Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar uzun süreli arastirmalarim sonucunda estetik ve plastik cerrah dr Niyazi Şimdvar'a internet üzerinden eniyi hekim sitesindeki yorumlara bakarak şansımı deneyip randevu aldım daha once de baska bir dr dan gün almıştım sadece tanimak istedim kendisiyle konustuktan sonra kesinlikle bu dr dedim Dr Aşkım Tüfekçi devlet hastanesne Niğde den yeni gelmiş Adana'da henüz tanıyan yok ama iddia ediyorum en tanınmış dr olacaktir çünkü mesleki başarısı nin yani sıra ne zaman isterseniz ulaşabileceğiniz sıcak kanlı mükemmel bir insan dir gözüm kapalı ameliyat oldum ve o kdar memnunum ki Adana da estetik ameliyat oadan önce mutlaka kendisiyle görüşün hak vereceksini
Merhaba ben Uzm. Psikolog Melike Şeker Cinbay. Yıllarca burun estetiği yaptırmak istedim fakat sonucu konusunda endişelerim olmasından dolayı hep erteledim. Burnumda deviasyonun nefes almamı zorlaştırması ve eğriliğin belirginleşmesiyle burun ameliyatı olmaya karar verdim. Her ameliyat önemlidir tabii ama yüzünüzün tam ortasında ifadenizi olumlu ya da olumsuz etkileyecek burun; kadın psikolojisi düşünüldüğünde 10 kat daha önemli Bu işi en iyi kimin yapacağı konusunda araştırmalara başladım, yıllardır sağlık sektöründe olduğum için daha da şanslıydımAçıkçası estetik olunca da hep özel hastaneler aklıma geldi aslında.Gerek sosyal çevrem gerekse de iş çevrem hep Dr. Niyazi Şimdivar dan başkasına güvenmem konusunda sözleşmiş gibiydiler. Kimdir bu Dr. Niyazi Bey diye internetten baktığımda bu kadar tavsiye edilen doktorun çalıştığım hastanede olduğunu öğrenince inanamadım. Kendisine ulaştım ve ameliyat olmak isteğimi ifade ettim. İletişimi o kadar iyiydi ki kaygılarımdan eser kalmadı. Bugün tam 2 ay 10 gün oldu ameliyat olalı ve çok mutluyum. Burnum harika oldu. Ameliyat sonrasında şişlik morluk hiç olmadı. Hiç ağrım da olmadı. Kesinlikle işinde çok başarılı. Her aynaya baktığımda minnettar oluyorum.
merhaba arkadaslar size bende kendi ameliyatımdan kısaca bahsetmek istıyorum öncelikle şunu belirteyim Dr rumdan ve yaptıgı ameliyattan cok memnun kaldım agrım ve sızım olmadı yanı cok rahat iki operasyon geçirdim hem burun hemde meme büyütme operasyonu ADANA da İYİ BİR ESTETİK CERRAH ARAYANLAR KESİNLİKLE DR.NİYAZİ ŞİMDİVAR a gidip görüşmeden karar vermesin sizin istedıgınız ve size en yakısanı yakısacak olanı anlarak vede benim icin en önemlisi :)) sabırla dinleyerek çünkü ben her duydugumu okudugumu kendısıyle paylaşıyordum aklımda hiç bir soru kalmasın dıye ve hepsine tek tek cvp verdi güler yüzüyle oyuzden benim sizlere önerim kesinlikle Dr.Niyazi Şimdivar hastasına değer veren ve öncliği gelen hastasının memnuniyet olan biri ciddi anlamda size değer veren bi Dr karşılasacaksınız zaten bunu görünce hissedince başka Dr gitmeyeceksiniz Niyazi Bey ameliyat olacak yada olmayak isteyenlere şimdiden geçmiş olsun :))
Hhtc0138 amelıyat sonrası foto nu paylasabılır mısın? bır de niyazi bey aşkım tüfekçi de mı yaptı amelıyatınızı,zıra ben ona randevu almak ıstedıgımde sıstem de gornmuyor?
