- 18 Aralık 2021
- 163
- 43
- 48
- 28
- Konu Sahibi ayseggglll
Merhaba adana da tüp bebek yaptıranlar veya yaptıracak olanlar doktor önerisi verebilir hangi hasta daha iyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prof. Bülent Haydardedeoğlu başarılı çok araştırdım, bugün başladım tedaviye. Insallah iyi olacak, önce Allah sonra vesile Bülent hoca.Kimse yokmu
Onu duymuştum çok başarılı diyorlar.inşallah sizé de faydası olur.sizin sorununuz neydi tam olarak ve Tüp Bebek tadavisi mi görüyorsunuzProf. Bülent Haydardedeoğlu başarılı çok araştırdım, bugün başladım tedaviye. Insallah iyi olacak, önce Allah sonra vesile Bülent hoca.
Mrb muayene ucreti ne kadar bulent beyin fiatlar artnismiOnu duymuştum çok başarılı diyorlar.inşallah sizé de faydası olur.sizin sorununuz neydi tam olarak ve Tüp Bebek tadavisi mi görüyorsunuz
Bilmiyorum kliniği arayıp sorabilirsinizMrb muayene ucreti ne kadar bulent beyin fiatlar artnismi
Sizin gittiginizi dusundugim icin fiat sormustum pardonBilmiyorum kliniği arayıp sorabilirsiniz
Öncelikle allah emeklerinizin karşılığını nasip etsin bu çıkmış olduğunuz yolda ben acıbadem hastahanesi dr. Gökhan çırağının hastasiyim doktorum dan asirii aşırı memnunumMerhaba adana da tüp bebek yaptıranlar veya yaptıracak olanlar doktor önerisi verebilir hangi hasta daha iyi
Saol Kuzum faydam olur inşallah
Inşallah canimSaol Kuzum faydam olur inşallah
Yok gitmedim ya ben kırmak için demedim daha net bilgi alırsınız diye söyledim sizin için yaniSizin gittiginizi dusundugim icin fiat sormustum pardon
Allah size bagislasin çocuklarınizi❤ ben başkentte denedim negatif sonuç aldım çok korkuyorum olmayacak diyeÖncelikle allah emeklerinizin karşılığını nasip etsin bu çıkmış olduğunuz yolda ben acıbadem hastahanesi dr. Gökhan çırağının hastasiyim doktorum dan asirii aşırı memnunum2 kere transfer etti her ikizinden de pozitif haber aldım 12. Günün sonunda ilk pozitif sonucum malesef düşük ile sonuçlandı 2. Pozitifim rabbime binlerce şükür sağ sağlık dogum yapıp kucağıma aldım ikizlerimi bülent hocayada gittim ankaraya da gittim herkesle ilgili az çok negatif veya pozitif bulduğum yönler vardi ama gökhan hocam harika bi dr iyiki iyiki yollarimiz kesişmiş ve ben onun kapısını iyiki çalmışım
![]()
Başkent yanında bile geçmek istemiyorumAllah size bagislasin çocuklarınizi❤ ben başkentte denedim negatif sonuç aldım çok korkuyorum olmayacak diye![]()
Merhaba ben Volkan Noyan a gidiyorum Acıbadem. İlk denememden bir çocuğum var. Şimdi 2. Çocuk için yine aynı yete gidiyorum. Ben memnunumMerhaba adana da tüp bebek yaptıranlar veya yaptıracak olanlar doktor önerisi verebilir hangi hasta daha iyi
Problem degil kirilmadimYok gitmedim ya ben kırmak için demedim daha net bilgi alırsınız diye söyledim sizin için yani![]()
Sevindim buna ❤Problem degil kirilmadim![]()
Neden ki ? Bana pek iyi şeyler söylemedi doktor negatiften sonra çok üzüldüm hala kendime gelemedimBaşkent yanında bile geçmek istemiyorum
Sevemedim bi türlü evet aranan kelime negatif geldi çok banaNeden ki ? Bana pek iyi şeyler söylemedi doktor negatiften sonra çok üzüldüm hala kendime gelemedim![]()
Merhaba adana da tüp bebek yaptıranlar veya yaptıracak olanlar doktor önerisi verebilir hangi hasta daha iyi
[