Burda konuştuğum birisi acıbademi kesinlikle önermedi bilemiyorum biraz bu konulara ara versem iyi olur kendime çok baskı yapıyorum en azından transferim olduktan sonra duruma göre bakarım artıkAdanada acıbademde volkan noyan var o da iyi bi doktor ama gökhan ciragil var bide özel yazıhanesi var ama tüm işlemlerini acıbadem hastanesinde yapiyo. Baya deneyimli biri o da duyduğum kadarıyla
Acıbadem şu anda türkiyenin en iyi hastanesi buda bi gerçek. Ama kişiden kişiye değişir herkesin durumu bir değil bazen herşey yolunda gider ama kısmet değildir buna hangi doktor ne yapablr kiBurda konuştuğum birisi acıbademi kesinlikle önermedi bilemiyorum biraz bu konulara ara versem iyi olur kendime çok baskı yapıyorum en azından transferim olduktan sonra duruma göre bakarım artık
Olmaması değildir bazen sorun ALLAHın takdiri ama yeterli bilgi verilmemesi ilgilenilmemesi sorun olabiliyor. Ben orda yaptırmadım ama yaptırdığım yerde kimyasal gebelik oldu ben ısrar etmesem doktorla görüşme bile ayarlamıyorlardı... Acıbadem’de yaptıran bayanda bu tarz şeylerden şikayetçiydiAcıbadem şu anda türkiyenin en iyi hastanesi buda bi gerçek. Ama kişiden kişiye değişir herkesin durumu bir değil bazen herşey yolunda gider ama kısmet değildir buna hangi doktor ne yapablr ki
Adana için de zaten şehir dışından gelicez canım o yüzden değerlendirebiliriz orayı da bakalım hayırlısı olsun hepimizin hakkındaTeşekkürler inşallah. Kayseriye gitme şansın varsa orayı önerrim
Işte bilmiyorum adana acıbademde degl ben kayserı acıbademde başladım doktorum çok iyi çok ilgili direk cep numarasını verdi heran ulaşabilirsn dedi çok rahat oturup konuştuk bi arkadaş gibi sanki. Bu doktorumun beni yanltabilecgni düşünmüyormOlmaması değildir bazen sorun ALLAHın takdiri ama yeterli bilgi verilmemesi ilgilenilmemesi sorun olabiliyor. Ben orda yaptırmadım ama yaptırdığım yerde kimyasal gebelik oldu ben ısrar etmesem doktorla görüşme bile ayarlamıyorlardı... Acıbadem’de yaptıran bayanda bu tarz şeylerden şikayetçiydi
Doktorla bu iletişimi kurmak çok önemli bence bende inşallah böyle samimi bir doktor bulurumIşte bilmiyorum adana acıbademde degl ben kayserı acıbademde başladım doktorum çok iyi çok ilgili direk cep numarasını verdi heran ulaşabilirsn dedi çok rahat oturup konuştuk bi arkadaş gibi sanki. Bu doktorumun beni yanltabilecgni düşünmüyorm
Çok saolun inşallah hep beraber nasip etsin AllahDoktorla bu iletişimi kurmak çok önemli bence bende inşallah böyle samimi bir doktor bulurumSizede sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim
Tabiki herşey kısmet benm ilk tüp bebek denememde herşey yolundaydı ama tutmadi nasip değilmiş. Volkan hocayla iki ay önce görüştük orda başlicaktm ama zahide yetişin sayfasnda gökalp hocayı görünce kararımı degstrdm içime birden öyle doğdu. Kayseri acıbademde gökalp hoca ile bu ay ön tedaviye başladık promotil verdi yumurta kalitesini artrmak için. Bide eşime klomen ile proxed verdi. Bakalım artk herşey Allah'tan. Umarm sizin içinde herşey yolunda gider. Inşallah olumlu sonuç alrsnz. Bizimle de paylasrsnz.Ben adana acıbademde tüp bebek yaptırdım. Şu an sonuç günümü bekliyorum .volkan beyden gayet memnunun tüm durumları işlemleri olasılıkları anlatıyor. Yani ALLAH kısmet etmedikten sonra hiçbirinin yapacağı birşey yok tabi.Olumlu olunca doktor iyi olumsuz olunca kötü oluyor bazı arkadaşlarımızca ama ben katılmıyorum. çok nazik bir insan
Çok guzelll tebrik edermm umarm güzel bi şekilde artarak devam eder çok sevindim adınıza7. Günden itibaren pozitifi gördüm artarak devam eder umarım Allaha şükürler olsun isteyen herkese rabbim nasip etsin
Transferin 7. Günü demek istedim yani gün saymak bekleme zor geerçekten 5. Gün de yaptırdım orda 12 gibi bi değer çıktı 7. Gün 60 ve 9. Gün 200 çıktı Allaha şükürler olsun. Bizim 3 yıldır olmuyordu sebepsiz infertilite dendi 2 aşılama denedim negatif oldu bu ilk tüp bebek denemem yumurta toplama oldu 4 tanesi 5. Güne geldi benm e2 seviyem yüksek olduğu için donduruldu 2 adet dönemi geçirdikten sonra da 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi ve pozitifi gördüm şükürler olsunÇok guzelll tebrik edermm umarm güzel bi şekilde artarak devam eder çok sevindim adınıza7. Gün derken transfern 7. Günü mü test yaptnz iyi çıkmış yinede ben cesaret edemzdm son güne kadar beklerdm:) peki sizin interfilite sebebi neydi. Nasıl bi yol izlendi microchip yöntemi ile mi tüp bebek yapıldı