OTE="zorlukarar, post: 47842919, member: 779917"14]Hhtc0138 [/USER] amelıyat sonrası foto nu paylasabılır mısın? bır de niyazi bey aşkım tüfekçi de mı yaptı amelıyatınızı,zıra ben ona randevu almak ıstedıgımde sıstem de gornmuyor?[/QUOTE] Evet Hhtc0138 askim tufekci hastanesinde kendisi ben doktor sitesinden almıştım cok beklemistim ise yarammisti hastaneye gidip şansını dene benceEki Görüntüle 1884441 Eki Görüntüle 1884443
lijo, post: 48050085, member: 689328"]OTE="zorlukarar, post: 47842919, member: 779917"14]Hhtc0138 [/USER] amelıyat sonrası foto nu paylasabılır mısın? bır de niyazi bey aşkım tüfekçi de mı yaptı amelıyatınızı,zıra ben ona randevu almak ıstedıgımde sıstem de gornmuyor?[/QUOTE] Evet Hhtc0138 askim tufekci hastanesinde kendisi ben doktor sitesinden almıştım cok beklemistim ise yarammisti hastaneye gidip şansını dene benceEki Görüntüle 1884441 Eki Görüntüle 1884443 [/QUOTE] Ilk fotolar bandajlarim çıktığı gün diğeri bugün cekildim hala şişlikler var ama bem çokmemnunm bildiğin egriydi burnum :) lijo, post: 48050085, member: 689328"]OTE="zorlukarar, post: 47842919, member: 779917"14]Hhtc0138 [/USER] amelıyat sonrası foto nu paylasabılır mısın? bır de niyazi bey aşkım tüfekçi de mı yaptı amelıyatınızı,zıra ben ona randevu almak ıstedıgımde sıstem de gornmuyor?[/QUOTE] Evet Hhtc0138 askim tufekci hastanesinde kendisi ben doktor sitesinden almıştım cok beklemistim ise yarammisti hastaneye gidip şansını dene benceEki Görüntüle 1884441 Eki Görüntüle 1884443 [/QUOTE] Ilk rwsmim
085, member: 689328"]OTE="zorlukarar, post: 47842919, member: 779917"14]Hhtc0138 [/USER] amelıyat sonrası foto nu paylasabılır mısın? bır de niyazi bey aşkım tüfekçi de mı yaptı amelıyatınızı,zıra ben ona randevu almak ıstedıgımde sıstem de gornmuyor?[/QUOTE] Evet Hhtc0138 askim tufekci hastanesinde kendisi ben doktor sitesinden almıştım cok beklemistim ise yarammisti hastaneye gidip şansını dene benceEki Görüntüle 1884441 Eki Görüntüle 1884443 [/QUOTE] Ilk fotolar bandajlarim çıktığı gün diğeri bugün cekildim hala şişlikler var ama bem çokmemnunm bildiğin egriydi burnum :) lijo, post: 48050085, member: 689328"]OTE="zorlukarar, post: 47842919, member: 779917"14]Hhtc0138 [/USER] amelıyat sonrası foto nu paylasabılır mısın? bır de niyazi bey aşkım tüfekçi de mı yaptı amelıyatınızı,zıra ben ona randevu almak ıstedıgımde sıstem de gornmuyor?[/QUOTE] Evet Hhtc0138 askim tufekci hastanesinde kendisi ben doktor sitesinden almıştım cok beklemistim ise yarammisti Zzorlukarar
[QUOTekleyebilirlogmelike, post: 47645615, member: 779083"]Merhaba ben Uzm. Psikolog Melike Şeker Cinbay. Yıllarca burun estetiği yaptırmak istedim fakat sonucu konusunda endişelerim olmasından dolayı hep erteledim. Burnumda deviasyonun nefes almamı zorlaştırması ve eğriliğin belirginleşmesiyle burun ameliyatı olmaya karar verdim. Her ameliyat önemlidir tabii ama yüzünüzün tam ortasında ifadenizi olumlu ya da olumsuz etkileyecek burun; kadın psikolojisi düşünüldüğünde 10 kat daha önemli Bu işi en iyi kimin yapacağı konusunda araştırmalara başladım, yıllardır