Nişan adana adetleri neler????

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

gkbn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
95
0
36
Gaziantep
biz farklı bir şehirliyiz erkek arkdşm adanalı ve adetleri neler tam blmiyorum yardım eder misiizkızlar :3::3::3:

bende adanalıyım bıkere cok macoo kıskanc olurlarrr sahıplenmesını ıyı bılırler tabı ıyısıne denk gelırsen ... örf ve adetlerıne tamamıyla baglılar farklı sehırdeysen ve evlılık planlarınız varsa dugun adanada olurrr benden soylemesı :9:

bende adanalıyım bıkere cok macoo kıskanc olurlarrr sahıplenmesını ıyı bılırler tabı ıyısıne denk gelırsen ... örf ve adetlerıne tamamıyla baglılar farklı sehırdeysen ve evlılık planlarınız varsa dugun adanada olurrr benden soylemesı :9:

wala tatlım öncelkle sevgilim malatyalı ama yıllardır adanada oturuyorlar snrm adetleride adanaya göre olur.... sevglm şmddilik kıskanç değil 5 yıldır brlkteyiz ben zorla kıskandırmaya çalısırım hatta :D:D:D evt farklı şehrlerdeyiz ama bnm ablamn eşide farklı şhrdeydi 2 şehirde de düğün oldu yani annemler ayrı düğün yaparlar.... :)

Benim eşim Adanalı..kadınına sahip çıkan,ondan hiç bişey esirgemeyen,saygıa kusur etmeyen,kimseye laf söyletmeyen bir tip..
çok çalışkan akıllı..daha o kadar çok şey varki...ama tüm bunlar hepsinde varmı onu bilemiyorum...çünkü hayatımda ilk tanıdığım Adanalı dır kendisi:))))

Benim eşim Adanalı..kadınına sahip çıkan,ondan hiç bişey esirgemeyen,saygıa kusur etmeyen,kimseye laf söyletmeyen bir tip..
çok çalışkan akıllı..daha o kadar çok şey varki...ama tüm bunlar hepsinde varmı onu bilemiyorum...çünkü hayatımda ilk tanıdığım Adanalı dır kendisi:))))

wala cnm akdenizliler ya herhlde ordan gelio sıcakkanlılar :D benmkide öyledir... :D:D:D her dediğimi yapar gıkını çıkarmaz aşkımcım :D:D:D ama şimdi askeeer :(

Back