M Mhr kgn Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2019 26 6 6 35 20 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mhr kgn #1 İyi akşamlar kızlar . Kardeşim Adana ya yeni taşındı da şehir hastanesinde önerebileceğiniz ; Kalp damar Kardiyoloji ve Kadın doğum doktoru var mı acaba ? Şimdiden teşekkürlerr....
İyi akşamlar kızlar . Kardeşim Adana ya yeni taşındı da şehir hastanesinde önerebileceğiniz ; Kalp damar Kardiyoloji ve Kadın doğum doktoru var mı acaba ? Şimdiden teşekkürlerr....
peraares Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Kasım 2016 1.518 3.627 133 21 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mhr kgn #2 Şehir hastanesindekileri bilmiyorum ama kardiyolji olarak başkent ten Abdullah beyi önerebilirim
M Mhr kgn Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2019 26 6 6 35 21 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mhr kgn #3 melinda1 .!.: Şehir hastanesindekileri bilmiyorum ama kardiyolji olarak başkent ten Abdullah beyi önerebilirim Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
melinda1 .!.: Şehir hastanesindekileri bilmiyorum ama kardiyolji olarak başkent ten Abdullah beyi önerebilirim Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim