• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana Tüp bebek

Ayyyten

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
3
Kafam çok karışık adana da tüp bebek yaptıran var mı ? Hangi hastaneyi hangi doktoru önerirsiniz?

Kafam çok karışık adana da tüp bebek yaptıran var mı ? Hangi hastaneyi hangi doktoru önerirsiniz?
Ben şehir hastahanesinde yaptırdım birinde yumurtalar olgunlaşmadı diğeride bir embriyo transfer oldum sonucu bekliyorum ama çok kalabalık bir hastahane ilgi çok bire bir olmuyor

İnşallah iyi bir öneri çıkar belki bende düşünürüm hep baskentte tedavi oldum ama tüp bebeği bahcecide yaptim İstanbul'da kendi doktorum da oranin laboratuvari iyi ilk tercihin ora olsun demişti orda yaptımda tutmadı birkerede adana'da denemek istiyorum

İnşallah iyi bir öneri çıkar belki bende düşünürüm hep baskentte tedavi oldum ama tüp bebeği bahcecide yaptim İstanbul'da kendi doktorum da oranin laboratuvari iyi ilk tercihin ora olsun demişti orda yaptımda tutmadı birkerede adana'da denemek istiyorum
Ben Adana'da 3 kez denedim biri Acıbadem diğerleri Başkent şu an Ankara'da tedavi oluyorum eğer Adana dışına çıkamam diyorsanız laboratuvar olarak Acıbadem doktor olarak fark etmez Başkentin laboratuvarı iyi değil bence Medline da yapıyor bu işi laboratuvarı ve embriyoloğu iyi olsun gideceğiniz yerin benim yaşım 41 buralarda çare olmadı bana 8 ile 10 yumurta arası toplanmasına rağmen

merhabalar bende mersinden yazıyorum tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz banada yardımcı olavbilkirmisiniz hiçbir bilgim yok bu konuda devlette nasıl oluyor bu işler onuda bilmniyorunm

Sakın ha reklamlarına kanıp mersin tüp bebek necip öztürke gitme bin pişman olursun

Back
X