• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana tüm vücut lazer! Yardımmm

bal10cukk

Mona
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
1.843
2.098
333
Kızlar merhabalar. ben tüm vücut lazer yaptırmak isityorum. önerebileceğiniz güvenilir yerler var mı (hastaneler tercihimdir)

bir de aslında özel bölge düşünüyorum ama kampanya oluyormus galiba tüm vücut içi, öğrenciyim ve bana ne kadara mal olur ortalama ,:25:yaptıranlar var mı lütfen yardımmmmmmm.... :26: :25:

Kızlar merhabalar. ben tüm vücut lazer yaptırmak isityorum. önerebileceğiniz güvenilir yerler var mı (hastaneler tercihimdir)

bir de aslında özel bölge düşünüyorum ama kampanya oluyormus galiba tüm vücut içi, öğrenciyim ve bana ne kadara mal olur ortalama ,:25:yaptıranlar var mı lütfen yardımmmmmmm.... :26: :25:
Merhaba ben bu konuyu aşırı derece araştırıp bir güzellik merkezine gittim azalma olsa da çok etkili olmadı mersinde yaşıyorum ama lazer için dermavizyon polikliniğine gidiyorum ve sonuç cidden iyi ki benim kıl yapım sarı ve en zor giden renk zaten ona rağmen tavsiye ediyorum kalıcılık açısondan kesinlikle hastane vb tercihin olsun başkentte yaptırıp memnun kalanı da duymuştum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1.dermavizyon (içinde uzman doktor ve estetisyen var uzman doktor ile gorusuyorsun ve onun kontrolünde devam ediyorsun)

2. Epc hastanesi ( estetik ve plastik cerrahi hastanesi )

3.Daisy güzellik merkezi

İlk ikisine gitmeden üçe gitme derim.. Bilgi alma ücretsiz gidip gorusebilirsin fiyat icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm .. Bende çok araştırdım tavsiye üzerine mesolife polikliniğe başladım. Tüm vücut lazer yaptırıyorum alexandrate Cihaz kullanılıyor. Dr kontrolünde yapılıyor , fiyattada yardımcı oluyorlar. Çok memnunum tüylerimde ciddi oranda azalma oldu.

Kenan Evren de Life Style diye saçmasapan bi güzellik salonu var oraya gitmede canım nereye gitsen ordan iyidir tevrübeyle sabit.

Merhaba ben bu konuyu aşırı derece araştırıp bir güzellik merkezine gittim azalma olsa da çok etkili olmadı mersinde yaşıyorum ama lazer için dermavizyon polikliniğine gidiyorum ve sonuç cidden iyi ki benim kıl yapım sarı ve en zor giden renk zaten ona rağmen tavsiye ediyorum kalıcılık açısondan kesinlikle hastane vb tercihin olsun başkentte yaptırıp memnun kalanı da duymuştum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gerçekten sarı tüylerde bile etki etti mi lazer? Hangi makinayı kullandılar ya da iğneli epilasyon da dahil edildi mi? Ben de hem lazer yaptırmak istiyorum hem de sarılara etki etmemesinden korkuyorum :(

1.dermavizyon (içinde uzman doktor ve estetisyen var uzman doktor ile gorusuyorsun ve onun kontrolünde devam ediyorsun)

2. Epc hastanesi ( estetik ve plastik cerrahi hastanesi )

3.Daisy güzellik merkezi

İlk ikisine gitmeden üçe gitme derim.. Bilgi alma ücretsiz gidip gorusebilirsin fiyat icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hannesli, Dermavizyonda lazer uygulaması yaptırdın mı sen? Ben tüm vücut başlayacağım ve hormonla sebeplerden dolayı yüz bölgesine.. Canan Hanım'a güveniyorum evet ama endişelenmiyor da değilim :/

Hannesli, Dermavizyonda lazer uygulaması yaptırdın mı sen? Ben tüm vücut başlayacağım ve hormonla sebeplerden dolayı yüz bölgesine.. Canan Hanım'a güveniyorum evet ama endişelenmiyor da değilim :/

Henüz baslamadim ama ilk gideceğim yer orasi. Sebebi ise canan hanima ilk gittiğimde para kazanmak amaçli benim istediğim uygulamaları bana yapabilirdi ama cildimi inceledi bilgiler verdi yapmasak daha iyi olur dedi...bu yüzden bende cok güven oluşturdu bu tavri...

Şuan daha öncelikli işlerim var ve adanada olmama ihtimalim de bu yüzden baslayamadim ama adanada olursam ilk gideceğim yer olacak kendi acimdan böyle:)

Henüz baslamadim ama ilk gideceğim yer orasi. Sebebi ise canan hanima ilk gittiğimde para kazanmak amaçli benim istediğim uygulamaları bana yapabilirdi ama cildimi inceledi bilgiler verdi yapmasak daha iyi olur dedi...bu yüzden bende cok güven oluşturdu bu tavri...

Şuan daha öncelikli işlerim var ve adanada olmama ihtimalim de bu yüzden baslayamadim ama adanada olursam ilk gideceğim yer olacak kendi acimdan böyle:)

Anladım, aynı şekilde düşünüyorum.. Yüz bölgesi biraz endişe yaratıyor bende ama Canan Hanımın tavrı da bi yandan yapmaya itiyor.. Gerçi direkt iğneli epilasyon yapan bir merkez ya da birini bulsam yine lazer yaptırmam da yüzüme.. Şu an için mecburiyet resmen.. Umarım korktuğum ve forumda konuşulan olumsuzlukları yaşamam ya da en az biçimde denk gelir :/

Anladım, aynı şekilde düşünüyorum.. Yüz bölgesi biraz endişe yaratıyor bende ama Canan Hanımın tavrı da bi yandan yapmaya itiyor.. Gerçi direkt iğneli epilasyon yapan bir merkez ya da birini bulsam yine lazer yaptırmam da yüzüme.. Şu an için mecburiyet resmen.. Umarım korktuğum ve forumda konuşulan olumsuzlukları yaşamam ya da en az biçimde denk gelir :/

Vücut için endişe etmeyin.. Yüz için ben de konuştum çok acik renk ve azdi benim...bitecek umuduyla başlama dedi şuan bu sari tüylere ben bu uygulamayi yapmak istemem dedi. Hani temizlenir bir sure sonra 6 ayda bir gelirsin sürelerde uzar ama yüz bölgesi yüzde yüz biten bir yer değil demişti. Ben de Vazgeçtim bu yüzden yüz bölgesi için

canım selam.iğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorsan gerçekten işin uzmanı bir yer bulmalısın,bir arkadaşımda ciddi lekelenmeler oldu.ben tüm vücut lazerine Mesolife Poliklinik'e gidiyorum.doktor kontrolünde işlem yapılıyor ismi Dr.Otan bey.cihazlarıda ve çalışanlarıda gerçekten iyi.tavsiye üzerine gitmiştim güvendim ve en az 4-5 arldaşımda başladı memnunlar.deneyebilirsin.sevgiler.

Back