1hug:
ya kızlar nerde buluşavcaksınızzzzzzzzzzzzz..kaç kere sordummm özelden mesajjj atın edimm..valla sallayan yok benii..gelmemi istemiyorsanız söleyin
daylight meraba napıyon gelcen demi buluşmaya hiç bahsetmemişsin bekliyorum bak inş gelirsin iyi akşamlarhihoyyyt
canım olsun yine gel SEVGİLİ EVSAHİBEMİZ GÜLERYÜZÜYLE TÜM KONUKLARINI KARŞILAYACAKTIR eminim yİne çok nefis mammalar olacaktırKAÇIRMA DERİM....niye dışarda buluşmadınız..yoksa bende gelecektim küstümm :a015: :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
evet cnm buluşma var.daha önce de yapılmış zatenn..sen de katılıcak mısın ? :içelim:
ben de mi davetliyim
nerde ne zman işten fırsat bulabilirsem eşimde izin verirse nedne olması gelirrim ayyy heyecanlandım ne zaman yaa hafta içi olmasın benim iznm yok hiç (((((
bende adanaliyim ama yazin izine geldiimde bulusma olsaydi iyi olurdu...tanisir kaynasirdik..adana yi da cok özledim...agustosta ordayim....
ben de mi davetliyim
nerde ne zman işten fırsat bulabilirsem eşimde izin verirse nedne olması gelirrim ayyy heyecanlandım ne zaman yaa hafta içi olmasın benim iznm yok hiç (((((