• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana Doyamadı Birbirine

NILBERA

SeVGi KeLeBeĞi
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
6.086
96
363
38
Evet canlarım fazla beklemeden bir buluşma daha yapalım diyoruz geçenki buluşmamız fevkaladenin fevkinde oldu ( bülent ersoy şeysi kaydirigubbakcemile3 ) tekrar bir birimizi görelim hasret giderelim istiyorum belki gelemeyen arkadaşlarımızda bu sefer teşrif ederler onlarıda tanıma fırsatı olur sizleri çok seviyorum gelmek isteyenler isimlerini yazdırsınlar kocaman öpuyorum sizleri opuyorumnanaktan​
burger_king2.jpg

18 TEMMUZ CUMARTESı SAAT 14.30 GAZıPAŞA BURGER KING te buluşuyoruz

gelecek olanlar
NILBERA
azra_sila
_EsCaPe_

Son düzenleme:
:lepi: :lepi: :lepi:
kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan zemuszemus alkisalkisalkis sositososito
buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
:asigim::asigim::nazar::nazar::enbuyukkk:

Nilim yine harika bir buluşma olacak gözümün önüne kebaplar börekler adananın o müthiş yemekleri geldide ahh şimdi orda olup sizlerle buluşmak vardı sizleri görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum çok öperim opuyorumnanaktan

Nilim yine harika bir buluşma olacak gözümün önüne kebaplar börekler adananın o müthiş yemekleri geldide ahh şimdi orda olup sizlerle buluşmak vardı sizleri görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum çok öperim opuyorumnanaktan

canımsın ALLAH ım inşallah bir gün nasip ederde yüz yüze göruşebiliriz opuyorumnanaktan​

ya yapmayın ya benim kozandan misafirlerim gelecek ve denize gideceğiz cumartesi nerdeyse iki haftadır esimin isinin dönmesini beklediler simdi gelmeyin desem kötü gelin olurum esiminde kabul edeğini sanmıyorum sonucta bütün is onda bitiyor mafoldumben mafoldumben

ya ama çok kötüsünüz,ben izmirdeyim:(((ağustos başında dönüyorum inşallah Adanaya:((
neyse o zaman bi daa buluşuruz bahaneyle:)
sizlere şimdiden ii eğlenceler kızlar,fotolarınıza bakarım artık:)

ya yapmayın ya benim kozandan misafirlerim gelecek ve denize gideceğiz cumartesi nerdeyse iki haftadır esimin isinin dönmesini beklediler simdi gelmeyin desem kötü gelin olurum esiminde kabul edeğini sanmıyorum sonucta bütün is onda bitiyor mafoldumben mafoldumben

ya ama çok kötüsünüz,ben izmirdeyim:(((ağustos başında dönüyorum inşallah Adanaya:((

ya üzüldüm şimdi inşallah başka zaman buluşuruz sizlerlede:sinifsinif:​

Bu sıcaklarda Şehır merkezınde olan bır yer hıÇ Çekılmez dılber cafe tahta masa boyle kuzey adana'da hem manzarası hoŞ yerlerden bırını seÇın hanımlar

denizde cıp cıp hadi bakalım adana'da kalanlarda kös kös oturmayalım diye bari buluşalım oldu

yapma yaa yinemi gelemiyosun:gitme: nese ama en kısa zamnda yine yaparıız kaydirigubbakcemile5

o zman yine buluşuruz ondan sonra yine buluşuruz ondn öncede yine buluruşz
anlıcan buluşuruz da buluşuruzkaydirigubbakcemile3

sızın bulusmalarınıza bayılıyom adana:)..helekı yemeklerınız ..
sımdıden merakla beklıyom resımlerınızı :)..dostlugunuz bı omur daım olsun sevgıyle..

Bu sıcaklarda Şehİr merkezİnde olan bİr yer hİÇ Çekılmez dılber cafe tahta masa boyle kuzey adana'da hem manzarası hoŞ yerlerden bİrİnİ seÇİn hanımlar
canım gelecek misin adını yazayım mı​
sızın bulusmalarınıza bayılıyom adana:)..helekı yemeklerınız ..
sımdıden merakla beklıyom resımlerınızı :)..dostlugunuz bı omur daım olsun sevgıyle..
tşk ederim canım ablam kocaman öpuyorum​
ya kızlar biz izmire geldik kayınwaldemlere:gitme::gitme: nasıl gelicem ben:1shok:

inşallah başka bir zaman canım benim​

yaaaaa ben ankaraya gidiyorum bugüüün:gitme::gitme:
geçen sefer doyamamıştım size
nese bi dahaki sefere inşallaaaahhhhhhh
şimdiden öpüyorum sizleri benim yerimede eğlenin resimlerinizi bekliyorum heyecanlaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben kesin ordayım inşallah..... da nerde olacak karar verin olmazsa bende garden party yaparız yada dışarı.... dışarda buluşalım.. herkes adanaya dönünce evde buluşuruz fatosbrn oluuur megilara oluurr.... oohhh.... kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
yaaaaa ben ankaraya gidiyorum bugüüün:gitme::gitme:
geçen sefer doyamamıştım size
nese bi dahaki sefere inşallaaaahhhhhhh
şimdiden öpüyorum sizleri benim yerimede eğlenin resimlerinizi bekliyorum heyecanlaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inşallah ablacım sen geldiğinde tekrar yaparız buluşmayıopuyorumnanaktan​

ben kesin ordayım inşallah..... da nerde olacak karar verin olmazsa bende garden party yaparız yada dışarı.... dışarda buluşalım.. herkes adanaya dönünce evde buluşuruz fatosbrn oluuur meglira oluurr.... oohhh.... kaydirigubbakcemile2

tamam bebeğim bu seferde dışarda olur bir daha ki buluşmayıda senin evinde yaparız herkes birşeyler yapar getirir aslında azra_sılamla benim aklıma şey geldi galeryanın ordaki sahil kafe varya orası çok hoş olmaz mı ne dersiniz

esimin memleketi olunca hic bir hafta sonunun kacırmıyorlar sağolsun bunların kendine göre planları varmı diye düsünmüyorlar son üc hafta sonu evde misafirim var artık yoruldum söyle sakin sakin bir hafta sonunu özledim valla

yapma yaa yinemi gelemiyosun nese ama en kısa zamnda yine yaparıız

sağol canım aranızda olmayı bende cok istiyorum ama kısmet olmuyor bir türlü
aslında şu yaz dönemi biraz gecsin eşimin calışma saatleri düzelsin misafirlerimde elini ayağını ceksin(cokmu uzun oldu ne ama sizin rahatlığınız icin :)) bir gün ceyhanda ağırlamayı isterim bir dolmuş kadar yakın sayılır evim sürekli geliş gidiş var adanadan on dakikada bir dolmuş var gelmek isterseniz kapım her zaman acık sizlere opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back