adam niye böyle bakıyor

nurrcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2007
110
0
46
65335791zv7.jpg

:roflol: ahahahahaha ayh koptum lem ayça salmışsın yine adamını olum okadarda sıkı bağla didik demi :roflol:

ben cede dövecek gibi degil ....bide elinin yerine baksanıza yaaa...çok güldümmmm..bu ayı nerde acaba...

cok korkunc ve itici bakiyor arkadaslar insanin ici ürperiyor ona rastlamak istemezdim gercekten

İçiniz fesat sizin...adam ne kadar masum tombala çekiyo işde adamcagız meslegini icra ediyo...cık cık cık...çok ayıp kızlarr meslege saygı lütfen....jeyyarjeyyarjeyyar

:roflol: ahahahahaha ayh koptum lem ayça salmışsın yine adamını olum okadarda sıkı bağla didik demi :roflol:

napsın adam seni görünce dayanamıyo baksana dikilmişin adamın önüne kimbilir neler geçiriyor aklından sende pas verme şuna jeyyar :roflol: :roflol:

arkadaşlar itiraf ediyorum kusura bakma red saklıyamıcam orda dikilen hatunda RedRose dir :roflol:

napsın adam seni görünce dayanamıyo baksana dikilmişin adamın önüne kimbilir neler geçiriyor aklından sende pas verme şuna jeyyar :roflol: :roflol:

arkadaşlar itiraf ediyorum kusura bakma red saklıyamıcam orda dikilen hatunda RedRose dir :roflol:

anam Allah vergisi ben napayım hoş hatunsam şimdi dimi yane:roflol::icecream: sen sahip çıkamıyorsun ben pas vermedim zaten öle bir tipede vermem:roflol:

yaw bacım yer vercem ama ben de yerde oturuyorum sen sımdı oturamassın burda en ıyısı sen ayakta dur nasıı osa ıncen bırazdan ...bakısı bu :))))

X