merhaba arkadaslar size bende kendi ameliyatımdan kısaca bahsetmek istıyorum öncelikle şunu belirteyim Dr rumdan ve yaptıgı ameliyattan cok memnun kaldım agrım ve sızım olmadı yanı cok rahat iki operasyon geçirdim hem burun hemde meme büyütme operasyonu ADANA da İYİ BİR ESTETİK CERRAH ARAYANLAR KESİNLİKLE DR.NİYAZİ ŞİMDİVAR a gidip görüşmeden karar vermesin sizin istedıgınız ve size en yakısanı yakısacak olanı anlarak vede benim icin en önemlisi :)) sabırla dinleyerek çünkü ben her duydugumu okudugumu kendısıyle paylaşıyordum aklımda hiç bir soru kalmasın dıye ve hepsine tek tek cvp verdi güler yüzüyle oyuzden benim sizlere önerim kesinlikle Dr.Niyazi Şimdivar hastasına değer veren ve öncliği gelen hastasının memnuniyet olan biri ciddi anlamda size değer veren bi Dr karşılasacaksınız zaten bunu görünce hissedince başka Dr gitmeyeceksiniz Niyazi Bey ameliyat olacak yada olmayak isteyenlere şimdiden geçmiş olsun :))
Niyazi bey özel muayene açmış gibi gördüm ben internette bi bilgisi olan var mı acaba? Bide fiyat bilgisi verebilir misiniz?Kesinlikle size katılıyorum hatta ameliyatımin besinci günü aksam grip gibi hissettim cok hapsurunca aradım sabah kontrolum vardı yine de aksam 9 da kalkıp evinden geldi ve tamponlarimi çıkardı sağolsun iyi ki Niyazi beyle tanışmışm
Niyazi bey özel muayene açmış gibi gördüm ben internette bi bilgisi olan var mı acaba? Bide fiyat bilgisi verebilir misiniz?
Evet muayenehanesinde gülbahcesi sitesi arkası vakko mağazasının üstü mutlaka gidip kendisiyle konuşmalısın fiyat bilgisi hakkında kendisi yine size bilgi verecektirNiyazi bey özel muayene açmış gibi gördüm ben internette bi bilgisi olan var mı acaba? Bide fiyat bilgisi verebilir misiniz?
Ben daha önce Adana’da özel bi hastanede ameliyat oldum iki defa ikisinden de memnun kalmadım 18 yaşımda yaptırdım ve çok araştırmamıştım.Şuan araştırmaya başladım özellikle Niyazi bey önerilmiş.Nasıl bir iş yaptığını merak ediyorum mümkünse fotoğrafınızı görebilir miyim?Bende burun estetigi oldum Nitazi bey e. 1 ay oldu cok memnunum. Foto isteyenlere ozelden atabilirim
Canım bana atar mısın ?Bende burun estetigi oldum Nitazi bey e. 1 ay oldu cok memnunum. Foto isteyenlere ozelden atabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?