Ziyadesiyle aydınlandım. Teşekkür ederimmSiz bdvye konu açmışsınız taşınmış ve uyarı da verilmiş ama kategori dışı konu uyarılarında ilk defa uyarı aldıysanız direkt banlanmazsınız, 2. defa yanlış yere açtığınızda banlanırsınız.
Fal konuları yasak değil bu konuların bdvye açılması yasak, direkt yasak olanlar ise büyücü, üfürükçü hoca, cinci hoca, cin, büyü içerikleri.
Falcılar da matah değil ama büyü vb üzerinden insanların dini duygularını sömürenler falcılardan da beter olduğundan hemen siteye üşüşüp insanları kandırmaya çalışıyorlar, falcı serbestse onlar niye yasak sorusunun cevabını da vermiş olayım, kimsenin dini duyguları istismar edilmesin diye, ayrıca cin, büyü gibi konulardan aşırı etkilenip korkan üyelerimiz olduğu için onlar yasaklı konular
Bi fallayip oyle banlasaydiniz ya garibiSiz bdvye konu açmışsınız taşınmış ve uyarı da verilmiş ama kategori dışı konu uyarılarında ilk defa uyarı aldıysanız direkt banlanmazsınız, 2. defa yanlış yere açtığınızda banlanırsınız.
Fal konuları yasak değil bu konuların bdvye açılması yasak, direkt yasak olanlar ise büyücü, üfürükçü hoca, cinci hoca, cin, büyü içerikleri.
Falcılar da matah değil ama büyü vb üzerinden insanların dini duygularını sömürenler falcılardan da beter olduğundan hemen siteye üşüşüp insanları kandırmaya çalışıyorlar, falcı serbestse onlar niye yasak sorusunun cevabını da vermiş olayım, kimsenin dini duyguları istismar edilmesin diye, ayrıca cin, büyü gibi konulardan aşırı etkilenip korkan üyelerimiz olduğu için onlar yasaklı konular
Aman yok yok kalsın, ben burada bazı falcıları anlatsamBi fallayip oyle banlasaydiniz ya garibi
Cok iyiAman yok yok kalsın, ben burada bazı falcıları anlatsambir tanesi bizim yakın arkadaşımızdı adam senelerce her işi yaptı dikiş tutturamadı sonra İstanbul’da fal cafelerde gezmeye başladı, kadınlara yakın olmak için kahve için kapatın fal bakayım diye diye falcı oldu çıktı, şimdilerde evlere gidip özel fal bakan biri haline dönmüş, karısına çocuklarına hayrı yok, eşi boşadı zaten mikrobu.
Kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi de neyseee, bir tanesi de benim kızın arkadaşının anneannesiydi ünlüler bile kapısında kuyruk oluyordu, kadın kendi hastalığını göremedi o fallarda.
2 sallamanın adı fal olmuş, tutmayınca enerjimiz tutmadı sizinle deyip sıyrılıyorlar, şurada biraz takiple dedektiflikle aynı falcılığı sizde yaparsınız, laf aramızda bazıları burayı gizli takip ediyor zaten, not alıyor sonra buradan giden olunca cuppaaa
Gidenlere bir şey diyemem kendi tercihidir ama ben 1 kuruş bile vermem bunlara, yanıbaşımda 2 tane atıp sallayan falcı vardı zaten, hayatlarını gayet iyi bildiğim insanlardı ikisi de.Cok iyi
İnanılmaz bir kitleye sahipler ama abla. Ben de hiçbir zaman itimad etmedim ama sabah erken kalkan falcı oluyor gerçekten.Gidenlere bir şey diyemem kendi tercihidir ama ben 1 kuruş bile vermem bunlara, yanıbaşımda 2 tane atıp sallayan falcı vardı zaten, hayatlarını gayet iyi bildiğim insanlardı ikisi de.
Bir de gerçek isimleriyle de falcı olmamışlar abidik gubidik takma isimlerbiri öldü de diğeri sağ komediler resmen.
Ben seviyorum ama motivasyon duygusunu seviyorum. Yani asil derdim her sey cok guzel olacak konusmasi dinlemekGidenlere bir şey diyemem kendi tercihidir ama ben 1 kuruş bile vermem bunlara, yanıbaşımda 2 tane atıp sallayan falcı vardı zaten, hayatlarını gayet iyi bildiğim insanlardı ikisi de.
Bir de gerçek isimleriyle de falcı olmamışlar abidik gubidik takma isimlerbiri öldü de diğeri sağ komediler resmen.
İnanılmaz bir kitleye sahipler ama abla. Ben de hiçbir zaman itimad etmedim ama sabah erken kalkan falcı oluyor gerçekten.
Üzülüyorum bir yandan bir yandan da akıl var fikir var kanmasınlar diyorum. Evet söylediğin çok yaygın abla ben Konya'da yaşıyorum maalesef çok duyuyorum bu tarz şeyleri. Faldan ziyade üfürük,büyü bozma,bağlama,muska vs. Ürküyorum da. Bildiğin sokak isimlerine kadar biliniyor. İnsanlar birbirlerine filanca mahallede şu sokakta şu renk ev var oraya git diyor.Kendilerine hayırları yok ama maalesef insanların zaaflarını kullanıyorlar.