sağlık sektöründe olduğum için daha da şanslıydımAçıkçası estetik olunca da hep özel hastaneler aklıma geldi aslında.Gerek sosyal çevrem gerekse de iş çevrem hep Dr. Niyazi Şimdivar dan başkasına güvenmem konusunda sözleşmiş gibiydiler. Kimdir bu Dr. Niyazi Bey diye internetten baktığımda bu kadar tavsiye edilen doktorun çalıştığım hastanede olduğunu öğrenince inanamadım. Kendisine ulaştım ve ameliyat olmak isteğimi ifade ettim. İletişimi o kadar iyiydi ki kaygılarımdan eser kalmadı. Bugün tam 2 ay 10 gün oldu ameliyat olalı ve çok mutluyum. Burnum harika oldu. Ameliyat sonrasında şişlik morluk hiç olmadı. Hiç ağrım da olmadı. Kesinlikle işinde çok başarılı. Her aynaya baktığımda minnettar oluyorum.[/QUOTE] Foto ekleyebilir misiniz dr hanim cidden zor bir karar kötü olsa biz size gelirdik hadi siz nereye gidecek tiniz :) neyse sizin adınıza sevindim mutlu günler dilerim:)
merhaba arkadaslar size bende kendi ameliyatımdan kısaca bahsetmek istıyorum öncelikle şunu belirteyim Dr rumdan ve yaptıgı ameliyattan cok memnun kaldım agrım ve sızım olmadı yanı cok rahat iki operasyon geçirdim hem burun hemde meme büyütme operasyonu ADANA da İYİ BİR ESTETİK CERRAH ARAYANLAR KESİNLİKLE DR.NİYAZİ ŞİMDİVAR a gidip görüşmeden karar vermesin sizin istedıgınız ve size en yakısanı yakısacak olanı anlarak vede benim icin en önemlisi :)) sabırla dinleyerek çünkü ben her duydugumu okudugumu kendısıyle paylaşıyordum aklımda hiç bir soru kalmasın dıye ve hepsine tek tek cvp verdi güler yüzüyle oyuzden benim sizlere önerim kesinlikle Dr.Niyazi Şimdivar hastasına değer veren ve öncliği gelen hastasının memnuniyet olan biri ciddi anlamda size değer veren bi Dr karşılasacaksınız zaten bunu görünce hissedince başka Dr gitmeyeceksiniz Niyazi Bey ameliyat olacak yada olmayak isteyenlere şimdiden geçmiş olsun :))
Kesinlikle size katılıyorum hatta ameliyatımin besinci günü aksam grip gibi hissettim cok hapsurunca aradım sabah kontrolum vardı yine de aksam 9 da kalkıp evinden geldi ve tamponlarimi çıkardı sağolsun iyi ki Niyazi beyle tanışmışm
Kesinlikle size katılıyorum hatta ameliyatımin besinci günü aksam grip gibi hissettim cok hapsurunca aradım sabah kontrolum vardı yine de aksam 9 da kalkıp evinden geldi ve tamponlarimi çıkardı sağolsun iyi ki Niyazi beyle tanışmışm
Canım Niyazi bey hakkında bilgi istemişssin. Ben Niyazi beyi daha önce duymamıştım ameliyat olduktan sonra bazı sıkıntılarım için araştırma yaparken buldum ve randevu talep ettim. Kendisi ücretsiz muayene yapıyor zaten. Hastası olmadığım halde ilgilendi, şikayetlerimi dinledi, muayene etti, beni rahatlattı diyebilirim. Düşün hastası olmadığım halde böyle ilgilendi ve çok pişman oldum onu geç bulduğum, ona olmadığım için. Şu an 5 hafta oldu burun ameliyatım. 6 ay beklemem gerekiyor ama hiç memnun değilim durumdan. Eğerki ikinci bir operasyona karar verirsem bu kesinlikle Niyazi bey olacak. Eğer ameliyat olmadıysan gidip görüşebilirsin çok ilgileneceğinden eminim. Fiyatlar da zaten yaptıracağın işleme göre değişir. Her türlü bilgilendirirler sen git görüş.
