• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana başkent tayfun hoca tüp bebek yaptıranlar

Gurgurnisa

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2021
100
103
18
38
Selam ben 2. Kez tüp bebek yaptıracağım araştırmalar sonucu adana baskent hastanesi tayfun hoca yi önerenler çok. Görüştüm sıcak bi doktor ilk doktoruma göre. Tayfun hoca ya gidenler den bilgi rica edicem

Selam ben 2. Kez tüp bebek yaptıracağım araştırmalar sonucu adana baskent hastanesi tayfun hoca yi önerenler çok. Görüştüm sıcak bi doktor ilk doktoruma göre. Tayfun hoca ya gidenler den bilgi rica edicem
Ben gitmedim ama siz gittniz mi son durumunuz nedir merak ettim bende düşünüyorum

Tayfun hocam konusunda hikayemi Bi okuyun isterseniz. Bu konuda çok uzun şeyler yazarım ama kısacası 6 sene ve 4 düşük sonrası kızımı kucağıma almama vesile olan muhteşem doktorumdur benim.😊

Tayfun hocam konusunda hikayemi Bi okuyun isterseniz. Bu konuda çok uzun şeyler yazarım ama kısacası 6 sene ve 4 düşük sonrası kızımı kucağıma almama vesile olan muhteşem doktorumdur benim.😊
Merhabalar
Transferimi bugun oldum tayfunhoca yaptı
Coraspirin vermedi
Ilk tupbebek de vermisti baska doktor
Yazinizi bulamadim bu arada

Merhabalar
Transferimi bugun oldum tayfunhoca yaptı
Coraspirin vermedi
Ilk tupbebek de vermisti baska doktor
Yazinizi bulamadim bu arada
Merhaba,tup bebek ucretınız toplamda herseyıyle ne kadara mal oldu yazarmısınız lütfen Allah saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin ,mesajı okursanız lutfen yanıltlayoçın iğneler dahil kaç tl tuttu tavsiye edermisiniz

Back