Adana kızlık zarı dikimi

bukety

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
11
2
1
26
Arkadaşlar gerçekten bu işi iyi yapan bir doktor arıyorum. Parasal boyutundada değilim artık kızlık zarım esnek ve ilk ilişkimde bile kanamam olmadı. Şimdi dikim yaptırmak istiyorum. Öneriniz varmı yaptıranlar lütfen cevap verin

Son düzenleme:
Kızlık zarin esnekse bozulmamistir esnek zarlar doğum anında yırtılır sadece yengem 6. Yıl sonunda kızlık zarı dogumla yırtıldı diktirmeye gerek yok

bence sen kendini o şekilde kabul edecek birini bul ,diktirmeyi düşünme erkekler kkim ki? hangi hakla bu psikolojiye giriyorsun .s... et herkes kendine baksın rahat ol,ve kendine güven

Doğru söylüyorsun ama herkes bir değil şuan ki erkek arkadaşım sırf ondan önce biriyle beraber olduğumu düşünmesin diye muayneye onu da götürdüm ama ileride şuan ki erkek arkadaşım olmasa cahile laf anlatamazsın burası Türkiye esnekmiş falan anlamıyorlar illahi kan görmek istiyorlar

bence sen kendini o şekilde kabul edecek birini bul ,diktirmeyi düşünme erkekler kkim ki? hangi hakla bu psikolojiye giriyorsun .s... et herkes kendine baksın rahat ol,ve kendine güven
Doğru söylüyorsun ama herkes bir değil şuan ki erkek arkadaşım sırf ondan önce biriyle beraber olduğumu düşünmesin diye muayneye onu da götürdüm ama ileride şuan ki erkek arkadaşım olmasa cahile laf anlatamazsın burası Türkiye esnekmiş falan anlamıyorlar illahi kan görmek istiyorlar

Bu kandırmaya girmiyor mu? Ondan önce kimseyle beraber olduğumu düşünmesin demişsin ama, ilk mesajında "ilk ilişkide bile kanama olmadı" demissin. Tuhaf.

Benim bir arkadaşım bakire idi evlendi kızlık zarı esnekti kanaması olmadı hiç
Başka bir arkadaşım daha aynısını yaşadı
Ama birisinin eşi neden kan gelmiyor derken
Diğeri de normaldir esnek olabilir demis.
Yani pardon da eşine kimse ile birlikte olmadım diyeceksin ve sana inanmayacak bi kan yüzünden. Akıl alır gibi değil. Güven çok önemli.. Ama dediğim gibi karşılıklı güven...

Bu kandırmaya girmiyor mu? Ondan önce kimseyle beraber olduğumu düşünmesin demişsin ama, ilk mesajında "ilk ilişkide bile kanama olmadı" demissin. Tuhaf.
Anladığım kadarıyla ilk ilişkisini de zaten erkek arkadaşı ile yaşamış
Ondan öncesi olmadığını ispat etmek içinde muayane ye götürmüş

Hep dedim diyeceğim. Kan gelse de gelmese de erkek karşısındaki kızın bakire mi değilmi anlar. Bekar iken rol yapınca anlamaz erkekler inancım vardı. Ama ilk gecemde hiçte öyle olmadığını gördüm. 3 gün sonunda zor oldu zaten.

Peki bu erkek arkadaşınla evlenecekmisin niye ona ispat etmeye çalıştın
Ayrıca madem erkek arkadaşına ispat ettin muayaneye götürerek neden diktirmeyi düşünüyorsun.

Ayrıca madem erkek arkadaşına ispat ettin muayaneye götürerek neden diktirmeyi düşünüyorsun.
Onu aklım almıyor ayrıca zaten daha önce ilişkisi olmamışsa neden adamı ikna etmeye çalışıyor aklım almıyor kafamda deli sorular

Onu aklım almıyor ayrıca zaten daha önce ilişkisi olmamışsa neden adamı ikna etmeye çalışıyor aklım almıyor kafamda deli sorular
Yani. Benden kan gelmeseydi de eşim ilkim olduğunu anlardı çok usta rol yapabilseydimde. Ama adam anlardı. Tabi adam bakir değilse anlamayabilir.

İlerde baskasi ile evlenirsem sahil birisi olursa diyor pişmanlık seziyorum

Evet evlilik düşünüyorum ama ne olur ne olmaz ayrılırsak diye içim rahat etmiyor Erkek arkadaşımda senin için nasıl rahat edecekse öyle yaptır yanındayım diyoe

sorarsalar bakireyim dersiniz.
neden yaptığınız şeylerin arkasında durmak yerine böyle sahtekarlıklara başvuruyorsunuz hoş mu şimdi ?

İkna etmeye çalışmıyorum ben neden kan gelmedi diye gittim erkek arkadaşım da yanımda oldu bende onunda duymasını istedim ilkim olduğunu doktorda dedi zaten daha yeni olmuş diye şüphe duysun istemedim daha önce doktorla falan görüşmedim zaten beraber gittik

Doğru söylüyorsun benim şimdiki erkek arkadaşım asla şüphe duymadı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…