• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana Ankada Tüp Bebek Merkezi

Sevmmm

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2019
118
80
18
29
Kızlar merhaba, Adana Ankada da tüp bebek yaptıran oldu mu? Tecrübeleriniz benim için çok önemli, paylaşırsanız çok memnun kalırım 🙏 ( ya da önerebileceğiniz daha iyi bir yer varsa söyleyin lütfen)

Kızlar merhaba, Adana Ankada da tüp bebek yaptıran oldu mu? Tecrübeleriniz benim için çok önemli, paylaşırsanız çok memnun kalırım 🙏 ( ya da önerebileceğiniz daha iyi bir yer varsa söyleyin lütfen)
Merhabalar ben Ankarayım. Bende arayış içindeydim. İlk tüp bebek tedavim hacettepe de oldu ve negatif. Orayı beğenmedim takip yetersiz. Şu an başkent üniversitesi hastanesi ne başladım. İl dışı hastası da çok. Hoca çok yoğun ama hastaya göre tedavi yapıyor. İşallah olumlu sonuç alırım.

Merhabalar ben Ankarayım. Bende arayış içindeydim. İlk tüp bebek tedavim hacettepe de oldu ve negatif. Orayı beğenmedim takip yetersiz. Şu an başkent üniversitesi hastanesi ne başladım. İl dışı hastası da çok. Hoca çok yoğun ama hastaya göre tedavi yapıyor. İşallah olumlu sonuç alırım.
İnşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versin

Çukurova da iyi bir tüp bebek merkezi varsa bende gitmek istiyorum

Ben tayfun beyden randevu aldım. Hayırlısı bakalaım
Seyhan başkent

Bülent haydardedeoğlundan randevu aldım bizim sitede 4 kişi ona gitmiş ilk denemede hamile kalmışlar

Merhaba ben turan çetin tup bebek merkezinde tedavi gördüm ve orada yaptirdim şu anda 16 aylık bir kızım var

Back