Evet muayenehanesinde gülbahcesi sitesi arkası vakko mağazasının üstü mutlaka gidip kendisiyle konuşmalısın fiyat bilgisi hakkında kendisi yine size bilgi verecektir
Burnumun şeklinin bozuk olmasından dolayı öz güvenim yok denecek kadar azdı. geceleri burnumdan nefes almayışım buna eklendiğinde benim için durum gerçekten zor bir hal alıyordu. senelerdir doktor araştırıyordum. internette en çok olumlu yorum alan bu doktoru bizzat görüp, korumak ve tanışmak istedim. yorum yazan hastalarla da iletişime geçtikten sonra niyazi hocam hakkında ki merakımı daha çok arttı. ailemle beraber gitmeye karar verdik. çok sıcak bir ortamda çok sıcak bir şekilde karşılandık. Niyazi hocam güler yüzüyle bizi ayakta karşıladı. Muayene ettikten sonra tüm konsantrasyonuyla burnumun çizimini yaptı. ve benim düşüncelerimi sordu. fikirlerimizi karşılıklı belirttikten sonra çizimi netleştirdi. sonrasında ameliyatı tüm ayrıntılarıyla anlattı. kendisi, nefes ve görüntü problemimi giderebileceğini gerekirse KBB doktorununda ameliyata girebileceğini ekledi. benden daha endişeli olan ailemin yüzünde tebessüm ve güveni fark ettim. ve o an anladım ki yazılan tüm yorumlar gerçekmiş. bizi en çok etkileyen şey niyazi beyin kendinden emin ve pozitif olmasıydı. ve benimde kendimden emin ve pozitif olmamı istemesiydi.ben ve ailem çok emindik artık. ve günümüzü aldık. ameliyatım 28 eylülde oldu. hem nefes almam henm de görüntüm olumlu yönde değişti, çok mutluyum. iyiki o yorumlardaki doktoru merak edip niyazi hocamla tanışmışım ve iyiki ameliyat olmuşum. hocama ve ekibine çok teşekkür ederim."""""""""""
Ben daha önce Adana’da özel bi hastanede ameliyat oldum iki defa ikisinden de memnun kalmadım 18 yaşımda yaptırdım ve çok araştırmamıştım.Şuan araştırmaya başladım özellikle Niyazi bey önerilmiş.Nasıl bir iş yaptığını merak ediyorum mümkünse fotoğrafınızı görebilir miyim?
Tam bir hayal kırıklığı ! 2.5 - 3 Ay öncesinden bir tanıdığımız aracılığıyla kendisinden muayene + ameliyat günü aldım. O bir kaç aylık süreçte ise kendisini çok fazla araştırdım. İnternetteki tüm videolarını tekrar ve tekrar izledim. Instagram üzerinde yaptığı tüm paylaşımlarını tek tek okudum hatta yorumları okudum hastalarıyla konuştum mesajlaştım. Kendisine çok güveniyordum emindim. 23 Ocak'ta muayenesine kalktım sabah uçakla Ankara'dan Adana'ya geldim. Yağmur yağınca Adana trafik olurmuş 45-50 dakika trafikte kaldık. Muayeneye geç kaldım. Ama bir sorun yapmadılar. Elimize beklerken ameliyatı riskleri anlatan bir protokolü tutuşturdular. Asistanlarına bunun zamanı olmadığını ilk defa doktorla konuştuğumu bu yazılanların kafamı karıştırdığını söyledim. Biraz bekledikten sonra bizi içeri aldılar. Muayene odasına girdiğimizde neye istinaden hiç konuşmadan ameliyat randevusu aldığımı sordu. Biraz tuhaf karşıladım bu soruyu aslında sana güvenmişim ki almışım hem sömestır tatili sebebiyle az vaktim vardı asistanlarıyla konuştum bana sorun olmayacağını randevunun alınabileceğini söylemişlerdi. Fotoğrafımı çekti bilgisayarının başına oturdu. Burnumu beni hiç dinlemeden ne istediğimi sormadan sana bu olur diye gösterdi. Bu burnu beğenmediğimi söylediğimde ne istediğimi sordu. Açıkcası çok fazla heyecanlıydım ve çok yorgundum. Doğru dürüst yemek yiyemeden ayağımın tozuyla koştur koştur ofisine gittim. Geç kaldığım için zaten paniklemiştim. Hem benden sonra hastası hemde ameliyatı varmış. 