• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana da tüp bebek tedavsi

Prof. Bülent Haydardedeoğlu başarılı çok araştırdım, bugün başladım tedaviye. Insallah iyi olacak, önce Allah sonra vesile Bülent hoca.
Onu duymuştum çok başarılı diyorlar.inşallah sizé de faydası olur.sizin sorununuz neydi tam olarak ve Tüp Bebek tadavisi mi görüyorsunuz

Merhaba adana da tüp bebek yaptıranlar veya yaptıracak olanlar doktor önerisi verebilir hangi hasta daha iyi
Öncelikle allah emeklerinizin karşılığını nasip etsin bu çıkmış olduğunuz yolda ben acıbadem hastahanesi dr. Gökhan çırağının hastasiyim doktorum dan asirii aşırı memnunum 🙏💕 2 kere transfer etti her ikizinden de pozitif haber aldım 12. Günün sonunda ilk pozitif sonucum malesef düşük ile sonuçlandı 2. Pozitifim rabbime binlerce şükür sağ sağlık dogum yapıp kucağıma aldım ikizlerimi bülent hocayada gittim ankaraya da gittim herkesle ilgili az çok negatif veya pozitif bulduğum yönler vardi ama gökhan hocam harika bi dr iyiki iyiki yollarimiz kesişmiş ve ben onun kapısını iyiki çalmışım 🙏

Öncelikle allah emeklerinizin karşılığını nasip etsin bu çıkmış olduğunuz yolda ben acıbadem hastahanesi dr. Gökhan çırağının hastasiyim doktorum dan asirii aşırı memnunum 🙏💕 2 kere transfer etti her ikizinden de pozitif haber aldım 12. Günün sonunda ilk pozitif sonucum malesef düşük ile sonuçlandı 2. Pozitifim rabbime binlerce şükür sağ sağlık dogum yapıp kucağıma aldım ikizlerimi bülent hocayada gittim ankaraya da gittim herkesle ilgili az çok negatif veya pozitif bulduğum yönler vardi ama gökhan hocam harika bi dr iyiki iyiki yollarimiz kesişmiş ve ben onun kapısını iyiki çalmışım 🙏
Allah size bagislasin çocuklarınizi❤ ben başkentte denedim negatif sonuç aldım çok korkuyorum olmayacak diye 😔

Back
X