Benimde ilk transfer negatif oldu diye araştırdım biraz doktorların bilgilendirmelerini okudum embriyo kalitesinden,rahimden yada transfer tekniği dahi etkiliyor olumsuz olmasını diyor,belki sizinde 3 negatif olması transfer tekniğinden olabilir mi acaba,hastaden yani dr kaynaklı olabilir belkide.negatif sonuç almak bizi çok etkiliyor ve nedenini bilmemek daha üzücü oluyor.insallah en kısa zamanda olumlu sonuç alırsınız,bülent hocanın tekniği bilgisi deneyimi farklı olup olumlu sonuç almanıza vesile olacaktır.ben kendi adıma da öyle düşünüyorum.bende amh düşüklüğü var embriyo oluşması zor oluyor.bir tane var onu riske atmamak için bülent hocaya gidip muayene olmak istiyorum rahime ilgili yada başka bir sorun varsa diye,çünkü diğerini devlette yaptırdım kalabalık olduğundan çok ilgilenemiyor dr.belki sorun varsa da görmemiş olabilir.öyle düşündüm.muayeneye gideceğim fikir almak için ama işlemleri yinede orda yaptıramam maddi olarak imkanım yok.siz giderseniz haber veririm demişsiniz verirseniz çok mutlu olurum.