Maşallah çok güzel. Peki neden iki adet dönemi geçirdikten sonra? Bi sıkıntı mı vardı neden iki adet dönemi beklendi. Yoksa doktor rahim dinlendirme yöntemini mi denemek istedi. 2 ay biraz fazla olmuş sanrm.Transferin 7. Günü demek istedim yani gün saymak bekleme zor geerçekten 5. Gün de yaptırdım orda 12 gibi bi değer çıktı 7. Gün 60 ve 9. Gün 200 çıktı Allaha şükürler olsun. Bizim 3 yıldır olmuyordu sebepsiz infertilite dendi 2 aşılama denedim negatif oldu bu ilk tüp bebek denemem yumurta toplama oldu 4 tanesi 5. Güne geldi benm e2 seviyem yüksek olduğu için donduruldu 2 adet dönemi geçirdikten sonra da 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi ve pozitifi gördüm şükürler olsun
Yumurta toplamadan 5 gün sonra adet başladı zaten bir sonraki adetimde de merkezle görüşüp ilaçlara rahim hazırlığına başladık. Hem rahim dinlendirme hem de hormon değerleri normale dönsün diye bekledik.yumurta fazla oluşsun diye verilen ilaçlar hormon değerlerini yükseltti ohss ye sebep olabilir diye transfer iptal edilip normale dönmesi beklenildiMaşallah çok güzel. Peki neden iki adet dönemi geçirdikten sonra? Bi sıkıntı mı vardı neden iki adet dönemi beklendi. Yoksa doktor rahim dinlendirme yöntemini mi denemek istedi. 2 ay biraz fazla olmuş sanrm.
En iyisi yapılmış bence. Bende doktoruma rahim dinlendirme yöntemini deneyelim dedim durumuna göre konuşuruz dedi ama her zaman diorum rahim dinlendirme yöntemi her zaman denenmeli çünkü hormonlar tavan yapiyo benm ilk denenmemde progesteron 400lere varmıştı yinede transfer yapıldı orda hata yaptı doktor iyiki değiştirdim doktorumu inşallah bu iyi olurYumurta toplamadan 5 gün sonra adet başladı zaten bir sonraki adetimde de merkezle görüşüp ilaçlara rahim hazırlığına başladık. Hem rahim dinlendirme hem de hormon değerleri normale dönsün diye bekledik.yumurta fazla oluşsun diye verilen ilaçlar hormon değerlerini yükseltti ohss ye sebep olabilir diye transfer iptal edilip normale dönmesi beklenildi
İnşallah güzel sonuçlar alır en kısa zamanda evlatlarımıza kavuşuruzEn iyisi yapılmış bence. Bende doktoruma rahim dinlendirme yöntemini deneyelim dedim durumuna göre konuşuruz dedi ama her zaman diorum rahim dinlendirme yöntemi her zaman denenmeli çünkü hormonlar tavan yapiyo benm ilk denenmemde progesteron 400lere varmıştı yinede transfer yapıldı orda hata yaptı doktor iyiki değiştirdim doktorumu inşallah bu iyi olur
Ben de geçen Aralık ayında tüp bebek tedavisi oldum Adana Acıbadem'de. Volkan Noyan hoca ile başladık. Sonuç negatif oldu.
Öncelikle yaptırmak isteyenlere örnek olsun diye yazmak istedim bunu.
Çünkü Volkan hoca, başlabgıçta kişiye özel tedavi uygulayacağını söylemişti ve benim de durumum özel açıkçası. Yaştan dolayı yumurta rezervim az.
Ve bir önceki Medline'da yaptırdığım gibi aynı teknik ile tüp bebek tedavisi yaptı bana yine de.
Hiç bir farklılık olmadı. Havuz yöntemi yapacağını söyledi, yapmadı.
Üstelik benim çok ufak miyom var. Ve kendi kadın doğum uzman doktorum bu miyomun tüp bebek tedavisine engel olup olmadığına, tüp bebek merkezindeki uzman doktorunuz karar versin, ona göre histereskopi ya da başka bir cerrahi uygulamaya o karar versin demişti. Volkan hoca miyomum olduğunu göre göre bana tüp bebek tedavisi yaptı, engel olmayacağını söyledi.
Şimdi Ankara'da başka bir uzman Prof ile görüşüyorum, bu miyomum hamile kalmama engel olduğunu söyledi.
Yani lafı çok uzatmadan özetle söylemek istediğim şudur ki; Acıbadem gibi hastaneler para ve ticari mal olarak görüyor sizi.
Bu hiç hoş değil öncelikle. Volkan hoca ne kadar iyi olursa olsun bir sonuç alarak hastane kayıtlarına girmeyi hedefliyor ve kendi başarısı değil, kazandırdığı para önemli oluyor.
Acayip kızgınım. Tüp bebek tedavisi maddi ve manevi bireylere yük ve de kadın olarak çektiğimiz iğne ve hormon tedavisinin etkilerini aylarca üzerimizden atamıyoruz. Aylardır hormonlardan aldığım kilolar ile uğraşıyorum ve üstelik, adetlerim de değişti. Ve de meme gibi diğer kadın uzuvlarını da hormonlar etkiliyor. Benim daha önce meme ameliyatım da vardı. Memelerde tekrar kitleler oluştu. Bu süreç çok zor fakat uzman doktor sizi meta olarak görüyorsa inanılmaz para, zaman ve enerji kaybına yol açıyor.