10 dakika ofisinde ya durduk ya durmadık. Acele o heyecanla kendimi anlatmaya çalıştım. Ne o beni anladı ne ben onu. Kendisini bana vermemişti. Beni bekleme yerine düşünmem için gönderdi. Geri çağırdığında biraz konuştuk anlattım istediğim şekli ama yinede güvenim kırılmıştı. Ben kendisine yazılan yorumlara istinaden gelmiştim. Uzun bir sohbet muayene olur, hem sağ hem sol gerekse ön profilden burnumun şeklini gösterir. Korkularımı endişelerimi alır. Beni dinler anlamaya çalışır sanıyordum. Bir an önce oldu bittiye getirdi. Daha sonra 10 gün burada kalmam gerektiğini Ankara'ya dönemeyeceğimi söyledi. Halbuki ona yaptıran şehir dışından gelen hastalarıyla konuştuğumda 4.günden sonra şehirlerine döndüklerini söylemişlerdi. Bilmiyorum bana mı denk geldi bu tavrı fakat hiç hoş değildi. Bana hem maddi hem manevi pahalıya mal oldu. Çok umutlarla gitmiştim. Otel ayarlamış parasını vermiş uçak biletlerimi almış yeme içme kısmımı ayarlamış ameliyat sonrası hastane için pijamamı terliğimi almıştım. Sonuç tam bir HÜSRAN. TAM BİR HAYAL KIRIKLIĞI. Akşam karar vermem için beni gönderdiler. Kendisine çektiği fotoğraf üzerinden istediğim gibi burnu shoplayıp bunu yapabilirse ancak yazın yaptırabileceğimi çünkü 10 gün kalıcağımı bilmediğimi bunun için zamanım olmadığını söyledim. Tabiki 10 gün otelde kalmaya paramda yoktu. Ama ben onca hayal kırıklığıma rağmen niyazi hocadan vazgeçmek istemediğim için yine mesaj atmıştım. Asistanları 1 saat sonra beni aradı. Niyazi hocamız istediğiniz burnu "HİÇBİRŞEKİLDE" yapamacağımı söylememi istedi diye aradı. Bende peki dedim kapattım. Düşünebiliyormusunuz? Nerede hasta psikolojisi. Tanıdığımız kişiye benim çok kararsız ve pinpirikli bir hasta olduğumu ve bu tarz hastaları kendisi ameliyat etmediğini söylemiş. Tamam kabulümdür. Fakat en azından ben sana o kadar yol gelmişim masraf yapmışım. Yarın 15-20 dakika müsaitim gelin konuşalım dese yüzüme kibarca söylese el sıkışıp beni daha mutlu gönderse ne olurdu? Saatlerce ağladım. Çok kırıldım. Benim bugun ameliyat olmam gerekirken apar topar Ankara'ya döndük. Hasta seçerse tabiki bu doktora sürekli iyi yorum gelir. Önemli olan kararsız seninle ilk defa kısıtlı bir zamanda görüşen hastayı memnnun etmek. İkna etmek. Moral vermek. Ameliyat etmeyeceksen bile zahmet etmiş benim için gelmiş aylar öncesinden randevusunu almış diyip yüz yüze bidaha konuşmak istemek. Ben çok üzüldüm. İşini mesleğini karalamam asla. Sadece yaşadığım durumu anlatmak istedim. Hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim. Kendisine telefon açıp bunları söyleyip kavga etmek istemedim. Fakat şehir dışından gelecek hastalar kararsız veya emin değilseniz boşuna gitmeyin yada benim gibi güvenip önceden ameliyat günü almayın.