• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana devlet hastanesi burun estetiği

melekboz01

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2018
6
0
6
26
Arkadaşlar merhabalar adana devlet hastanelerinde önerebileceğiniz estetik cerrahı var mı? Bütçem sınırlı olduğu için devlet hastanesinde olmayı düşünüyorum. Bir de ameliyat olan varsa memnuniyet durumuyla fiyat bilgisini paylaşırsa çok güzel olur. Yorumlarınız benim için önemli

Arkadaşlar merhabalar adana devlet hastanelerinde önerebileceğiniz estetik cerrahı var mı? Bütçem sınırlı olduğu için devlet hastanesinde olmayı düşünüyorum. Bir de ameliyat olan varsa memnuniyet durumuyla fiyat bilgisini paylaşırsa çok güzel olur. Yorumlarınız benim için önemli
Sehir hastanesinde erhan coskun var. Karmarinoplasti yapiyormus.

Bence adana ile sınırlı kalma kuzenim bursadan istanbula gelmişti 3 sene önce falandı sanırım,tabi senin yerin adana ama çevre illerdende araştırma yapmanı öneririm

Merhaba melek hanım araştirdinizmi bende adanadayim devlette iyi bi doktor bulursam maddi olarak devlet tercihim

Teşekkür ederim şimdi doktoru araştırdım içime sindi. Fakat çok yoğunmuş randevu almak çok zor muş çok ileri tarihe veriyormuş. Ne yapmalıyım sizce. Benim nisan a kadar olmam lazım.
Butun devlet hastaneleri oyle. Benimde Ankarada 19 subatta ameliyatim. 30 ekimde gun almistim. Aceleye getirmeyin gidin gorusun kafaniza yatarsa gun alirsiniz. Nisana kadar olursunuz tahminim.

Butun devlet hastaneleri oyle. Benimde Ankarada 19 subatta ameliyatim. 30 ekimde gun almistim. Aceleye getirmeyin gidin gorusun kafaniza yatarsa gun alirsiniz. Nisana kadar olursunuz tahminim.
Teşekkür ederim umarım sağlıklı güzel buruna sahip olursunuz. Konuşmam lazım doktorla haklısınız. Sanırım siz bilgilisiniz devlette yaklaşık ne kadar para nelere gidiyor bilginiz varmi ssk liyim

Teşekkür ederim umarım sağlıklı güzel buruna sahip olursunuz. Konuşmam lazım doktorla haklısınız. Sanırım siz bilgilisiniz devlette yaklaşık ne kadar para nelere gidiyor bilginiz varmi ssk liyim
Tsk ederim. Tahlillerinizi devlet karsiliyor. Sadece estetik ucretini oduyorsunuz. 2018 fiyati burada 2500 tl olmus. Adanada da tahminim aynidir.

Ozel bir hastanede Taner bey diye bir dr varmis .Soyadını unuttum.

Back