Bir sene eşimle banka önündeyiz bir işlem için bekliyoruz kadının biri yana yakıla geldi telefonunuzu kullanabilir miyim dedi, dedik herhalde çok önemli bir konu için ailesini vs arayacak, meğer falcısını arayacakmış, falcı buna korkutacak şeyler sallamış sallamış bir güzelde inandırmış işlem için de o zamanın parası 2000 lira istemiş meğer kadın o parayı yatırmak için bankaya gelmiş, eşim bunu duyunca abla kusura bakma ben telefonumdan falcı aratmam, işin mi yok elin bilmediğin insanına para yolluyorsun, 2 çocuk okut deseler elin titrer falcıya para bayılıyorsun dedi, kadın bozulup yanımızdan uzaklaştı.
Falcı mı aman kalsın.
O motivasyon konuşmasını bende yapıyorum hem de ücretsiz, referansım eşim, sorun bakın nasıl gaza getiriyorum, yaşam koçluğu ben de, medyumluk ben de, kişisel gelişimcilik ben de, aydınlanma ben deBen seviyorum ama motivasyon duygusunu seviyorum. Yani asil derdim her sey cok guzel olacak konusmasi dinlemekha isinde coook iyisine de denk geldim vaaaaooov falan demisligim var. Ben boyle falci falci gezmiyorum bircogu yalan zaten ama ortalama 6 ayda 1, senede 1 guzel falci bulursam baktiririm
Benim eski esim cok merakliydi, adam her gittigi falciya yaninda beni de surukluyordu
Seninle sabaha kadar mutfak masasında koyu muhabbet döner abla eminim. Çevren çok şanslı.O motivasyon konuşmasını bende yapıyorum hem de ücretsiz, referansım eşim, sorun bakın nasıl gaza getiriyorum, yaşam koçluğu ben de, medyumluk ben de, kişisel gelişimcilik ben de, aydınlanma ben de
Onlardan İstanbul’da çok var, şimdilerde öldüler de bir tanesi acayip nam salmıştı ona da acayip ünlüler geliyordu.Üzülüyorum bir yandan bir yandan da akıl var fikir var kanmasınlar diyorum. Evet söylediğin çok yaygın abla ben Konya'da yaşıyorum maalesef çok duyuyorum bu tarz şeyleri. Faldan ziyade üfürük,büyü bozma,bağlama,muska vs. Ürküyorum da. Bildiğin sokak isimlerine kadar biliniyor. İnsanlar birbirlerine filanca mahallede şu sokakta şu renk ev var oraya git diyor.
Hırlı mı hırsız mı sapık mı sorgulamadan kafasına göre gidiyor millet. Kapı kuyruk tabi.
Onlardan İstanbul’da çok var, şimdilerde öldüler de bir tanesi acayip nam salmıştı ona da acayip ünlüler geliyordu.
Aşırı yaygınlaştılar insanlar umut için bazen merak vs gidiyorlar, toplumun hassas noktalarını da bildiklerinden oradan yaklaşıyorlar, öylelerinden biri ben çocukken annemin bir arkadaşıyla beraber bize misafirliğe gelmişti, bilmiş bilmiş konuşunca ben de 11-12 yaşlarındayım arkamı dönüp dil çıkardım
Seni görüyorlar dil çıkardığını söylüyorlar dedi, halbuki ben içi aynalı vitrin önünde duruyordum, kadına arkamı dönsemde yüzüm aynadan görünüyordu, aklınca beni korkutacak veya belki annemi etkileyip bir şeyler bildiğini düşünmesini sağlayacak, aynadan görüyorsun biliyorum dedim teyze bir şey diyemedi
Çocuksam saf değildim o ancak korkanları korkutur, ben şeytan gibi çocuktum zaten hahahahaha
Çay eşliğinde iyi gider de ama karşımdaki uyur çok konuşuyorum çünküSeninle sabaha kadar mutfak masasında koyu muhabbet döner abla eminim. Çevren çok şanslı.
Ne hoşÇay eşliğinde iyi gider de ama karşımdaki uyur çok konuşuyorum çünkü
Allah bana şükür ki benim kadar konuşan eş vermiş, kızım da bize çekmiş, üçümüz konuşmaya başlayınca dördüncü araya girmek için nefessiz kalmamızı beklemek zorunda kalır
En sevdiğim şeydir masada sohbet, ben biraz da tembelim ya :))) kahvaltı veya yemek sonrası hemen sofra kaldırayım derdinde olamıyorum o yüzden, illa keyif çayı içeceğim o arada sohbet edeceğim, Rabbim boydan kısmış çeneye vermişNe hoşmutfak masasının verdiği samimiyetin de etkisiyle sabah edilir.
En sevdiğim şeydir masada sohbet, ben biraz da tembelim ya :))) kahvaltı veya yemek sonrası hemen sofra kaldırayım derdinde olamıyorum o yüzden, illa keyif çayı içeceğim o arada sohbet edeceğim, Rabbim boydan kısmış çeneye vermiş
Yine çenem düştü, sitedeki birkaç işi halledeyim de kaçayım
Merhaba buldunuz muMümkünse Adana ve Mersinde falcı arıyorum bildiğiniz var mı acaba yıldıznamede baktırmak istiyorum