Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım çok güzel olmuş yarışmada başarılar dilerim ♥
Sağol kuzum teşekkür ederimNasıl emek var maşallah
Ellerine sağlık canım, başarılar diliyorum
Ellerinize sağlık,çok leziz bir çorba ,denemek istediğim çorbalardan biri,başarılar dilerim.Selam kızlar❤❤❤
Bir Adanalı olarak yöresel çorbalara katılmazsam olmazdı
Tabiki çorbamızın adı Topalak çorbası
Her ne kadar sunumda çok başarılı olamazsam da lezzetli iddalıyımdırr
Bugün size vereceğim tarif adana usulü topalak çorbası çok güzel ve zevkle çoçukların da büyüklerin de çok seveceği bir tarif❤❤❤❤
Gelelim malzemelere
Eki Görüntüle 2616996
Hamıru için
2 su bardağı köftelik bulgır,,,,1 su bardağı irmik,,,1 su bardağı un,,,1 yumurta,,,1 yemek kaşığı salça hepsini karıştırıp yoğuruyoruz
Eki Görüntüle 2616997
Eki Görüntüle 2616999
Haşlanmış didiklenmiş tavuk 1 su bardağı haşlanmış nohut / 2 diş sarımsak
Sonra küçük küçük yuvarlaklar yapıyoruz,,, bir tencere de de tavukları haşlayıp didikliyoruz( et ile de güzel oluyor ama kızım daha çok tavukçu)))
Eki Görüntüle 2616998
Sonra tencereye yağı ve salçayı kavurup sıcak su ekliyoruz.....içerisine yuvarladığımız topalakları ,,, haşlanmış nohutu ve tavukları ekliyoruz 2 diş sarımsağı rendeliyoruz kaynayınca altını kısıp biraz pişiriyoruz
Tuz nane ve limon ekleyip servis yapıyoruz
Eki Görüntüle 2617000
Herkese afiyet olsun
Yarışmadaki arkadaşlara başarılar diliyorum❤❤❤
Eki Görüntüle 2617001 Eki Görüntüle 2617002
Teşekkür ederim canım denemelisin gerçektenEllerinize sağlık,çok leziz bir çorba ,denemek istediğim çorbalardan biri,başarılar dilerim.
Tatlım ellerine kollarına sağlık.Selam kızlar❤❤❤
Bir Adanalı olarak yöresel çorbalara katılmazsam olmazdı
Tabiki çorbamızın adı Topalak çorbası
Her ne kadar sunumda çok başarılı olamazsam da lezzetli iddalıyımdırr
Bugün size vereceğim tarif adana usulü topalak çorbası çok güzel ve zevkle çoçukların da büyüklerin de çok seveceği bir tarif❤❤❤❤
Gelelim malzemelere
Eki Görüntüle 2616996
Hamıru için
2 su bardağı köftelik bulgır,,,,1 su bardağı irmik,,,1 su bardağı un,,,1 yumurta,,,1 yemek kaşığı salça hepsini karıştırıp yoğuruyoruz
Eki Görüntüle 2616997
Eki Görüntüle 2616999
Haşlanmış didiklenmiş tavuk 1 su bardağı haşlanmış nohut / 2 diş sarımsak
Sonra küçük küçük yuvarlaklar yapıyoruz,,, bir tencere de de tavukları haşlayıp didikliyoruz( et ile de güzel oluyor ama kızım daha çok tavukçu)))
Eki Görüntüle 2616998
Sonra tencereye yağı ve salçayı kavurup sıcak su ekliyoruz.....içerisine yuvarladığımız topalakları ,,, haşlanmış nohutu ve tavukları ekliyoruz 2 diş sarımsağı rendeliyoruz kaynayınca altını kısıp biraz pişiriyoruz
Tuz nane ve limon ekleyip servis yapıyoruz
Eki Görüntüle 2617000
Herkese afiyet olsun
Yarışmadaki arkadaşlara başarılar diliyorum❤❤❤
Eki Görüntüle 2617001 Eki Görüntüle 2617002
Ayyyyyyy çok teşekkür ederimmmmTatlım ellerine kollarına sağlık.
Harika ötesi bir çorba. Lezzeti her halinden belli.
Yarışmada başarılar diliyorum şansın bol olsun kuzum.
Teşekkür ederim canımçok severim çok güzel olmuş elinize sağlık
Teşekkür ederim canımEllerine saglik canim❤
Teşekkür ederim canımYa ne kadar güzel çorbalar varmış bilmediğimiz ellerine sağlık harika olmuş ❤
Teşekkür ederim hemşommmmbir adanalı olarak ellerinize sağlık çok güzel olmuş :)
Neden hep senin ismini dokuzyuzondokuz diye okuyorum bilmiyorum:))))bir adanalı olarak ellerinize sağlık çok güzel olmuş :)
Evet canım etle daha güzel oluyor ama benim biyük kızım çok sevmiyor o yüzden tavukla yapıyorumTavuk yerine kırmızı et olsa olur mu ki ben çünkü tavuk yemiyorum denemek istiyorum bu tarifi Kmsl Hnd