Adana da Kapalı Mekan Çekimleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Thia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Thia

Kaderle bağlı iki alyans.
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
415
0
46
Adana
Merhabalar,

Ekim sonunda nişanımız olacak, dış çekimi çok istiyoruz fakat hava şartlarından dolayı endişeliyiz.. Adana da kışın çekimler için önereceğiniz kapalı mekan var mı?

Merhaba canım.. bende adanalıyım ve geçen sene ekimde evlendim. hava şartları demişsin ama şansınız iyi giderse belkide yağmur yağmaz desemde risk almak gıcık elbette.

ve malesef sana önerebileceğim kapalı mekanda yok..

nişanın nerede yapılacak?

Riske atmak istemiyorum, olası bir durumda garanti olması adına :) Nişan salonda olacak, evde düşünüyorduk fakat her duruma karşı, bizim şansımıza oldu da kar bile yağar :))))

Riske atmak istemiyorum, olası bir durumda garanti olması adına :) Nişan salonda olacak, evde düşünüyorduk fakat her duruma karşı, bizim şansımıza oldu da kar bile yağar :))))

yani adanada kar yağması için hakikaten çok şanssız olmanız gerekir

ben 20 ekimde evlendim ve yağmur yağmamıştı.

ekim ayında dış mekan güzel olabilirdi aslında öğleden sonra olsa çekimler hava belkide ılık olur yağmur yağmz sanslı olursanız.

ben iki ihtimalide hazırlarım yerinde olsam. dış mekan fotoğraf için nişan günü randevu alırdım 3-4 gün öncesinden baktınki hava durumu güzel bildirmedi iptal edebilirsin veya iç mekan arayabilirsin. ama aklıma iç mekan hiç gelmiyorki.

bildiğim çok iyi fotoğraf stüdyoları var. dış mekan olmazsa fotoğrafçıda en güzellerini yaptırabilirsin

Umarım dualarım kabul olur da dış çekim yapabiliriz..
Benim aklımda Muhammet Ali var fiyatları nasıl bilmiyorum ama beğendiğim bir fotoğrafçı..

Umarım dualarım kabul olur da dış çekim yapabiliriz..
Benim aklımda Muhammet Ali var fiyatları nasıl bilmiyorum ama beğendiğim bir fotoğrafçı..

haaa evet bak Muhammet Ali de çok güzel gerçekten kuzenim ona gitmişti...

ben foto recai ye gittim. ve çok memnun kaldım resimlerim çok güzel oldu

ve fotoğraf market var ( adı doğrudur umarım :) ) kuzenin düğün fotoğraflarının pozları çok hoşuma gitti. oda güzel.

sorması ayıptır nerede olacak nişanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…