- 2 Şubat 2013
- 874
- 985
Herkese merhaba. Konularımı okuyan bilir Temmuz ayında evli olduğum evden çıktım ve Ekim’de resim olarak ayrıldım. Hikayemi özetlemek gerekirse ; sevdim, nişanlılık döneminde borçlarını öğrendim onları ödedim, ailesine tek söz ettirmeyen biriyle birlikteydim. Ortak zevklerimiz yoktu ama sevince hallolur sandım , evliliğimiz onun hayatına döndü ve o ne isterse onu yapmaya başladık. Bir süre sonra da psikolojim bozuldu ben evliliği kaldıramıyorum boşanmak istiyorum artık dedi ve boşandık. Tamamen onun olan bir hayat yaşamışım şimdi anlıyorum. Neyse.
Benim yalnızlık korkum var bilen bilir. Tek çocuğum ve birgün yine evlenebilir miyim acaba diyorum. ( sadece bu korkudan değil tabiki ailem de olsun istiyorum) ama birine nasıl güvenilir unuttum.
Aldatmadan tutun da tamam bu adam beni bırakmaza kadar sanki artık kimseye güvenemem böyle adamlar kalmadı gibi hissediyorum.
Var mı yok benim eşim, sevgilim, arkadaşım gayet düzgün bak diye örnek verebileceğiniz ? Düzgünlükten kastım evliliğinin, ailenin ve kadının ne olduğunu bilen erkekler.
Benim yalnızlık korkum var bilen bilir. Tek çocuğum ve birgün yine evlenebilir miyim acaba diyorum. ( sadece bu korkudan değil tabiki ailem de olsun istiyorum) ama birine nasıl güvenilir unuttum.
Aldatmadan tutun da tamam bu adam beni bırakmaza kadar sanki artık kimseye güvenemem böyle adamlar kalmadı gibi hissediyorum.
Var mı yok benim eşim, sevgilim, arkadaşım gayet düzgün bak diye örnek verebileceğiniz ? Düzgünlükten kastım evliliğinin, ailenin ve kadının ne olduğunu bilen erkekler.