• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana kızlık zarı dikimi

sorarsalar bakireyim dersiniz.
neden yaptığınız şeylerin arkasında durmak yerine böyle sahtekarlıklara başvuruyorsunuz hoş mu şimdi ?
Sahtekarlık mı? Ben şuan sorun yaşamıyorum zaten ileride yollarımızı ayrılırsa diye diyorum belki sonradan hayatıma girecek kişi cahil olacak ve ben onu o an öğreneceğim ondan sonrası? Cahile laf anlatmak çok zordur bilmelisin

Sahtekarlık mı? Ben şuan sorun yaşamıyorum zaten ileride yollarımızı ayrılırsa diye diyorum belki sonradan hayatıma girecek kişi cahil olacak ve ben onu o an öğreneceğim ondan sonrası? Cahile laf anlatmak çok zordur bilmelisin
Yapmasaydınız o zaman ?

Doğru söylüyorsun ama herkes bir değil şuan ki erkek arkadaşım sırf ondan önce biriyle beraber olduğumu düşünmesin diye muayneye onu da götürdüm ama ileride şuan ki erkek arkadaşım olmasa cahile laf anlatamazsın burası Türkiye esnekmiş falan anlamıyorlar illahi kan görmek istiyorlar
hangi devirdeyiz ya ne kanı ,siz böyle düşündüğünüz ve erkeğe bu hakkı verdiğiniz için böyle oluyorlar,bir yerleri kalkıyor valla çoğu erkek anlyor cünkü kadın daolsa iyi insan kalmamıs herkesin götü başı oynuyor,o yüzden de baştan söylediginizde kabul ediyorlar bir kaç şahit oldum buna ,sen güçlü ol kendinden emin ol yeter gerisi gelirr.

nasıl bir düşünceye sahipsiniz cidden anlamıyorum birde erkek arkadaşım şüphe duymadı diyorsunuz :D

he senin derdini anladım benn,sen ilk kez sevgilinle oldun ama kan gelmedi,gelmedigi içinde rahatsz oldun ,başkasıyla oldumu düşüncesinde olmasını istemiyorsun sevgilinin o yüzden de dikirmek istiyorsundan çok saçma dotor esnek oldugunu söylemiş zaten buna inanacak inanmak zorunda kan görmesi için diktirmek nedir ya valla kusura bakmayın hiç normal gelmediniz bana:)

Doğru söylüyorsun ama herkes bir değil şuan ki erkek arkadaşım sırf ondan önce biriyle beraber olduğumu düşünmesin diye muayneye onu da götürdüm ama ileride şuan ki erkek arkadaşım olmasa cahile laf anlatamazsın burası Türkiye esnekmiş falan anlamıyorlar illahi kan görmek istiyorlar
Cahile laf anlatmayın o zaman siz de. Ne leş bir ilişkiniz var. Nasıl kendinize bunu yapabiliyorsunuz, bu muameleye izin veriyorsunuz, hiç mi onurunuz yok?

Cahile laf anlatmayın o zaman siz de. Ne leş bir ilişkiniz var. Nasıl kendinize bunu yapabiliyorsunuz, bu muameleye izin veriyorsunuz, hiç mi onurunuz yok?
hayır ilginç olan ,adam ilk olduguna inannıyor ama kan görmek istedigi için diktirmek istiyor bu ne saçmalık ! adet kanı göster ozaman töbe töbe ya:)

hayır ilginç olan ,adam ilk olduguna inannıyor ama kan görmek istedigi için diktirmek istiyor bu ne saçmalık ! adet kanı göster ozaman töbe töbe ya:)
Herhalde ortada bir yalan var. Tutarsız konuşuyor. Adam zarı diktirip kanatınca mı inanacak yani, kesin öyledir 🤣

Ya millet uzaya gidiyor biz hala neyin peşindeyiz. Bence kızlık zarına önem veren bir adamla ömür geçmez kendisi de bakirse o ayrı tabi, sahtekarlığa gerek yok ayrıca seni olduğun gibi kabul edecek biriyle olman en iyisi.

Erkek arkadaşınızın cahil olduğunu düşünüyorsanız neden ona yaranmaya çalışıyorsunuz ki? Biz bu tür geleneklere karşı çıkmadıkça daha çok kadın üzülecek, kötü günler yaşayacak.

Kızlık zarı yır tıl maz
Kızlık zarı zaten delikli/açık yapıdadır siz regl kanı nasıl çıkıyor sanıyorsunuz?
Çeşidine göre birkaç damla kan belki gelir belki gelmez
‘Kanama’ olmasının sebebi zorlanma yüzünden yırtılma yaşayan vajinadır ya da çevresidir, bu da sizin hazır olmadığınızı veya iyi bir ilişki olmadığını gösterir
Ayrıca siz kendisinden hpv başta olmak üzere cinsel hastalıklarla ilgili test isteyin başta kaldı ki böyle biriyle olma tercihiniz de size kalmış

Back
X