- 23 Şubat 2018
- 161
- 22
- 18
- 32
MERHABALAR BEN DE KARAR SÜRECİNDEYİM BANA ÖZELDEN ATARMISINIZ FOTOLARINIZI.. TEŞEKKÜRLER..Bende burun estetigi oldum Nitazi bey e. 1 ay oldu cok memnunum. Foto isteyenlere ozelden atabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MERHABALAR BEN DE KARAR SÜRECİNDEYİM BANA ÖZELDEN ATARMISINIZ FOTOLARINIZI.. TEŞEKKÜRLER..Bende burun estetigi oldum Nitazi bey e. 1 ay oldu cok memnunum. Foto isteyenlere ozelden atabilirim
hiç bir fikrim yokBu doktor nigde bor devlet hastanesinde değil miydi
hiç bir fikrim yok
bende aynı şekilde kararsız kaldım bir kaç doktor arasında siz yaptırdınız mı ? Ali evlice, niyazi şimdivar, ergün kürün ve süheyl haytoğlu ..merhaba, ben de Niyazı Bey'e revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum. Yardımcı olabilir misiniz ? Ali Evlive ve Niyazi Bey arasında kaldım
HALA MEMNUNİYETİNİ DEVAM EDİYOR MU ? BENDE AMELİYAT OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM DABende burun estetigi oldum Nitazi bey e. 1 ay oldu cok memnunum. Foto isteyenlere ozelden atabilirim
Merhaba hâlâ memnun musunuz rica etsem fotoğraf atar mısınız?Bende burun estetigi oldum Nitazi bey e. 1 ay oldu cok memnunum. Foto isteyenlere ozelden atabilirim