Evet arkadaşlar...
Benim ısrarım üzerine ve Twilight - New Moon'un delikafadulden vizyona girmesi neticesiyle bi buluşalım dedik.... vereliniortak
Eğer ki bizimle birlikte olup Yeni Ay'ın doğuşunu (!) izlemek :icecream: , arkasından bişeyler yiyip cokacimcoook , oyun (okeydir tavladır) oynamak kaydirigubbakcemile5 isterseniz
21 Kasım 2009 Saat 13:30 da Arıpleks Reşatbey'in önünde
sizi bekliyor olacağız....
Ayrıca bize kesin isim verin ki yerimizi ona göre ayırtalım.... zemuszemus
Butterfly's' ıda çağırın azracımmm.Oda gelmek isteyecektir diye düşünüyorum :))))
Edfırt hayranıdırda kendileride bizim gibi :)))
O gün benim çoook önemli işlerim vaar...
Evimi düzmeye gideceğim...Size iyi eğlenceler....Düğünüme kadar bidaha buluşmayın... :)
daha iyileşemedimii o meldacım yaaaevde bitmek bilmeyen tadilat var akannehirakannehir oğlum 10 gündür çok hastamafoldumben
bayramdan sonraki buluşmalara inşalahh
ahh cnm bn konu açılır açılmaz tüm adanalı arkadaşlara yazacaktım ama dün nedense kk izin vermediButterfly's' ıda çağırın azracımmm.Oda gelmek isteyecektir diye düşünüyorum :))))
Edfırt hayranıdırda kendileride bizim gibi :)))
evet hayranıyım kendilerinin.... zemuszemus
kızlar yine gelemiyorum malesef. akannehir
eşime söz verdim :kedi: hem de aylar öncesinden. o filme seni ben götürücem dedi... delikafadulden
ayrıca cumartesi şehir dışından misafirlerim geliyor.... laelaelaelaelae
buluşma resimlerinize bakarım artık.... :gitme:
nann adana pek yakın bana
eşimle gitcez pazar günü ama
kandırabilirsemm
bende gelim
ama yanımda 2 çocuk ve birde herifle aranıza alırmısınızki laelaelaelaelae
cumartesi çalışıyo benim adam bende 300 km yoldan gelcem yakın dediysem :sinifsinif:
nese bakalım ben yeterki gidim filmede :asigim:
pazar olsun yerimde yurdumda olsun :hulya:
yaa eşle gidilmez o filme kelebeğim sen bizle gel
fatsbrn da gelioooo :lepi:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:ıhhmmmm şeyyyy bi şansımı deniyim bakim :kedi: ama çok zor. :sinifsinif: :bbo:
eveeet bende geliyoruuum canımcımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
işlerim vardı aslında ama azra sılamın dünya işleri bitmezkaydirigubbakcemile3 repliği üzerine amaaaan dedim herşey kalsın bacılarımla felekten bir gün çaliiiiim
öpüyoruuum hepiniziiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?